Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stoper de ilk önce Andreas Bjelland icin nabiz yoklamisiz

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu haitinga nasıl oyuncu hiç dikkatinizi çektimi ismini cok dudyum maçlarını izlediğim oldu ama alıcıgözüyle hiç bakmamaıştım uyarmı bizim takıma ?

Sevgili Mirza,

Gönderilmesi gereken çok adam var ama ilk sırada Riera olmamalı, top ayağına yakışan, pas atmasını bilen kaç kişi var ki takımda ? Kasti hareketlerine bende sinirleniyorum ama ondan önce Eboue gitmeli.

Avrupa maclarında lazım eboue.

Her ne kadar laubali de olsa bence Chelsea maçlarında bize lazım.

Aksi halde alternatifleri sabri ve salih olan bir oyuncuda bahsediyoruz.

CL maçlarında iyi oynuyor eboue.

Ama riera'nın gitmemesi için bir sebep gözükmüyor.

Telles alınmıs büyük umutlarla ve Mancinin direk istediği bir isim.

O yuzden Riera'ya ihtiyac kalmadı ama Telles'in yedeği olabilecek bir yerli oyuncu alınması da şart bana göre.

Bu isim Erdin Demir mi İshak mı olur kim olur orası yönetim ve teknik ekibin bileceği iş.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=o3QZtjWlTF4[/media]

şu videoyu gösterseydik para bile kazanabilirdik

bu haitinga nasıl oyuncu hiç dikkatinizi çektimi ismini cok dudyum maçlarını izlediğim oldu ama alıcıgözüyle hiç bakmamaıştım uyarmı bizim takıma ?

Heitinga 2010 dünya kupasından sonra Atletico madride ujfalusi ile bedelsiz transfer olmuşlardı.

aslen Sağ bek'tir, stoper değil.

daha sonraları formsuzluğundan Ujfalusi sağ beke geçti hatta Uefa kupasıonda ki Atl Madrid ile maçlarımızda 2 maçta da sağ bek oynamıştı.

gerçi bizim takımda kim yerinde oynuyor orası da belli değil bu yüzden hem stoper hemde sağ bek için alınıyor olabilir.

kalbimizde yaşıcak

Amrabat gitmiş, bu iyi haber. .

Valla ben olsam sneijder,melo,muslera,bruma haric takımdaki tüm yabancıları gonderirim.

Telles-hayrovic izlemedigimizden yorum yapmiym onlara.

Heitinga 2010 dünya kupasından sonra Atletico madride ujfalusi ile bedelsiz transfer olmuşlardı.

aslen Sağ bek'tir, stoper değil.

daha sonraları formsuzluğundan Ujfalusi sağ beke geçti hatta Uefa kupasıonda ki Atl Madrid ile maçlarımızda 2 maçta da sağ bek oynamıştı.

gerçi bizim takımda kim yerinde oynuyor orası da belli değil bu yüzden hem stoper hemde sağ bek için alınıyor olabilir.

tsk ettim renktaş peki suan ki form durumu ne bilim suan ki kapasitesi bizim için yetrlimidri sence ilacımız olabilir mi ?sencee...

1016233_707091402669680_501813916_n.jpg
hahahhaha suan ki sohbete güzel uymuş bence :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt