Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bülent Tulun'u ben de sevmem. Ama bu adam Muslera, Eboue, Elmander, Sneijder ve Drogba transferlerinde 1. derecede rol oynadı. Aziz Yıldırım ve Nur Çebi İstanbul dışını bilmezken Bülent Tulun, Moratti-Perez gibi marka isimlerle çay içer yemek yer. Küçümsemeyin Bülent Tulun'u.

Bülent TULUN nedense bana 1800'lerin Osmanlısında Fransa'ya gittiği için aydın ilan edilmiş şahsiyetlerini hatırlatıyor... :(

Mirza iyi haberler ver yaav herkes karamsar yaavvv

Kardeşim 5 gündür bilgi ya da duyum alamıyorum. Kaynağım ağzını sıkı tutmaya başladı. Büyük ihtimal uyarı geldi tepeden.

En son dediklerim hala geçerli ama. Reira, Dany ve Amrabat ( Kalma ihtimali vardı. ) ne olursa olsun transfer dönemi bitmeden gidecek demiştim. Yavaş yavaş gidiyorlar.Yabancı stoper alınacak.

1 veya 2 yerli + 1 yabancı stper ile transfer kapanacak. Forvet ya da kanat bekleyen arkadaşlar fazla umutlanmasın. Ha bu transfer, yarın ne olacağı belirsiz.

Bülent Tulun'u ben de sevmem. Ama bu adam Muslera, Eboue, Elmander, Sneijder ve Drogba transferlerinde 1. derecede rol oynadı. Aziz Yıldırım ve Nur Çebi İstanbul dışını bilmezken Bülent Tulun, Moratti-Perez gibi marka isimlerle çay içer yemek yer. Küçümsemeyin Bülent Tulun'u.

Siz yanılıyor sunuz bence.devreye ust duzey Itibarlı menajerler girmese tulunu kapilarindan iceri sokmazlar..

28 gol atmış bir Galatasaray var.17 gol ile de ligin en az gol yiyen takımıyız.Sorun açık ve net gol sorunumuz var.

Sampiyonlar liginde de 2. tura gecen takimlar icinde averaji en kotu olan biziz, grup sonuncusu olan takimlarin bile ikisi bizden az gol yemis. Birakin bunlari.

Hayrovic e demiyorum zaten bruma-amrabat..Durumları ortada

Valla Bruma iyi oyuncu ona lafım yok ama Amrabat'a verilen para çok fazlaydı ama Amrabat böyle bir futbolcu değildi Fatih TERİM bitirdi Amrabat'ı... Amrabat geldiğinde çalım falan atıyordu yine, Fatih TERİM tutturdu kanatlarda savunmaya yardım et, kanatlarda savunmaya yardım et, pasa dayalı oyna, bireysel oynama falan... Amrabat eski yaratıcılığından çok uzak, basit, sıradan bir orta alan oyuncusuna dönüştü.Zaten bizim takımda ki bu aldığı oyuncuyu birşeylere dönüştürme hastalığı yok mu... Kimleri ne hale getirdi bu takıntı, Amrabat da bu dönüşüm kurbanlarından birisi oldu maalesef.

Siz yanılıyor sunuz bence.devreye ust duzey Itibarlı menajerler girmese tulunu kapilarindan iceri sokmazlar..

Yanılmıyorum güzel kardeşim. Bu adam göründüğü gibi biri değil. Ünal Aysal boşu boşuna kendisini danışmanı yapmadı. Hatta Bülent Tulun, Ünal Aysal'ın akrabasıdır.

Yurt dışında çok tanıdığı var. Bak ne diyorum, Moratti ve Perez gibi adamlarla çay içer, yemek yer.

Sen Bülent Tulun'a listeyi ver, para limitini ver. Gerisini halleder. Yine söylüyorum kendisini sevmem.

Ayrıca kendisi yurt içi transferler ile ilgilenmez.

Valla Bruma iyi oyuncu ona lafım yok ama Amrabat'a verilen para çok fazlaydı ama Amrabat böyle bir futbolcu değildi Fatih TERİM bitirdi Amrabat'ı... Amrabat geldiğinde çalım falan atıyordu yine, Fatih TERİM tutturdu kanatlarda savunmaya yardım et, kanatlarda savunmaya yardım et, pasa dayalı oyna, bireysel oynama falan... Amrabat eski yaratıcılığından çok uzak, basit, sıradan bir orta alan oyuncusuna dönüştü.Zaten bizim takımda ki bu aldığı oyuncuyu birşeylere dönüştürme hastalığı yok mu... Kimleri ne hale getirdi bu takıntı, Amrabat da bu dönüşüm kurbanlarından birisi oldu maalesef.

Valla her ne kadar saydiklarinizin etkisi olabilme ihtimali olsada Amrabat oyun zekası tam anlamıyla sınırlı bir futbolcudur.

Fatih terim isterse kaleci ol desin,adamın yine oyun zekası yerlere inmez.bal yapmayan arı idi Amrabat

galatasaray defansının yapmış oldugu hatalar karşılığında takımın sezonun ligin en az gol yiyenlerden biri oldugunun karşılıgı galatasarayın defansının iyi oldugunun değil ligimizin kalitesizliğini gösterir turkıyede ki futbolcuların ne kadra becerksiz oldugunu gösteriri neden böyle diyorum çünkü defans zaafımızın ne denli en buyuk sorunumz oldugunu cl deki almış oldugumz averajdan anlayabılırsnz biraz iyi bir takım karşımıza cıktıgında en az 1 golumuz var kalemızde bence defansa yapılacak tarnsferler daha onemli bizim için özeliklede yerli yada yabancı stoper pozisyonunda....

Valla her ne kadar satdiklarinizin etkisi olabilme ihtimali olsada Amrabat oyun zekası tam anlamıyla sınırlı bir futbolcudur.

Fatih terim isterse kaleci ol desin,adamın yine oyun zekası yerlere inmez.bal yapmayan arı idi Amrabat

Hocam oyun zekası denen şey aslında bir reflekstir, o refleksi de oyuncuya antrenmanlarda ve maçlarda kazandırırsın yoksa bunun normal zeka ile çok da alakası yoktur ben ne topçular tanıyorum beynini hiç kullanmayan... Ancak Amrabat'a zaten yeteneğini ve zekasını kullanmaması söylendi Fatih TERİM tarafından zaten ortalamanın azıcık üstünde olan futbol refleksleri iyice köreltildi.

beyler lütfen rica ediyorum boş boş konuşulup insanları heveslendirmeyelim lütfen tekrardan rica ediyorum ben de dahil olmak üzere beklenti içine giriyoruz lütfennnnn

Morati de başkanın rolü var ve cay icende o. Tulun tabiki emekleride olmuşdur .Bunu inkar edemeyiz ama facialarıda o var. Ya bu adam Galatasarayın kalesine zapata yakışır ddyip aldıran adam. Salihde de bunun parmağı yüzde yüz vardır. Imza para olaylarına girmiyorum bile veya 1milyonluk mektup olayına. Tulun kim ki futbolcu secip getiriyir bide? Sneijder ve saire saymışında bunlar secmek icin futbol profesörü olmana gerek yok. Bide şöyle algı var nedense. Oyuncular tulun bilmem neler getiriyor. Hayır arkadaş, gu oyuncular marka değirin varsa ve pafanda varsa geliyor. Azize ye lafı cakmışında bunlarda zamanında roberto carlosu getirdi. Para ve markan varsa az cok bu işleri sende yaparsın kulüp adına. Fener şimdi mesela alamaz cünkü markası yerlerde sürünüyor. Isterse 10 tane tulun aysaları üstüneleri olsun. No way

Emre Çolak yerine hemen İbrahim Coşkun veya Yekta montwe edilmeli...

Emre'nin oynadığı maçlarda ciddi ciddi gol sorunu yaşıyoruz...İsteyen istatisteklere bakabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt