Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaş 17 maç gol yeme ne olucak gol atamıyoz biz gol. Sorun transfer falanda değil bence 3-5-2illeti. Yıl olmuş 2014 biz 3-5-2 oynuyoz kafayı yicem. Antep maçı kadroyu gördüm allah kahretsin dedim izlemedim. Melo yu stopere hapsetmek ayrı bi lesh lik 3-5-2 ayrı bi leshlik.

Belki stoperlerimiz 3-5-2 sistemine uygun olmadigi icindir bu kadar zorlanma durumu :) ayrica ona buna kizip maci izlemedim diyen adamlarda gelip ahkam kesmesin lutfen.. Gaziantep deplasmanina o sogukta izmirden 1000 kusur km yol giderek takimimizi destekleyen taraftarlarimiza ayip.. izlemediysen bari yazma rest ceker gibi. neyin tribindesiniz ya. ayar oluyorum filmi ortasinda kapattim diyen adamla, kadroyu gorunce maci izlemedim diyen adamlara..!!!

Mancini'ye laf atanların gscimbomla olan sözleşmeleri feshedile....

Riera'nın sözleşmesi 750 bin $ karşılığında fesh edildi.

Almanya liginde bu dediğin olmaz zaten, adamlar istikrar abidesi :) EPL ve özellikle PL maçlarını izlesen şöyle bir çokça görürsün. Maç içinde işler iyi gitmiyorsa taktik değiştireceksin mecburen yoksa nasıl kazanmayı düşünüyorsun ki?

Ya senin anlatmak istediğini anladım ama o cok farklı bir durum. Ingiltere liginide ve ispanaa liginide takip ediyoruz tv den de olsa tabiki. Almanyada da var bu senin anlatığın durum ama mancinin yaptığı çok farklıydı ve oyuncularımızı resmen bozdu ki zaten çok iyi değildik. Bunun ispatıda var mesela . Meloya sen eline not veriyorsun. Gu ne arkadaş? Sen bir iñaret verirsin kenerdan B systeme geciyoruz diye veya c olur biter. Bu system değişiklerkni sen calışıyorsun takèmın ile herhalde. Öyle bilmem antep macında birden aeni systemi deniyorsun?

yok arkadas tamm ben pes ettim verin bize türkiye kupasını biz gidelim dinlenelim biraz içim karardı ya vallahi içim karardı

Zaten Amrabat,Riera ve Danyyi gönderecektik hani ? Okeydi?Şimdi sıra sıra yollanıyorlar işte bunun sırası mı var ondan önce gönderilecek o kadar adam var bilmem ne?Ha 1 saat önce yollamışsın ha 1 saat sonra yollamışsın arkadaş neyin tafrasını yapıyosunuz anlamıyorum ki önemli olan bu adamları en az hasarla göndermek değil mi?

so slower as a player! cokyavasmis

We even offered him to that Turkish club when they wanted Yobo, ... yobo transferinde o turk klubune onerildigini soyluyo bu taraftar. fener almamis yani.

Amrabat, Riera, Bruma gitti

Hajro, Alex, Stoper gelecek.

Dany'de giderse bitane daha kanat alınır umarım.

Mesela Nani kiralansa?

Mete düren den yorum bekliyorum. 30+ yasina gelen bir adamin kontratini fesh etmek ethik degil gibi bisey

Galatasaray'da Amrabat'ın Malaga'ya kiralık olarak verilmesinin ardından sonra Riera da takımdan ayıldı.

Sarı kırmızılılar İspanyol futbolcu ile olan sözleşmesini 750 bin dolar karşılığında feshetme konusunda anlaşmaya vardı.

ligtv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt