Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
biz kimleri aldık şimdi alex hayro umut salih şimdilik dimi arkadaşlar birde gurbetcı kesınleşmedi

Sinan: Dany ve Amrabat i Besiktas alsin

baska kim var bosta onu da alsinlar.

Hem Galatasaray icin de iyi olur diyor...?

Almadan yollamak gerizekalilik olur. Her ne kadar çöp olarak nitelendiesek bile alternatif oluyorlar.

Ben de istemiyorum ama işte el mahkum.

Sezon sonu 3 aylik transfer periyodu var ilk 2-3 hafta bütün cöpleri yolla sonra git adam gibi transfer yap… Önce adam alalim sonra transfer yapariz mantiginla olmuyor iste kac seneden beri görüyoruz… Yanlis anlama lafim sana degil kizginligim yönetime...

Sezon sonu 3 aylik transfer periyodu var ilk 2-3 hafta bütün cöpleri yolla sonra git adam gibi transfer yap… Önce adam alalim sonra transfer yapariz mantiginla olmuyor iste kac seneden beri görüyoruz… Yanlis anlama lafim sana degil kizginligim yönetime...

Eskiden de oyuncuları gönderirdik,transfer yetişmezdi.Şimdi ise tam tersi oldu.

Bence tam tersi daha güzel.Kadroda istemediklerin eninde sonunda giderler.Gitmezlerse de paf takımla idmana çıkar,takılırlar orada.

Bencede tam tersi daha guzel

A. Polat once en iyi adamlari yollardi, sonra: daha iyileri gelcek rahat olun, gelirdi super cop ler veya transferin son gununde.

Simdi en azindan once aliyoruz, bi fikrimiz oluyor iyi/kotu, ona gore su bu gidebilir diyoruz..

amrabatı beş mac ust uste ilkonbire sokmak lazım guveni gelir kendine de gelir

Yabancı sınırı varken siralama böyle

Bruma, Riera ve dany saymıyorum bile.

1. Muslera

2. Melo

3. Sneijder

4. Drogba

5. Chedjou

6. Telles

7. Eboue

8. Hajro

9. Amro

5 maç üst üste zor oynar. Hatta 2 maç bile oynayamaz ust uste Lisans işleri hallolunca

FT takimi copluge cevirdi dedik, Mancini'nin ilk transfer sinavinda aldigimiz adamlar Hajrovic ve Salih. Coplukten kurtulmaya cabalarken yeni bir copluk insa ediyoruz. Pek tabii ki Alex Telles ve Umut'u saymiyorum, cunku bunlarin fiyat/kalite dengesi iyi. Diger ikisine resmen 6 milyon eu'dan fazla para saydik, keske bu parayi iyi bir yabancinin bonservisine harcasaydik.

Ha sunda haklısın işte ama gel gör ki ft dehasi iki ay bekledikten sonra aykut ve aydinla sözleşme uzatır :/

FT takimi copluge cevirdi dedik, Mancini'nin ilk transfer sinavinda aldigimiz adamlar Hajrovic ve Salih. Coplukten kurtulmaya cabalarken yeni bir copluk insa ediyoruz. Pek tabii ki Alex Telles ve Umut'u saymiyorum, cunku bunlarin fiyat/kalite dengesi iyi. Diger ikisine resmen 6 milyon eu'dan fazla para saydik, keske bu parayi iyi bir yabancinin bonservisine harcasaydik.

Alex en pahalısı yalnız. Ederi 1-2 ise ve bize 6 verdiysek en kazığı da o olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt