Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla Bruma iyi oyuncu ona lafım yok ama Amrabat'a verilen para çok fazlaydı ama Amrabat böyle bir futbolcu değildi Fatih TERİM bitirdi Amrabat'ı... Amrabat geldiğinde çalım falan atıyordu yine, Fatih TERİM tutturdu kanatlarda savunmaya yardım et, kanatlarda savunmaya yardım et, pasa dayalı oyna, bireysel oynama falan... Amrabat eski yaratıcılığından çok uzak, basit, sıradan bir orta alan oyuncusuna dönüştü.Zaten bizim takımda ki bu aldığı oyuncuyu birşeylere dönüştürme hastalığı yok mu... Kimleri ne hale getirdi bu takıntı, Amrabat da bu dönüşüm kurbanlarından birisi oldu maalesef.

''Terimci'' olmaya en uzak kişilerdenimdir de bu dediklerinle futbolcu olmasını istemiş oluyor, Amrabat tan...Topu alıp alıp rakip kaleye doğru kuyruğu dikmesi mi seni mutlu ederdi?...

Yanılmıyorum güzel kardeşim. Bu adam göründüğü gibi biri değil. Ünal Aysal boşu boşuna kendisini danışmanı yapmadı. Hatta Bülent Tulun, Ünal Aysal'ın akrabasıdır.

Yurt dışında çok tanıdığı var. Bak ne diyorum, Moratti ve Perez gibi adamlarla çay içer, yemek yer.

Sen Bülent Tulun'a listeyi ver, para limitini ver. Gerisini halleder. Yine söylüyorum kendisini sevmem.

Ayrıca kendisi yurt içi transferler ile ilgilenmez.

Senin dediğin gibi olsun ama bu adam kafasına göre transfer yapiyor.size bi ornek vereyim.chedjou...Terimin stoper listesinde ilk sirada miranda vardı.olmazsa marsilyanin stoperi ,ismi aklima gelmedi simdi galiba Newcastle e gitti o da.tulun Chedjou yu getirdi.hemde 6,5m euroya..

''Terimci'' olmaya en uzak kişilerdenimdir de bu dediklerinle futbolcu olmasını istemiş oluyor, Amrabat tan...Topu alıp alıp rakip kaleye doğru kuyruğu dikse mi istiyordun?...

Hocam bize öyle bir adam lazım şu anda topu alsın koştur koştur gitsin içeriye yollasın, zaten hücumda pozisyon yaratabilmekten çok uzağız bireysel yeteneklere bakıyoruz bari böyle çalım falan atan kanatlarımız olsaydı da öyle pozisyon üretseydik...

Hocam oyun zekası denen şey aslında bir reflekstir, o refleksi de oyuncuya antrenmanlarda ve maçlarda kazandırırsın yoksa bunun normal zeka ile çok da alakası yoktur ben ne topçular tanıyorum beynini hiç kullanmayan... Ancak Amrabat'a zaten yeteneğini ve zekasını kullanmaması söylendi Fatih TERİM tarafından zaten ortalamanın azıcık üstünde olan futbol refleksleri iyice köreltildi.

Valla goruslerinize yine de katılmıyor um ama saygım sonsuz elbette. Belki ben hataliyimdir ama maalesef Amrabat ta bi ışık göremedim. .

ya bu sinan engin fb gizli yönetiminden mi azizin kardeşi mi dedeleri falan fb kurucularından mı ne lan bu sinandaki fb askı bitmek tükenmek bilmiyor b.k attırmıyor fb ye bjk küme düşürsünler fb şamp olucak deseler tamam kabul ederim dicek gibi.... uyuz oluyorum ya su adama bu arada haydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dedi yine az önce rok :)

Morati de başkanın rolü var ve cay icende o. Tulun tabiki emekleride olmuşdur .Bunu inkar edemeyiz ama facialarıda o var. Ya bu adam Galatasarayın kalesine zapata yakışır ddyip aldıran adam. Salihde de bunun parmağı yüzde yüz vardır. Imza para olaylarına girmiyorum bile veya 1milyonluk mektup olayına. Tulun kim ki futbolcu secip getiriyir bide? Sneijder ve saire saymışında bunlar secmek icin futbol profesörü olmana gerek yok. Bide şöyle algı var nedense. Oyuncular tulun bilmem neler getiriyor. Hayır arkadaş, gu oyuncular marka değirin varsa ve pafanda varsa geliyor. Azize ye lafı cakmışında bunlarda zamanında roberto carlosu getirdi. Para ve markan varsa az cok bu işleri sende yaparsın kulüp adına. Fener şimdi mesela alamaz cünkü markası yerlerde sürünüyor. Isterse 10 tane tulun aysaları üstüneleri olsun. No way

Bülent Tulun'u tartışmamıza gerek yok kardeşim. Ben adamı biliyorum. Sen de kendi bilgilerin ışığında biliyorsun.

Sneijder ve Drogba olayına gelirsek. Bunları seçmek için profesör olmaya elbette gerek yok. Ama ikna etmek için vizyonun olacak, hitap şeklin olacak. Bu oyuncuları getirmek sadece para ile olmuyor maalesef.

Roberto Carlos transferi Ferit Şahenk eseridir. Aziz şu bu hikaye.

ya bu sinan engin fb gizli yönetiminden mi azizin kardeşi mi dedeleri falan fb kurucularından mı ne lan bu sinandaki fb askı bitmek tükenmek bilmiyor b.k attırmıyor fb ye bjk küme düşürsünler fb şamp olucak deseler tamam kabul ederim dicek gibi.... uyuz oluyorum ya su adama bu arada haydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dedi yine az önce rok :)

Her zaman soylemisimdir;Sinan bjkli gibi gorunen ama aslında koyu fbli olan tam bir yalakadır..

Senin dediğin gibi olsun ama bu adam kafasına göre transfer yapiyor.size bi ornek vereyim.chedjou...Terimin stoper listesinde ilk sirada miranda vardı.olmazsa marsilyanin stoperi ,ismi aklima gelmedi simdi galiba Newcastle e gitti o da.tulun Chedjou yu getirdi.hemde 6,5m euroya..

Chedju transferini Bülent Tulun nasıl yaptı? Kafasına göre kimse transfer yapmaz kardeşim. Hele de Fatih hoca olursa. Bülent Tulun bu kulübün maaşlı çalışanıdır. Sen bu adama listeyi ver, para limitini söyle.

Miranda ilk sıradaydı, doğru. Ama kendisi gelmek istemedi. Hem Sinan Kalpakçıoğlu hem de Lütfi Arıboğan kaç kez konuştular, adam istemedi gelmeyi. Aynı Kaka gibi.

Dany, Amrabat, Riera ve Bruma(Gaziantep) gönderilip iki tane kontenjan açmış oluyoruz. Bu transferlerden biri forvet diğeri kanat olmalı. Stopere yerli bir oyuncu yeter (Koray Günter) sene sonuna kadar.

ben sezon başından beri 0 heycan duydum bu takıma.koray günteri alsınlar oynatsınlar semihle..emre çolak bişeyler yapmak istiyo bu sezon.. şans verilmeye devam edilsin.selçuk yerine umut gündoğan oynasın.

ibrahim coşkun TR kupası maçlarında oynasın.hata yapanlar yeterki gençlerimiz olsun.biz heycan duymayı özledik.

Seneye Kontenjan kalksa. Valencia + Di Maria + Pepe + Balotelli alinsa. Ne güzel olur yav. Dream :D

Hocam bize öyle bir adam lazım şu anda topu alsın koştur koştur gitsin içeriye yollasın, zaten hücumda pozisyon yaratabilmekten çok uzağız bireysel yeteneklere bakıyoruz bari böyle çalım falan atan kanatlarımız olsaydı da öyle pozisyon üretseydik...

Peki, açık alan bulamazsa bu herif çalım falan atamaz desem...Büyük takımda da açık alan bulamaz desem...Kayseriliyim aslen, muhtemelen Kayseri formasıyla en çok ben izlemişimdir kendisini...Çeyrek fiyatına bile istememiştim alınmasını...Mis gibi Olcan ı almak varken, gidipte Yiğit i transfer ettiren futbol dehasına yakışır bir transfer...

Beyler şu Tulun muhabbeti için basit bir örnek vereyim, bir takımda teknik direktörler yapılan her transferden başka birşey elde etmeye çalışıyorsa o takımın kurgusunu teknik direktör yapmıyor dmektir...

Son Dakika

Cabaye Newcastle ile ipleri kopardi..

PSG ye gitmek istiyor bu hafta..

Lan az önce bir konu gördüm "Ünal Aysal sikecelerle pazarlik mi yapiyor" o neydi yaw :DD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt