Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayıptır söylemesi ama bu adam sıctı ağzımıza. Transferlerin hepsi telles haric ki oda zar zor oldu tulun yapıyor. Zaten başkan ne dedi daha gecen. Hoca mefkileri söyledi sonra ne yapacaksınızsa yapın dedi. Oh gelsin zapatalar a la salih gibi. 3milyon salih edermi ya Allah aşkına? Galatasaray da yedekde bile oynayamaz salih kimse kusuruma bakmasın. Yılmaz vuralı Gstv ye bir cıkartılar oda salihyi güzelce dany alvez yaptı ohhhh hemen alalım.

Kardeşim, forvetten önce de pozisyon hazırlayabilecek yetenekte yaratıcı kanat oyuncuları şart.Keita'dan beri kanat oyuncusu getiremedik şu kulübe ben de bunu anlamıyorum yok mu bu dünyada çalım atabilen, orta açabilen ortalama bir kanat oyuncusu ?

Valla yönetim 2 kanat aldi bonservisleri toplam 20 m euro.kanat isine bulasinca sapitiyor yönetim

-------X-------

X---X-----X---X

----X-----X----

X------X------X

-------X-------

Benzeri bir dizilişi benimseyerek, hızlı kontraya çıkan bir takım yaratmamız çok kolay olurdu hele ki elimizde Mancini gibi bir teknik direktör varken.Bu işi geride yapabilecek oyuncularımız var, ileride de bu işi yapabilcek oyunculardan forvete Burak YILMAZ(son vuruş rolünü üstlenecek ve aynı zamanda hızlı toplara koşu yapabilecek),Bruma(gitti maalesef...),Amrabat(Ne akla hizmet yollandı anlayamıyorum...),Aydın(O da gitti geçmiş olsun...) var/vardı.Şimdi bu diziliş ve mentalite bize hem zevk veren futbol getirir hem de ligi çok basit bir şekilde koparmamızı sağlayabilirdi.Henüz çok geç değil, bize kanat oyuncusu lazım, gider de Heitinga gibi bir transfer yaparlarsa kahrolurum ben...

Kimi alalım o zaman ? Ben zaten stoper transferine karşıyım sene sonuna kadar eldekiler ile devam etmeliyiz. Ha stoper transferi yapacaksak bu takıma level atlatacak yabancı biri olmalı Heitinga ile filan işimiz olmaz bizim. Bize daha acil lazım olan kaliteli bir forvet.

Hay ağzına sağlık bu konuda bende senin gibi düşünüyorum stoper transferini sezon sonuna bırakıp şimdi bi kanat birde forvet alalım bırak gol atmayı pozisyona giremiyoruz...

Ayıptır söylemesi ama bu adam sıctı ağzımıza. Transferlerin hepsi telles haric ki oda zar zor oldu tulun yapıyor. Zaten başkan ne dedi daha gecen. Hoca mefkileri söyledi sonra ne yapacaksınızsa yapın dedi. Oh gelsin zapatalar a la salih gibi. 3milyon salih edermi ya Allah aşkına? Galatasaray da yedekde bile oynayamaz salih kimse kusuruma bakmasın. Yılmaz vuralı Gstv ye bir cıkartılar oda salihyi güzelce dany alvez yaptı ohhhh hemen alalım.

Bülent Tulun'u ben de sevmem. Ama bu adam Muslera, Eboue, Elmander, Sneijder ve Drogba transferlerinde 1. derecede rol oynadı. Aziz Yıldırım ve Nur Çebi İstanbul dışını bilmezken Bülent Tulun, Moratti-Perez gibi marka isimlerle çay içer yemek yer. Küçümsemeyin Bülent Tulun'u.

Bu tulun dan korkulur.adam her yonetimin icine girmeyi başarıyor.salih konusu tam bir fiyasko.elinin altinda dah ucuza getirecegin veysel-tarik varken salihe 3 m dökmek hangi kafanin urunudur merak ediyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt