Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bruma başka bi ligde olsaydı..muhtemelen 6 asisti ,4-5 golü vardı şimdiden.onu da o zaman isteyebilirdik.bruma ve telles bizim Allah tan..

Transfer politikamızın değiştiğine inanıyorum genç oyunculara yönelmemiz beni sevindiriyor ama benim gibi sıradan bir futbol izleyicisi sırf Real Sociedad'ta sempatisi var diye maçlarını izlerken 2 sene önceden bu adamı keşfediyor ve bu adam olacak diyorsa bizim klüplerde büyük sorun var

Hajrovic'den 3-5-2'nin sağ kanadı olabilir mi? Mancini düşünebilir mi öyle bir şeyi veya.Telles ve Hajrovic'i bir şekilde kadroya yerleştirmek gerekiyor.

Hajrovic'den 3-5-2'nin sağ kanadı olabilir mi? Mancini düşünebilir mi öyle bir şeyi veya.Telles ve Hajrovic'i bir şekilde kadroya yerleştirmek gerekiyor.

Hajrovic de hic savunma yapabilecek tip yok. Aydin gibi ayni benim gözümde. 3-5-2 de o kanat cok yara verir.

Seni hedef almamıştım senin istediğini görmedim bile :)

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

Yok ortak ben genel manada da olsa söyledim ve rahatladım bazı renktaşların Mancini hakkında ki saçma yorumlarından sonra dert olmuştu zaten içime , ulan yanlış anlaşılmayız İnşallah dedim kendi kendime. :) Senin yorumun da payı var birazcık ama zaten aklımdaydı böyle bir şey. :)

Yok ortak ben genel manada da olsa söyledim ve rahatladım bazı renktaşların Mancini hakkında ki saçma yorumlarından sonra dert olmuştu zaten içime , ulan yanlış anlaşılmayız İnşallah dedim kendi kendime. :) Senin yorumun da payı var birazcık ama zaten aklımdaydı böyle bir şey. :)

Ben Mancini hoca değil diğenlerdendim ama şuan gayet memnunum.

Gelecek sezon iyi olacaz inşallah.

Bu kadar nankör olmayın arkadaş. 6.5 Ched 6.5 Telles 12 Bruma bu transferleri inegöl belediye başkanımı yaptı. Niye vermesin adam gayet güzel paralara oyuncu getiriyor. Türk oyunculara vermiyor orası ayrı mevzu.

başkanı bende cok takdir ediyorum aldıklarıyla zaten bizi hayallerimizin önüne geçiren biri ama stopere verirmi büyük meblağ onu düşünüyorum biraz inşallah alır şu oyuncuyu.

Bu kadar nankör olmayın arkadaş. 6.5 Ched 6.5 Telles 12 Bruma bu transferleri inegöl belediye başkanımı yaptı. Niye vermesin adam gayet güzel paralara oyuncu getiriyor. Türk oyunculara vermiyor orası ayrı mevzu.

Türk oyuncunun da ederi yok ki , varsa bile kanıtlaması lazım, Sniejder'i 7,5 verip aldığın bir ortam da ondan çok çok daha düşük bir seviyede olan topçuya da 7,5 istenmesi ilginç yani

başkanı bende cok takdir ediyorum aldıklarıyla zaten bizi hayallerimizin önüne geçiren biri ama stopere verirmi büyük meblağ onu düşünüyorum biraz inşallah alır şu oyuncuyu.

Ben para konusunda sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum ki 15 milyon biraz abartı değilmi sizcede ? 8-10 tamam da 15 nedir abi. Doğum günü pastası mumları gibi her yaşa 1 milyon verelim bari olsun bitsin. 19'a biter bu iş.

Türk oyuncunun da ederi yok ki , varsa bile kanıtlaması lazım, Sniejder'i 7,5 verip aldığın bir ortam da ondan çok çok daha düşük bir seviyede olan topçuya da 7,5 istenmesi ilginç yani

Kesinnikle katılıyorum. Salih gibi birine bile 2.5 -3 milyon veriyoruz. Tarık denen adamın sözleşmesi olsa 5 6 milyondan aşağı istemezler. Bende takımın başında olsam bende Türkiye içinden 2.5- 3 milyondan fazla paraya oyuncu almam. Ki o paraları edecek oyuncu bile az sayıda şuanda.

Ben para konusunda sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum ki 15 milyon biraz abartı değilmi sizcede ? 8-10 tamam da 15 nedir abi. Doğum günü pastası mumları gibi her yaşa 1 milyon verelim bari olsun bitsin. 19'a biter bu iş.

8-10 normal haklısın iyi oyunculara para vermessen onlarda türkiyeyi tercih etmiyorlar resmen sakal bıyık işi renktaş.

Özer trabzonsporà imzalamis antu tutuşmuş burak vol 2 olacak diye

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

Bu takımın kadro yapısı 3-5-2 oynayacak şekilde ve seviyede değil

Melo yu illaki stoper oynatacaksan ve yabancı kontenjanı konusunda sıkıntı yaşıyorsan

Salih Melo Semih TelleS

Hayri:) Umut G. Selçuk

-----------------------Burak

---------SNEİJDER-------

--------Drogba

Oynatıcaksın veya yeni stoper melo orta sahaya sağ tarafa allah ne verdiyse Çolak felan artık

Bu arada Hamit i arar oldum

Bu takımın kadro yapısı 3-5-2 oynayacak şekilde ve seviyede değil

Melo yu illaki stoper oynatacaksan ve yabancı kontenjanı konusunda sıkıntı yaşıyorsan

Salih Melo Semih TelleS

Hayri:) Umut G. Selçuk

-----------------------Burak

---------SNEİJDER-------

--------Drogba

Oynatıcaksın veya yeni stoper melo orta sahaya sağ tarafa allah ne verdiyse Çolak felan artık

Bu arada Hamit i arar oldum

Aynen, Hamit'i arayacağım hiç aklıma gelmezdi.

Bir alemsiniz, sanki Baskan cerbinden ödüyor paralari. Bütcemiz müsait ise tabiki verecek. Daha TTA yokken Rijkaard ugruna bu takima 100 Milyon avro harcandi, hic bir tane oyuncu uzun vadeli bir sey katamadi takima ve yillar heba oldu. Simdi iki yildir TTA var, iki yildir SL var, tabiki daha yüksek paralar ödeyecegiz.

Buarada insanlar cok fazla FM modunda dolasiyor, maddi güc ve kaliteli oyuncular ne kadar önemli bir unsur ise, takim olmak da cok önemli bir unsur. 2011-2012 Sezonunda Galatasaray takim olarak cok güclüydü, savunma ve hücumu basarili oynamak zaten TAKIM isidir. Devamli performans anlaminda düsüte olan oyunculari cöpe atarsan Besiktas olursun, bu Fenerbahce bile maddi anlamda okadar sikinti yasiyorki transfer yapacak hali yok. Niye ? Devamli oyunculari 8´e alip, 3´e satmaktan yada bedavaya vermekten. Yani lütfen Arkadaslar, kardesler, bacilar, su "butün takimi dagitalim, yenisini kuralim" zihiniyetini atalim üstümüzden. Yeni gelen oyunculari degerlendirmeden önce, elimizdeki degerleri parlatsak güzel olmaz mi ?

Izledigimiz yol olumlu, bu takima hirsli ve gercek anlamda yetenekler lazim. Telles ve Bruma var, bunun üzerine birde Doria gelirse dünyada futbolunda gercek anlamda gelecek vaad eden üc tane futbolcumuz oluyor. Bunlari yaparken takimi dagitmanin bir anlami, bu takima son 1-3 yilda basarili bir sekilde hizmet eden Selcuk, Burak, Sneijder, Semih, ve Melo tarzinda oyuncular takimda kalmalidirlar. Ister yedek, ister banko olarak o da performansa bagli. Eboue ve Drogba kendilerini toparlarlarsa onlarin da kalmasi sakinca olmaz. Drogba hedefimiz dogrultusunda büyük maclarin adami, ve zaten takim icin Marka bir futbolcu. Eboue´de faydali ve 7 sene Arsenal´de ter dökmüs kaliteli bir oyuncu, eger kendine gelebilirse onu da bu TAKIMIN parcasi olarak bir kac senede daha görmek isterim.

Haddimi asarak bir kadro kurmak istiyorum, gelecek sezon icin. Bana göre gelecek sezon yabanci siniri yargi karari dogrultusunda kaldirilacaktir.

------------------------------Fernando Muslera-----------------------

Bacary Sagna----Doria Macedo-----------Semih Kaya----Alex Telles

-----------------------Selcuk Inan------Felipe Melo-------------------

------------------------------Wesley Sneijder-------------------------

Antonio Valencia---------------------------------------Bruma Armindo

------------------------------Didier Drogba----------------------------

Bench:

X-Bir Kaleci

Eray Iscan

Chedjou Aurelian

Koray Günther

Emre Can

Salih Dursun

Ishak Dogan

Emanuell Eboue

Hamit Altintop

Tolgay Arslan

Bilal Basakcioglu

Ibrahim Öztürk

Izet Hajrovic

Lucas Ontivero

Saido Berahino (Baska bir genc santrafor da olabilir)

Cenk Tosun

Tecrübeyi elden birakmadan, gencler ile karisik, dynamik bir Kadro uzun yillar hizmet edecek oyuncu cok. Eger Drogba memnun birakmassa, onun yerine yeni bir yildiz düsünülebilir. Belki Orta sahaya Selcuk icin bir tane genc ve daha dynamik oyuncu da olabilir tabi. Yani Guarin gibi bir oyuncu alabilirsek o kardesimizi Selcuk Inan´a tercih ederim.

seneye ki mancininin takımını düşünüyorum da..güzel şeyler olacak.yeniliğe doğru :)

Nerde bu millet yahu? Nöbet niye bu kadar durgun...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt