Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doumbia,Demba ba.Gomis

şu üçünden biri gelirse iyi olur

ben doumbia isterim

Doumbia sürekli sakat kaldi son dönemlerde, Gomis'i bilmem ve Ba oyuna pek katki saglamaz.

Bence Lacina Traore, veya o Sampdoriada oynayan genci almak lazim.

Zaten bu sezon sonu baya para harcamak gerekir:

- Melo için alternatif

- 2 Stoper

- Sag bek

- 1 forvet (Drogba galiba gider)

- 2 kanat oyuncu

Etti 50-60m euro.

Bu sezon 7 oyuncumuz skora katkı vermiş.(Lig maçlarında)

3 tanesi birer gol atmış ki bunlardan Engin Baytar'ı gönderdik malum.Selçuk inan ise 2 gol atabilmiş.

Burak,Drogba ve Sneijder dışında skor üretemiyoruz.Drogba da son 8 maçta 1 gol atabilmiş bir başka forvet Umut'un golü yok.

Fenerbahçe'nin 4 forvetinin gol sayısı bizim takım kadar hatta daha fazladır.İnanılmaz kötü veriler bunlar.

Bir de ufak not: Ligin en az gol yiyen takımıyız.

Şimdi stopere mi ihtiyacımız var yoksa başka bir mevkiye mi tekrar düşünelim derim ben.

Telles Gokhan haric yaptik 6 yedik zaten ne anlatiyorsun.

O 6 yiyen takimi ozledim iste ben kardes.

Aynen oyle oynasinlar 6 yiyelim biz.

Mantalite gorus farki bu... Full pozisyona girip bragadan son dk gol yiyelim ben onu istiyorum bukadar basit?

Bienvenu can havliyle stocha versin Stoch gelsin atsin 1-2 yenilelim fenere Arenada onu istiyorum Allah carpsin bunu istiyorum.

bizim yönetimin gençleştirmeden anladığı sağdan soldan nekedar genç bulursan doldur takıma. gençleştirme yaparken kaliteyi de yükseltmeyi başarmak mesele,yoksa altyapı dolu genç ne gerek var salihe falan.

Melo'nun taşşaklarına kurban olayım,o da olmasa haşat ederler bizi deplasmanlarda..

Sanmiyorum

Öyle olsa bile bu oyuncu bizim oyunumza pek katki saglamaz.

katkı oyuncu gelmeden pek anlasılmıyor takım yapısıylada ılgılı bıraz.bu adam 8 net alıyorsa 15-16 ya falan patlamalı cıty e onuda pek sanmıyorum. Dzeko olmasada olur zaten ama drogbadan onra orasıda umarım Arda-Rıera gıbı doldurulmaz

Bu sezon 7 oyuncumuz skora katkı vermiş.(Lig maçlarında)

3 tanesi birer gol atmış ki bunlardan Engin Baytar'ı gönderdik malum.Selçuk inan ise 2 gol atabilmiş.

Burak,Drogba ve Sneijder dışında skor üretemiyoruz.Drogba da son 8 maçta 1 gol atabilmiş bir başka forvet Umut'un golü yok.

Fenerbahçe'nin 4 forvetinin gol sayısı bizim takım kadar hatta daha fazladır.İnanılmaz kötü veriler bunlar.

Bir de ufak not: Ligin en az gol yiyen takımıyız.

Şimdi stopere mi ihtiyacımız var yoksa başka bir mevkiye mi tekrar düşünelim derim ben.

takriben

2stoper(1de olur bu sezon için)

1sağbek

1ortaha

1kanat

1forvet

sadece bu kadar

Eboue: Çöp

Telles: Terim'in adını dahi duyduğunu sanmıyorum

Engin: Göbekli

Selçuk: Bitmiş

Şıno: Terim olsa devre arası küfürler eşliğinde yollanmıştı

Drogba: Bitmiş

Burak: Formsuz

Terim varken de 6 haftada 2 galibiyetimiz vardı bu kadroyla farklı birşeyler yapamazdı o da. Hoş bu çöplüğü de kendi kurdu zaten

suanki performanslarina bakarak bisey diyemezsin kardes.

6 haftada dedigin zaten biri bursa biri es es deplasmanlari onlar normal sonuctu allah askina.. ben zaten biliyordum onlardan puan kaybedecegimizi herkez biliyordu bu anormal bisey degil. ama yeri geldiginde KOYMASINI biliyorduk herkeze gerektigi zaman. bu artik yok bitti. unutun artik. olay bitti gitti. SIMPLE !

Dzeko alınmalı bu takıma . Yeni Elmander olur bu takım için .

Yönetime de sormak lazigm, adamin istedigi oyucnulari almiyorsaniz neden getirdiniz ? Yoksa cimrilik yapip zaten ikinci lig mi öneml i? anlamadim gitti.

Salihe para veriyorlar, Veysel Sari ve sol bek leri 1,5 mal olacakti buna daha fazla para verdik

bence hoca 3 5 2 de çok fazla ısrarcı olmıycak cunku bunu bırkez daha gördük ama ne olur bilemem ne olursa olsun gazımız çıkmış kola gibi olduk bu sene malesef yazık :(

parayı basıp arası almalı

GT-S5830 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Drogba'yı çok seviyorum ama sezon sonu yollar ayrılmalı, daha genç, diri bir santrafor alınmalı.Dzeko olabilir veya onun ayarında.

Senin mentaliten yenilmek

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim mantalitem anadolu ezik rakip takimin Galatasaray'a karsi ustunluk kurup pozisyona girmesini ve Galatasarayin topun arkasina gecip kontra beklemesi degil kardesim

Benim mantalitem rakibi ablukaya alip hunharca tecavuz etmek. Bu Galatasaray artik yok. Bunu unutun artik o olay bitti. Belki icerde Elaziga 30-45dk arasi ve 80dk-90dk arasi bu futbolu izleriz yada izlemeyiz. Bu futbol oynansin 34 macin 34 maci yenilelim.

Benim mantalitem her zaman kazanir kardes. Suan 2 sezon oncesi Fenerin aykut takimina donduk haberiniz yok.

Antuya donduk haberiniz yok...

offf anam offf.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt