Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doria daha hicbirsey kantilamis degil, kapali bir kutu..

Cift haneli ucretleri veremeyiz..

Tottenham Vertonghen'i Ajax'tan 12 milyon euro'ya almisti.

Eger bulabilirsek bize bir ikinci Vertonghen lazim ..

Vertonghen gibi avrupa'da kalbir ustu bir takimda kendini kanitlamis genc bir stoper lazim.

Yapacak bişey yok malesef her şey ortada . Sene başı doğru kurulmadığı için sıkıntılı bir kadromuz var . bence başlatılan gençleştirme hamlesi sene sonunda da devam etmeli ve gelecek yıllarda başarı hedeflenmeli

Katılmıyorum size. O kadar kötü bir kadromuz yok. doğru taktik ve 2-3 takviye ile toplanırdık ama çapsız çapsız isimler alınıyor. Telles tek umudum azıcık güvenim ona var kalanı hikaye.

Guarin süper adam bizim ligde fark yaratır, ama sorun şu yabancı sınır varken nasıl oynatacağız.

Aldık diyelim

Muslera

Yabancı Stoper

Alex Telles

Melo

Sneijder

Drogba

6 ediyor zaten. Drogba'yı yedek bırakıp tek forvete döneceksek.

------------------------Muslera-------------------------

-Salih--------Doria/X------------Semih------Alex---------

----------Guarin--------Melo--------Selçuk---------------

-Emre------------------Sneijder------------Umut?---------

------------------------Burak Yılmaz-----------------------

Para?

Drogba?

3 kişi daha yazda düz 15 olsun :D

BfBduZBIIAAw-aW.jpg:large

Ontiviero hayirli olsun.

Formasi cin'den galiba...:D

Bu eski benim bildigim..

doria ikna olur da..sorun botafogoya ne kadar veririz...8 milyon rahat çıkmalı ama fazlasıysa ünal aysal,ali sabancı falan biraz elini cebine soksun.

Arda ile ilgili transfer haberleri mi var? Liverpool,City diye birseyler yaziyor twitter da.

beyler aklıma gelmişken söyliyim.harbiden helal olsun.bruma o sakatlığı yaşadığında hepimiz evlat acısı gibi üzüldük ve bi kişi bile paralar gitti gibi saçma bi laf etmedi.büyüksünüz.:2_thumbs_up_-_animated:

Yok Emrah oynamıyorum.Fifa filan oynuyorum da ismi cismi yok bu adamın.Forum çok iyi diyorsa kesin kötüdür:D

İyi kötü bilmem de bize lazım olan isim değil. Bize kısa vade de o bölgeyi toplayacak reis bir stoper lazım. Akademi olarak yatırım yapacak durumda değiliz şuan.

doriayi bi ben mi tanimiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt