- 15 Nisan 2010
- 21.548
- 5.674
- 1.858
Daha Dany'yi ilk 11e sokanlarmi var?
Elimizdeki en iyi ikinci stoper şu haliyle
Başkası gelirse onu sokarızSitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha Dany'yi ilk 11e sokanlarmi var?
Başkası gelirse onu sokarızSa
10 puan kapanır mı
Melo Selcuk - Drogba Burak.. Kanatsiz bir sistem. En zayif halka Salih bence 11 oynayacak kapasitesi yok. Bu adam Sabriyi bile aratir gibi geliyor bana. Umarim yanilirim. Tellesin takim oyununa katkisini sordum sence degistirir mi oyunu?
Elimizdeki en iyi ikinci stoper şu haliyleBaşkası gelirse onu sokarız
Sa
10 puan kapanır mı
Efsane forvetleri Umut'u veriyoruz, üstüne stoper sol bek falan. Kimseyi alamıyorlar zaten bence kabul ederler![]()
Iyi diyemem, adam hizdan baska bir özelligi yok.
Bence Zan ve Chedjou bile ondan daha iyi.
Belki soldan daha çok orta gelir. Onun dışında çok bişey değişmez. Bizim oyuncular yerinde durup ayağına top bekledikleri sürece tillahı gelse hiç bişey olmaz.
Kadroya daha uygun diyeyim o zaman. Biz savunma arkasına bol bol adam kaçıran bir takımız, Chedjou mal oluyor öyle anlarda. Zan da ortalıkta yok ne zamandır.
Alex Tellesli bir 11 yapabilir misiniz arkadaslar? sizce telles kadroya girdiginda neler degisir oyunumuzda? Hirsli bir oyuncuya benziyor. Melo gibi. Takimi atesleyebilir. Birde bi arkadas takim kaptani Melo olsun demis. Sonuna kadar destekliyorum!
10 puan derken siz bile bittiğini benimsiyorsunuz fenerin konyayı rahat yenip 10 olacağını varsayarak birde soruyorsunuz şaka gibi 
Belki melo ve tellesi hirsli gorurlerse utanir bizim diger vurdumduymazlar..
Muslera
Salih/Eboue - Semih - Hakan/Zan/Ched - Telles
Selçuk/Umut - Melo
Hajrovic/Hamit/Eboue - Sneijder - Emre/Amrabat
Drogba/Burak
Şöyle artık hangi yabancıda karar kılınırsa bol alternatifli bir ilk 11. He Mancini ben illa 3-5-2 oynarım derse:
Muslera
Salih - Semih - Zan/Ched
Eboue/Hamit - Selçuk - Melo - Telles
Sneijder
Burak - Drogba
Fatih hoca alperi alıp meloyu almayacaktı ALLAH'a şükürler olsunki alperi fener aldı :drunk:
Keske hamit donse.. En cok ihtiyacimiz olan adam aslinda suan kimse farkinda degil.