Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen ay denemeye aldığımız Ontivero yarın İstanbul'a gelip akşam sularında imza atacakmış ve ayrıca bu sene yabancı sınırlamasından dolayı başka bir takıma kiralanacakmış .

Heitinga'yı 1-2 senedir takip edemiyorum. 2 sene öncesine kadar baya iyiydi. Şimdiki durumu nasıl? Takip eden arkadaşlarım yorum yapabilir mi?

Trasnfermarkt'da Süper Lig deki oyuncularin degerleri degismis

Burak: 18 milyon euro --> 16 milyon euro (-2 milyon euro)

Selcuk: 14 milyon euro --> 12 milyon euro (-2 milyon euro)

Melo: 9 milyon euro --> 10 milyon euro (+1 milyon euro)

Chedjou: 11 milyon euro --> 9.5 milyon euro (-1.5 milyon euro)

Semih: 7 milyon euro --> 8.5 milyon euro (+1.5 milyon euro)

Telles: 1.5 milyon euo --> 6 milyon euro (+4.5 milyon euro)

En degerli oyuncu Sneijder (17 milyon euro).

Muslera

Salih Semih Dany Alex

Melo XxX

Sneijder

XxX Burak XxX​

Bu adamları sabit tutarak istediği kadar değişiklik yapsın hoca, Dany gider de yerine bilirisi gelirse onu da onun yerine koysun. Ama Chedjou şu haliyle ligde Dany'i kesemez. Hatta takımdan ilk gitmesi gereken adam Chedjou, iyi oyuncu kötü oyuncu olayına girmiyorum, bize uygun oyuncu değil. Semih'in yanında oynayacak adamın temel özelliklerinin daha farklı olması lazım. Drogba ve Selçuk'da kusura bakmasınlar artık bu kadar tahammül edebildim ikisine de. Burak bile tahammülü daha kolay bir adam.​

Trasnfermarkt'da Süper Lig deki oyuncularin degerleri degismis

Burak: 18 milyon euro --> 16 milyon euro (-2 milyon euro)

Selcuk: 14 milyon euro --> 12 milyon euro (-2 milyon euro)

Melo: 9 milyon euro --> 10 milyon euro (+1 milyon euro)

Chedjou: 11 milyon euro --> 9.5 milyon euro (-1.5 milyon euro)

Semih: 7 milyon euro --> 8.5 milyon euro (+1.5 milyon euro)

Telles: 1.5 milyon euo --> 6 milyon euro (+4.5 milyon euro)

En degerli oyuncu Sneijder (17 milyon euro).

Sneijder ve Muslera da degisiklik olmamis. Bence bizim takimdaki degisikliklerin hepsi dogru. Melo belki biraz daha yükselebilirdi ama 30 yasindan sonra yükselme olmasi zaten nadir oluyor Transfermarkt da. Cok abartili formda olmazsa oyuncular 30 dan sonra düsüyor genelde. Gecen Ardanin degerini sadece 1 Milyon yükseltmisler. O bana cok garip geldi.

Sadece 8 oyuncumuzun degeri yükselmis. Gecen sezon daha farkli boyuttaydi bu. Gercekten hak ediyorlar cogu degerlerinin düsmesini.

@kalecizgisicom: Galatasaray'da 1.kaptanlığa Selçuk İnan getirildi.

Aslında Selçuk çok duygusal bir adam, milli takıma alınmaması, Drogba'nın frikiklerde topu elinden alması, hatta kaptanlık bile problem yaratmış olabilir. Böyle şeylere çok fazla kafayı taktığını düşünüyorum, şimdi 1.kaptanlığa getirilince formu da olumlu etkilenir umarım.

Heitinga'yı 1-2 senedir takip edemiyorum. 2 sene öncesine kadar baya iyiydi. Şimdiki durumu nasıl? Takip eden arkadaşlarım yorum yapabilir mi?

Takip edememen normal çünkü adam oynamıyor :D Bu sezon sadece 22 dakika şans buldu.36 yaşındaki Distin,Everton'da stoper oynarken Heitinga yedeklere bile alınmıyor.

Ondan önceki sezon daha fazla oynamıştı ancak yine de Everton taraftarının kurtulmak istediği isimler arasında yer alıyor.2 Milyon Euro civarı bir maaş alıyor ve aynı bizim Riera'da yaşadığımız olayı yaşıyorlar.''Gitse de kurtulsak''

Milli takımında da bir gençleştirme operasyonu var malum.Feyenoord,Celtic,Ajax gibi takımlarda oynayan 20-23 yaş arası stoperlere kaptırdı orada da yerini.Daha da oynayamaz.

Hala stoper diyor gol atamıyoz gooool

[media]https://www.youtube.com/watch?v=K_Rm5OnE_a0[/media]

Heitinga'nın yem olduğuna inandırmaya çalışıyorum kendimi artık.

Arkadas bu isin sistemle alakasi yok! Oyuncularda ruh kalmamis! Bu yabanci sinirlamasi olayi da en cok Selcuk Inan'i rahatlatmis. Bu kadar vurdum duymaz olunmaz!

Bu takıma stoper kadar en az 1 kanat oyuncusu da lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt