Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dany insallah Trabzon a gider ve orada çok başarılı olur . Dany i çok seviyorum malesef Bizde şansı yaver gitmedi

Amrabat-Riera gitmiş diyorlar iyi yapmışlarda elde kanat kalmadı bir anda Yiğit-Aydın-Bruma-Amrabat-Riera gitti.Zaten çok işe yaramıyorlardı ama adı kanat sonuçta :)

yiğit-aydın-amrabat-riera nın bu sezon yaptıkları toplam 4 asist 1 gol. brumayı ayırıyorum zaten 6 asist 3 golle oynamış. gitmeleri olmamaları bize hiçbir zarar vermez

Dany'e baselden teklif varsa ve gitmese yüz yılın gerizekalısı ödülünde oyum ona.

Bence bu sene telles ve hajro ya yer açmak icin amrabat ve bruma kiralanmaliydi.

Stoper alınacak sa danny kiraya verilmeliydi.

Bu durumda riera yi göndermek bence ysnlis oldu.

Takimda ayagina en hakim ve orta yapmasini bilen tek adamdi

4 yabanci ile yollari ayırmak sacma ildu bence

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Demirorenle calisacagima meslegi birakirim. Her gun andigim adamla hic bir sekilde calismam.

Umutcum kardeşim,seninle bu konuyu hic tartıñmasak. Seninle milli gîrev hakında bir kere cok farklı düşünüyoruz hqtırlarsan. Senin icin değil benim icinve ft icin öyle. Bazılar vatanan görevi icin af edersin bok bile yer hemde gururla. Ft de bunu yapıyor milli gîrev icin sonucta anahtar ona verilmiş. Benimde hic hoşuma gitmiyor tüpcünün orda olmasè amaasıl konu burda tüpcümü yoksa milli futbolumuz mu veya türk futbolun yeniden yapılanmasımı?

Kamyoncular grev yapıyormuş sebze meyve pahalı olacakmış ona göre

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

Bence bu sene telles ve hajro ya yer açmak icin amrabat ve bruma kiralanmaliydi.

Amrabat kalmali.

diye diye adam 5-6 maç sonra kontratı 1 sene daha uzatacaktı, hiç gerek yok gitsin..

diye diye adam 5-6 maç sonra kontratı 1 sene daha uzatacaktı, hiç gerek yok gitsin..

Sozlesme yanlis yapılmış olabilir sma bu rieeranin takimda ayagina en hakim ve en iyi orta yapan adam oldugunu degistirmez

Zaten gondermisler

Sozlesme yanlis yapılmış olabilir sma bu rieeranin takimda ayagina en hakim ve en iyi orta yapan adam oldugunu degistirmez

Zaten gondermisler

ben de seviyorum aslında riera nın futbolunu ama yapacak bişey yok, bu şartlarda böyle olması en doğrusu geç bile kalındı...

Beyler bilgi kirliliğine bi son verin son haberler neler? Malaga Amrabat Dany Ts Basel Riera fesih doğrumu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt