Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ciddi misin bende akşamüstü sanıyordum, evde horultu seslerini duyunca anladım.

Bende kendi kendime diyorum, ulan aksam 5'e kadar uyanmadan yatmayi nasil basardin, megersem sunun surasinda 3 saat bile uyumamisim. Neyse ben biraz daha yatacagim olm ahmet, sende fazla takilma acik secik sayfalara, git yat uyu, sonra da kalktiginda disari cik, oksijen girsin biraz vücuduna, iyi gelir. Hayirli sabahlar ahmetcigim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Selamun aleyküm arkadaslar,

son bilgiler nedir? En son Riera ve Amrabatin gittigini duydu kulaklarim gün icersinde, ardindan tikamak zorunda kaldim gün boyu kulaklari is güc yüzünden.. cevap verene hürmetler simdiden

Selamun aleyküm arkadaslar,

son bilgiler nedir? En son Riera ve Amrabatin gittigini duydu kulaklarim gün icersinde, ardindan tikamak zorunda kaldim gün boyu kulaklari is güc yüzünden.. cevap verene hürmetler simdiden

+Dany trabzon deniyordu.

+Ontivero ile imzalamışız.(Altyapı için sanırım)

+Brezilya'da genç stoper varmış bitane Doria diye yeni Thiago Silva deniyomuş bu adama, onunla ilgileniyormuşuz birde. Onun dışında yeni bi gelişme yok benim farkettiğim.

Bir alemsiniz, sanki Baskan cerbinden ödüyor paralari. Bütcemiz müsait ise tabiki verecek. Daha TTA yokken Rijkaard ugruna bu takima 100 Milyon avro harcandi, hic bir tane oyuncu uzun vadeli bir sey katamadi takima ve yillar heba oldu. Simdi iki yildir TTA var, iki yildir SL var, tabiki daha yüksek paralar ödeyecegiz.

Buarada insanlar cok fazla FM modunda dolasiyor, maddi güc ve kaliteli oyuncular ne kadar önemli bir unsur ise, takim olmak da cok önemli bir unsur. 2011-2012 Sezonunda Galatasaray takim olarak cok güclüydü, savunma ve hücumu basarili oynamak zaten TAKIM isidir. Devamli performans anlaminda düsüte olan oyunculari cöpe atarsan Besiktas olursun, bu Fenerbahce bile maddi anlamda okadar sikinti yasiyorki transfer yapacak hali yok. Niye ? Devamli oyunculari 8´e alip, 3´e satmaktan yada bedavaya vermekten. Yani lütfen Arkadaslar, kardesler, bacilar, su "butün takimi dagitalim, yenisini kuralim" zihiniyetini atalim üstümüzden. Yeni gelen oyunculari degerlendirmeden önce, elimizdeki degerleri parlatsak güzel olmaz mi ?

Izledigimiz yol olumlu, bu takima hirsli ve gercek anlamda yetenekler lazim. Telles ve Bruma var, bunun üzerine birde Doria gelirse dünyada futbolunda gercek anlamda gelecek vaad eden üc tane futbolcumuz oluyor. Bunlari yaparken takimi dagitmanin bir anlami, bu takima son 1-3 yilda basarili bir sekilde hizmet eden Selcuk, Burak, Sneijder, Semih, ve Melo tarzinda oyuncular takimda kalmalidirlar. Ister yedek, ister banko olarak o da performansa bagli. Eboue ve Drogba kendilerini toparlarlarsa onlarin da kalmasi sakinca olmaz. Drogba hedefimiz dogrultusunda büyük maclarin adami, ve zaten takim icin Marka bir futbolcu. Eboue´de faydali ve 7 sene Arsenal´de ter dökmüs kaliteli bir oyuncu, eger kendine gelebilirse onu da bu TAKIMIN parcasi olarak bir kac senede daha görmek isterim.

Haddimi asarak bir kadro kurmak istiyorum, gelecek sezon icin. Bana göre gelecek sezon yabanci siniri yargi karari dogrultusunda kaldirilacaktir.

------------------------------Fernando Muslera-----------------------

Bacary Sagna----Doria Macedo-----------Semih Kaya----Alex Telles

-----------------------Selcuk Inan------Felipe Melo-------------------

------------------------------Wesley Sneijder-------------------------

Antonio Valencia---------------------------------------Bruma Armindo

------------------------------Didier Drogba----------------------------

Bench:

X-Bir Kaleci

Eray Iscan

Chedjou Aurelian

Koray Günther

Emre Can

Salih Dursun

Ishak Dogan

Emanuell Eboue

Hamit Altintop

Tolgay Arslan

Bilal Basakcioglu

Ibrahim Öztürk

Izet Hajrovic

Lucas Ontivero

Saido Berahino (Baska bir genc santrafor da olabilir)

Cenk Tosun

Tecrübeyi elden birakmadan, gencler ile karisik, dynamik bir Kadro uzun yillar hizmet edecek oyuncu cok. Eger Drogba memnun birakmassa, onun yerine yeni bir yildiz düsünülebilir. Belki Orta sahaya Selcuk icin bir tane genc ve daha dynamik oyuncu da olabilir tabi. Yani Guarin gibi bir oyuncu alabilirsek o kardesimizi Selcuk Inan´a tercih ederim.

bence valencia yerine nani yada kontratı bıten menez super olur:)))

+Dany trabzon deniyordu.

+Ontivero ile imzalamışız.(Altyapı için sanırım)

+Brezilya'da genç stoper varmış bitane Doria diye yeni Thiago Silva deniyomuş bu adama, onunla ilgileniyormuşuz birde. Onun dışında yeni bi gelişme yok benim farkettiğim.

tesekkürler dostum.

Doria felaket bu ara. Süper olur, ama sanmam, zor.

Doria'nin bedeli 1 ay oncesine kadar 9 milyonmus, Chelsea filan istiyormus, klubu de hemen sozletme uzatmis ucuza gitmesin diye, fiyati 20'ye cikmis. Avrupa klupleri bunu alabilmek icin dunya kupasinda oynamasini bekliyorlar anladigim kadariyla. Yoksa calisma izni alamiyorlar.

Seedorf Milan'in basina gectikten sonra transfer listesinin basina bu cocugu koymus. Botafogo'da oynuyordu ya o da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt