Seckin Tezsever
Parçalı Üye
- 29 Kasım 2008
- 3.823
- 274
- 1.523
biz kimleri aldık şimdi alex hayro umut salih şimdilik dimi arkadaşlar birde gurbetcı kesınleşmedi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Önce bi yollayalim sonra adam aliriz merak etme yeter ki bi yollayalim...
Almadan yollamak gerizekalilik olur. Her ne kadar çöp olarak nitelendiesek bile alternatif oluyorlar.
Ben de istemiyorum ama işte el mahkum.
Sinan: Dany ve Amrabat i Besiktas alsin
baska kim var bosta onu da alsinlar.
Hem Galatasaray icin de iyi olur diyor...?
Ben bu Thiago Silva'nın öyle ahım şahım biri olduğunu düşünmüyorum.He tabi kaliteli bir futbolcu o ayrı konu.
O bu değil de Olcan biz de olacaktı ya
Almadan yollamak gerizekalilik olur. Her ne kadar çöp olarak nitelendiesek bile alternatif oluyorlar.
Ben de istemiyorum ama işte el mahkum.
Sezon sonu 3 aylik transfer periyodu var ilk 2-3 hafta bütün cöpleri yolla sonra git adam gibi transfer yap… Önce adam alalim sonra transfer yapariz mantiginla olmuyor iste kac seneden beri görüyoruz… Yanlis anlama lafim sana degil kizginligim yönetime...
amrabatı beş mac ust uste ilkonbire sokmak lazım guveni gelir kendine de gelir
amrabatı beş mac ust uste ilkonbire sokmak lazım guveni gelir kendine de gelir
Sezon sonu 3 aylik transfer periyodu var ilk 2-3 hafta bütün cöpleri yolla sonra git adam gibi transfer yap… Önce adam alalim sonra transfer yapariz mantiginla olmuyor iste kac seneden beri görüyoruz… Yanlis anlama lafim sana degil kizginligim yönetime...
SON DAKIKA! Emir Sarigül kardesimle konustum. Bilgiler sadece ve sadece bende.
SON DAKIKA! Emir Sarigül kardesimle konustum. Bilgiler sadece ve sadece bende.
Vay vay vay
FT takimi copluge cevirdi dedik, Mancini'nin ilk transfer sinavinda aldigimiz adamlar Hajrovic ve Salih. Coplukten kurtulmaya cabalarken yeni bir copluk insa ediyoruz. Pek tabii ki Alex Telles ve Umut'u saymiyorum, cunku bunlarin fiyat/kalite dengesi iyi. Diger ikisine resmen 6 milyon eu'dan fazla para saydik, keske bu parayi iyi bir yabancinin bonservisine harcasaydik.