Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amrabat

Amrabat, "Başkan ve teknik direktör Roberto Mancini, bana inandıklarını söylediler. Takım arkadaşlarım Didier Drogba ve Wesley Sneijder de beni takdir ettiklerini sıklıkla dile getirdiler. Juventus maçıyla beraber Şampiyonlar Ligi'ndeki tüm maçlarda oynamış oldum. Türkiye Ligi'nde ise; yabancı kuralının kurbanı oldum. 6 yabancıya izin veriliyor" dedi.

Lucas Ontivero ile anlastigimiz söyleniyordu dün, hatta gece de 32 numarali formasiyla resimler dolaniyordu.

Ilginc bir cocuk o da. Kücük, süratli, kivrak vs. Sutlari baya etkili ve tarzi gercekten de Messi´yi andiriyor yani :)

Messi´nin tek bacagi kadar oynasa zaten faydasi dokunur bize. Dikine oynasin, adam gecsin, yeter.

Kadroda bunlari yapabilen tek adam yok masallah. Öyle müthis bir kadromuz var.

Alsinlar bu genc cocuklari, oynatsinlar.

galatasaray-dan-fenerbahce-ye-ontivero-calimi--4004957.Jpeg

artık mancini gelecek yıl kafasında oluşturmak istediği takımını oynatmalı ligde. tabiki şampiyonlar ligi biletini almalı.

919973_Galatasaray_SK.jpg

( Stoper transferi yabancı - veysel'in gelmediği düşünülürse )

lig için kadro gayet ideal

yekta bence şuanki kanat yetersizliğinde o bölgede oynabilir bence hala potansiyel var

hayroviç kanat için alınmadı snejderin yedeği bence zaten atak yapacağımız kanat sol olcak

sağ için hayroviç yavaş kalcak bu yüzden daha tempolu ortaya yakın olur

semih zaten hızlı ve hamle li oyuncu sağ taraf işlemeyecek fakat defansif yöndende aksamayacak bence

semih de sağ bek potansiyeli var bence

919977_Galatasaray_SK.jpg

veysel ve koray gelirse bu kadro daha ideal gibi

sahada 4 yabancı oluyor

1 forvet ve 1 kanat transferi bitirilebilir ( takıma katkı vercek )

erdin demir gelirse ve eğer potansiyel varsa telles kanatta kullanılabilir ( ofans gücü gerçekten güzel )

........................Muslera

Eboue.......Semih.......Ceyhun......Telles

Hajroviç.........Melo......Selçuk.....Sneijder

...................Burak.....Umut.

Çok Süper olmadı mı ? bana mı öyle geliyor.
919979_Galatasaray_SK.jpg

Düzenleme: şu sahada ki takımın yaş ort. : 25-24.

Bruma sakatlandi, Riera ve Amrabat gitti, takimda sadece Hajrovic kaldi.

Eger transfer yapilmazsa sezon sonuna kadar 3-5-2 kesin demektir :)

Lucas Ontivero´ya lisans cikarilir mi, yoksa kiralanir mi bakmak lazim.

Takimda kanat oyuncusu kalmadi, CL´ye 3 isim ekleyebiliyorsun zaten.

Telles, Hajrovic + stoper yada kanat. Bu anlamda karar vermemiz gerekecek.

bence yönetim cok kasmıyor şu kurdugum kadro gibi kadro hedefliyor . yoksa eboue dany riera amrabat drogba giderdi .

kurduğm kadrolar bana mantıklı geldi sizin görüşler neler

Kusura bakmayin ama Semihle olmaz bu is .. Semih Antep macinda Turgut tarafindan cok ama cok basit gecildi ..

Calim kolay yiyor ve kafayi okadar öne egiyorki dustu dusecek.

abi türk daha iyisi yok ? olsada almayız hem semih geliştirmeye başladı ve adam tek başına oynuyor kendini onun yerine koy hatta ve hatta takım kötü olunca herkes göze batıyor dur hele diğerleri gitsin ozaman bakılır :D

919973_Galatasaray_SK.jpg

( Stoper transferi yabancı - veysel'in gelmediği düşünülürse )

lig için kadro gayet ideal

yekta bence şuanki kanat yetersizliğinde o bölgede oynabilir bence hala potansiyel var

hayroviç kanat için alınmadı snejderin yedeği bence zaten atak yapacağımız kanat sol olcak

sağ için hayroviç yavaş kalcak bu yüzden daha tempolu ortaya yakın olur

semih zaten hızlı ve hamle li oyuncu sağ taraf işlemeyecek fakat defansif yöndende aksamayacak bence

semih de sağ bek potansiyeli var bence

Yekta kanat ??????????????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt