Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hajrovic cop degil bana gore.. ama yabanci kalirsa gereksiz olur orasi ayri, cop demek haksizlik.

FT takimi copluge cevirdi dedik, Mancini'nin ilk transfer sinavinda aldigimiz adamlar Hajrovic ve Salih. Coplukten kurtulmaya cabalarken yeni bir copluk insa ediyoruz. Pek tabii ki Alex Telles ve Umut'u saymiyorum, cunku bunlarin fiyat/kalite dengesi iyi. Diger ikisine resmen 6 milyon eu'dan fazla para saydik, keske bu parayi iyi bir yabancinin bonservisine harcasaydik.

Geçen isimler var en azından çabalıyor mancini yerli aldırmak için.

Ft döneminde bir frei geçti yerli olarak :/

Ha sunda haklısın işte ama gel gör ki ft dehasi iki ay bekledikten sonra aykut ve aydinla sözleşme uzatır :/

FT deme bana insanda biraz karakter olur be para icin satti kendini daha gecen sene racon kesiyordu adama demedigini birakmadi simdi ise admin (YD) altinda calisiyor… Insanlarda nasil bir migde var ya...

Takimin Otobus soforu arada sirada beni arar, anlatir takimdaki durumu, Emir napiyor diye sordum bi kac kere.

Sofor de: abi o cok mesgul suanda telefonla birisiyle gorusuyor ama kim oldugunu bilmiyorum dedi.

Ben tabi o kisinin Hakan oldugunu anladim ;)

Dün o kadar hajırlı olsın mesajları atarsanız böyle Heitinga falan gelir işte hemen acilinden. :D

1-2 gün daha bekleseydik belki Vidic'i görebilirdik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt