Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Melo Selcuk - Drogba Burak.. Kanatsiz bir sistem. En zayif halka Salih bence 11 oynayacak kapasitesi yok. Bu adam Sabriyi bile aratir gibi geliyor bana. Umarim yanilirim. Tellesin takim oyununa katkisini sordum sence degistirir mi oyunu?

Belki soldan daha çok orta gelir. Onun dışında çok bişey değişmez. Bizim oyuncular yerinde durup ayağına top bekledikleri sürece tillahı gelse hiç bişey olmaz.

Sa

10 puan kapanır mı

Seri galibiyetlere baslarsak kapanir! Takimda vurdumduymazlik ve ozguven sorunu var! Tugay ve Mancini taktik bilgisi acisindan iyi olabilirler ama kesinlikle motive edemiyorlar takimi. Fenerin 2. yari fixturu cok zor. Tum derbiler deplasmanda.. Siz dusunun artik gerisini. Eger isteresek yapariz!

Iyi diyemem, adam hizdan baska bir özelligi yok.

Bence Zan ve Chedjou bile ondan daha iyi.

Kadroya daha uygun diyeyim o zaman. Biz savunma arkasına bol bol adam kaçıran bir takımız, Chedjou mal oluyor öyle anlarda. Zan da ortalıkta yok ne zamandır.

Fatih hoca alperi alıp meloyu almayacaktı ALLAH'a şükürler olsunki alperi fener aldı :drunk:

Alex Tellesli bir 11 yapabilir misiniz arkadaslar? sizce telles kadroya girdiginda neler degisir oyunumuzda? Hirsli bir oyuncuya benziyor. Melo gibi. Takimi atesleyebilir. Birde bi arkadas takim kaptani Melo olsun demis. Sonuna kadar destekliyorum!

Muslera

Salih/Eboue - Semih - Hakan/Zan/Ched - Telles

Selçuk/Umut - Melo

Hajrovic/Hamit/Eboue - Sneijder - Emre/Amrabat

Drogba/Burak​

Şöyle artık hangi yabancıda karar kılınırsa bol alternatifli bir ilk 11. He Mancini ben illa 3-5-2 oynarım derse:

Muslera

Salih - Semih/Ched - Zan/Semih/Ched/Hakan

Eboue/Hamit - Selçuk - Melo - Telles

Sneijder

Burak - Drogba​

1-Kayserisporda SAĞ BEK Salihin dün Eboue nin irenç futboluna rağmen oyundan alınmayıp umut ile değiştirilerek SAĞ AÇIK oynamasının sebebini

2-Sabrinin sadece sağ ayagını kullanabılerek arada bir orta açabilmesine rağmen özellikle sol beke yerleştirilmesinin sebebini

3-Drogbanın özellikle bu sezon başından beri top oynamak yerine sadece rakip ve tribüne jest olsun diye gülücükler saçması,2 metre top sürememe sebeplerini hakeme itirazla yok etmeye çalısma sebebini

4-Yönetimin Hayroviç,Telles transferlerini lıgın ılk maca yetistiremeyerek koskoca bır sezonun sampıyonunu dünku maçta ilan ettirme sebebini

5-Sneijderin hucumda Yalnızım dostlarım niraları atmasını,ALLAH ını seven defansa gelsın klasiğinin Sneijder için ALLAH ını seven topu ayagında tutabilen, Hucumda iki pas yapma yetegine sahip olan yokmu ya dönüşmesiin sebebini bir arkadaşım açıklayabilir mi ?

la lig bitti hala 10 puan kapanırmı mevzusu var :asd: 10 puan derken siz bile bittiğini benimsiyorsunuz fenerin konyayı rahat yenip 10 olacağını varsayarak birde soruyorsunuz şaka gibi :asd:

Belki melo ve tellesi hirsli gorurlerse utanir bizim diger vurdumduymazlar..

Salih'in hırsından utanmayan adam hiçbirşeyden utanmaz. Adam geldi, eyvallah öyle çok bir tekniği yok ama heryere yetişmeye çalıştı oynadığı süre boyunca. Bizimkiler halen bakıyorlar. Dün Sneijder'e veremediği bir pas vardı, Sneijder çok kızmıştı hatta Salih'e. Açıp izleyin pozisyonun içine nasıl dahil olmuş Salih. Orda olması gereken adam kimmiş görün.

Muslera

Salih/Eboue - Semih - Hakan/Zan/Ched - Telles

Selçuk/Umut - Melo

Hajrovic/Hamit/Eboue - Sneijder - Emre/Amrabat

Drogba/Burak​

Şöyle artık hangi yabancıda karar kılınırsa bol alternatifli bir ilk 11. He Mancini ben illa 3-5-2 oynarım derse:

Muslera

Salih - Semih - Zan/Ched

Eboue/Hamit - Selçuk - Melo - Telles

Sneijder

Burak - Drogba​

Keske hamit donse.. En cok ihtiyacimiz olan adam aslinda suan kimse farkinda degil.

Bu sene herseye ragmen sampiyon Galatasaray...Uefa cakacak kupa gelecek..benim icin puan farkinin bir önemi yok...

Keske hamit donse.. En cok ihtiyacimiz olan adam aslinda suan kimse farkinda degil.

huzur içinde yatsın hamit sağlıklı hali takımı baltalıyordu sakatlık sonrasını hiç düşünemiyorum tek diyeceğim umarım bir an önce döner oynar yaza kadar yazında almanyaya geri döner hayvansı yıllık ücretinden kurtuluruz hamit beyin kendisi çok örnek bir arkadaş fakir real madridden sakatlığı boyunca para almıyor zengin GS'den alıyor canı sağolsun

Sneijderi zaten sinir hastası yaptık bağırıp çağırıyor verelim kaptanlığı işte..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt