Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya amma cok bilmisler var ya,Rieranin sözlesmesi neden önceden fesedilmemis,bukadar sacma yorum olurmu,Riera iyi bir futbolcu,belki iyi bir teklif gelecekti ve 1milyon euro kulübün kasasinda kalacakti,1milyonu gectim,yüzbini biarada gördünüzmü?bu takimi bu hle düsüren ne yönetim,nede Mancini,bu takimi bu hale düsüren serefsiz tff ve onlar icin takimi satan terim

Kim kimi satağı ortada. Antremandayken hoca kim kovdu? Milli takım icin izni benmi verdim? Sizin gibi cok bilmiş taraftar yüzüneen bu halere geldik resmen Illahi adalete inanan birisi olarak. Bukadarıda kimse tesadüf diyemez . Aydına saladınız ft adamı diye , brumayı ft sayesinde aldèk ikiside ortada. Aydın mancini tam değerlendirmeye başlarken bide. Terim süreci hakndatokat gibi cevaplar yazardımda ama gu deymez sizin icin . Icinizde öyle nefret birikmişki ne desek boş

Sadece defansta değil ilerde de leş gibiyiz.Bu arada Burak'a sallayan vatandaşlarda görmüştür herhalde.Burak olmadan pozisyona dahi giremediğimizi.

Kim kimi satağı ortada. Antremandayken hoca kim kovdu? Milli takım icin izni benmi verdim? Sizin gibi cok bilmiş taraftar yüzüneen bu halere geldik resmen Illahi adalete inanan birisi olarak. Bukadarıda kimse tesadüf diyemez . Aydına saladınız ft adamı diye , brumayı ft sayesinde aldèk ikiside ortada. Aydın mancini tam değerlendirmeye başlarken bide. Terim süreci hakndatokat gibi cevaplar yazardımda ama gu deymez sizin icin . Icinizde öyle nefret birikmişki ne desek boş

Teklifi kim kabul etti kardesim,ondan haber ver,tesekkür edip takiminin basinda kalabilirdi

tamam renktaş aynı fikirdeyiz zaten hedef avrupa herzaman busene için ise illaki üzülücez evet ama bu saaten sonra 2.lik ve alacagımız bir kupa (türkiye kupası) bence hem yeterlidir hemde başarıdır he birde chelsea yi elersek tamam ozman sıkıntı yok bencede...

Bu senedeki şampionlar ligi misyonumuzda başarılı olduk bence. Chelsea bonus bu sene icin. Bu gruptan çıkmak öyle her baba yiğidin işi değildi . Hele ortamıda hesaba katarsak bizdeki.

Dany gittiyse:

:yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji:

Bu arada Türkiye'de bi futbolcunun (süper ligte) açlık sınır 1 milyonmuş.Adaletine tükürdüğümün boş kafaları.

Takım hiçbir kanat organizasyonu uretemezken Neden defans arıyoruz anlamak mümkün değil.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TFF bizi durdurmak için HERSEYI yapiyorlar.

Bu 6+0+4 giderse, baska saçma kurali getirirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt