Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadroda bizim beğenmediğimiz adamlar BJK ve TS'de falan banko oynar aslında.

Mesela TS forvet ararken Umut'u versek, yanında Dany, Chedjou, Riera falan ne istiyorlarsa bir tane de bonus. Karşılığında Olcan'ı alamaz mıyız?

Eger dogruysa ve Sabriden kaptanlik alindiysa, sezon sonu yolcu demektir bence. Insallah da dogrudur. Böyle vasifsiz adamlar Galatasaray kaptani olmayi hak etmiyor. Ama yok kendisi "iyi Galatasarayli ondan takimda kalsin" diyenler hala var bu forumda. Ilginc bir durum. Hem yerlilerimize cöp derler hem de Sabriye toz kondurmazlar.

Kaptanlik konusuna gelince. Balta da nadir oynadigina göre, Selcuk olur büyük ihtimal. O da bu haliyle tasimayi hak etmiyor. Ver kaptanligi Muslera ya, Melo ya, Sneijdere. Simdi kimse yabanci hayranisin falan demesin. Ben bu takimda en cok Semihi severim ama erken kaptanligin bir boka yaramadigini Arda beyefendi de gördük. Benim sahsi adayim Melo. Adam su en herkesten fazla calisiyor,didiniyor, canini disine takiyor bu ruhsuzlar icinde.

Mesela TS forvet ararken Umut'u versek, yanında Dany, Chedjou, Riera falan ne istiyorlarsa bir tane de bonus. Karşılığında Olcan'ı alamaz mıyız?

Kimseyi almayalım direk onlar bu adamları alsınlar o bile yeter.

la hala transfermi bekliyorsunuz lig bitti cl de 2 maçımız kaldı tr kupası içinde transfere gerek yok hepten zarar bir kupa zaten kapatın dükkanı havadan sudan konuşun :asd:

Olcani hayatta birakmazlar bence. Onur ve gelecek vaad eden Yusuf ile birlikte en iyi yerli oyunculari. Gerisinden hic bir halt olmaz.

Takip edememen normal çünkü adam oynamıyor :D Bu sezon sadece 22 dakika şans buldu.36 yaşındaki Distin,Everton'da stoper oynarken Heitinga yedeklere bile alınmıyor.

Ondan önceki sezon daha fazla oynamıştı ancak yine de Everton taraftarının kurtulmak istediği isimler arasında yer alıyor.2 Milyon Euro civarı bir maaş alıyor ve aynı bizim Riera'da yaşadığımız olayı yaşıyorlar.''Gitse de kurtulsak''

Milli takımında da bir gençleştirme operasyonu var malum.Feyenoord,Celtic,Ajax gibi takımlarda oynayan 20-23 yaş arası stoperlere kaptırdı orada da yerini.Daha da oynayamaz.

O zaman Allah'a yakın bizden uzak dursun. :D

Olcani hayatta birakmazlar bence. Onur ve gelecek vaad eden Yusuf ile birlikte en iyi yerli oyunculari. Gerisinden hic bir halt olmaz.

Efsane forvetleri Umut'u veriyoruz, üstüne stoper sol bek falan. Kimseyi alamıyorlar zaten bence kabul ederler :D

bjk gibiside yok anasını satayım adamların ne şampiyonluk derdi var nede avrupa sülaleleri rahat adamlar tr kupasını bile takmıyor :asd:

Galatasaray kaptalığının Selçuk gibi sakin bir adamda olmasını istemem şahsen. Selçuk daha kendi hakkını savunamıyor frikiklerin hepsini Drogba'ya kaptırıyor, takımın hakkını nasıl savunacak. Kaptan Bülent gibi olur, Hagi gibi olur. Selçuk efendi adam severiz ama sahada efendilik işlemiyor. Melo veya Sneijder'e daha çok yakışır kaptanlık.

Zan veya Semih sakatlanirsa kimle oynayacan arkada?

H. Balta? Sabri??

Alex Tellesli bir 11 yapabilir misiniz arkadaslar? sizce telles kadroya girdiginda neler degisir oyunumuzda? Hirsli bir oyuncuya benziyor. Melo gibi. Takimi atesleyebilir. Birde bi arkadas takim kaptani Melo olsun demis. Sonuna kadar destekliyorum!

Zan veya Semih sakatlanirsa kimle oynayacan arkada?

H. Balta? Sabri??

Yabancı stoper alınacak diye bakıyoruz zaten kimse gönderilmese bile, Transfer Zan Semih Hakan Ceyhun yeterli. Dany'i versek TS'ye, Chedjou'yu da kimse almaz zaten o da var daha ne olsun.

Alex Tellesli bir 11 yapabilir misiniz arkadaslar? sizce telles kadroya girdiginda neler degisir oyunumuzda? Hirsli bir oyuncuya benziyor. Melo gibi. Takimi atesleyebilir. Birde bi arkadas takim kaptani Melo olsun demis. Sonuna kadar destekliyorum!

Muslera

Salih Semih Dany Alex

Melo XxX

Sneijder

XxX Burak XxX

hajrovic ve telles çok fark ederdi sağolsun yönetim ligi bitirdi 2 yabancıyı şutlamayarak

Muslera

Salih Semih Dany Alex

Melo XxX

Sneijder

XxX Burak XxX

Melo Selcuk - Drogba Burak.. Kanatsiz bir sistem. En zayif halka Salih bence 11 oynayacak kapasitesi yok. Bu adam Sabriyi bile aratir gibi geliyor bana. Umarim yanilirim. Tellesin takim oyununa katkisini sordum sence degistirir mi oyunu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt