Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu adamı ilk izlemem Botafogo-Coritiba maçı vardı Alex Lincoln izleyeyim diye oturdum abi bir tane kel her topu kesiyor 0 hata kendi kendime keşke bizim de böyle stoperimiz olsa dedim neyse dakikalar geçti bu hala top kesiyor havadan yerden geçemiyorlar adamı Ligtv yorumcusu henüz 19 yaşında Botofogoda en fazla 1 yıl daha oynar Avrupanın büyük bir kulübüne gitmesi muhtemel demişti

Buldum [attachment=7151:uploadfromtaptalk1390866196649.jpg]

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1390866196649.webp
    uploadfromtaptalk1390866196649.webp
    112,6 KB · Görüntüleme: 186
beyler aklıma gelmişken söyliyim.harbiden helal olsun.bruma o sakatlığı yaşadığında hepimiz evlat acısı gibi üzüldük ve bi kişi bile paralar gitti gibi saçma bi laf etmedi.büyüksünüz.:2_thumbs_up_-_animated:

eyw. sergen sende buyuksun kocamansın dev bir kedisin.

bu adamı ilk izlemem Botafogo-Coritiba maçı vardı Alex Lincoln izleyeyim diye oturdum abi bir tane kel her topu kesiyor 0 hata kendi kendime keşke bizim de böyle stoperimiz olsa dedim neyse dakikalar geçti bu hala top kesiyor havadan yerden geçemiyorlar adamı Ligtv yorumcusu henüz 19 yaşında Botofogoda en fazla 1 yıl daha oynar Avrupanın büyük bir kulübüne gitmesi muhtemel demişti

Gözlerim yaşardı yeminlen:(

Valla fm belli noktaya gelince sıkıyor ama sıkılana kadar büyük keyif alıyorsun oyundan. Tavsiye ederim..

dostumbnde o oyunu oynamak istiyorum ama illa oyunumu almamız gerekiyor ...internetten filan indirilmiyor sanırım dimi..bide benim pc biraz eski sayılır oyunu kaldırmama durumu filan olur mu

dostumbnde o oyunu oynamak istiyorum ama illa oyunumu almamız gerekiyor ...internetten filan indirilmiyor sanırım dimi..bide benim pc biraz eski sayılır oyunu kaldırmama durumu filan olur mu

Hocam 2013 için Crack çıkmadı yanılmıyorsam,o yuzden2013 u satin almanız gerek.ama 2014 e bende bakmadim.cracki ciktiysa internette vardır. Pcnizin rami ne kadar yazar misiniz ona göre yardim edebilirim

su an citynin harikalar yaratan kadrosunun kemik oyuncularini mancini kazandirmistir takima. Bizde de oyle yapacak insallah reis.

Guvenim sonsuz

Doria yalan ya inanmayın. Yedirtmezler bize. Bide rhodolfo heitinga olmadı doria olsun bari ... Böyle sacmalıkmı olur yahu. Doria yaşına göre ñimdiden muthiş bir stoper. I

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt