Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
La ilahe illallah! 10 futbolcu, 12 futbolcu yazanı çok görmüştüm de aha ilk kez 13 futbolcu yazanı gördüm. Dikkatsizlikle açıklanabilir mi şüpheliyim vallah.

Yeni taktiğimiz 3-5-2 değil 5-5-2. 3-5-2 de başarısız olan Mancini taktiğini 5-5-2 olarak belirledi. :) Böylece defansa çözüm bularak daha etkili oyun kurmayı planlıyoruz. :D

Olcan neden alınmalı?

1-Sol kanat sorununu yerliyle çözmüş olursun.

2-Alex sakatlansa veya cezalı duruma düşse sol bekte bile kullanırsın.

3-TS bu kadar oyuncu arayıp maddi durumu yüzünden alamazken Umut ve Dany'i verip bir taşla 2 kuş vurmuş olursun.

vs vs.

------------------------Muslera---------------------------

Salih-------Eboue--------Semih-------G.Zan----------Telles

Hamit-------------Selçuk---------Melo---------------Emre Ç.

--------------------------Sneıjder--------------------------

--------------Burak------------------Drogba----------------

Mevcut kadro en iyi böyle oynar :)

Doğru anca böle yeneriz. Yarım adam çok takımda. Sneijderde agresiflik yok, Emre Ç.'de fizik güç yok, Drogba Burak savunmaya yardım yok herkes bi alan parsellemiş orda oynuyor memur gibiler...

Yalnız bu takımın bile sağ kanadı çalışmaz Salih-hamit :) çizgiye inecek adam yok.

E o zaman sormazlar mı adama bunu neden daha önce düşünmediniz:D

Olcan neden alınmalı?

1-Sol kanat sorununu yerliyle çözmüş olursun.

2-Alex sakatlansa veya cezalı duruma düşse sol bekte bile kullanırsın.

3-TS bu kadar oyuncu arayıp maddi durumu yüzünden alamazken Umut ve Dany'i verip bir taşla 2 kuş vurmuş olursun.

vs vs.

Olcani vermez TS hayatta. Ancak büyük bir miktar karsiliginda satar bence. Baska yolu yok. Dany+Umut bilmem ne kabul etmezler.

Biz o treni cok önceden kacirdik. Manisa da bile dogru dürüst performans göstermeyen Yigiti aldik neredeyse ayni paraya. Olcani biz alacaktik o zaman. Kacan balik büyük oldu...

Elazığ maçı Olimpiyat'ta mı, Arena'da mı oynanacak ?

TFF.org ve bizim sitede (bugün 12:47'de girilmiş haberi) Arena diyor. Kesin bilgisi olan var mı ?

TFF ilk 11 de 6 yerli oynatma zorunluluğu mu getirdi yoksa?

fenerle bizim aramızda kalan TFF çözümü yabancı sınırlamasını kaldırmakta değil, Galatasaray'ın sahaya 13 oyuncuyla çıkmasına izin vermekle buldu. Galatasaray'a yapılan haksızlığı kabul eden tüpçü, Galatasaray'ın sahaya 13 kişi ile çıkmasına izin vererek ne şiş yansın ne kebap felsefesini Türk futboluna getirmiş oldu. :)

Gelen giden var mı?

Olcani vermez TS hayatta. Ancak büyük bir miktar karsiliginda satar bence. Baska yolu yok. Dany+Umut bilmem ne kabul etmezler.

Biz o treni cok önceden kacirdik. Manisa da bile dogru dürüst performans göstermeyen Yigiti aldik neredeyse ayni paraya. Olcani biz alacaktik o zaman. Kacan balik büyük oldu...

Dany+Umut+3 milyon euro gibi bir teklife evet deme ihtimalleri yüksek. Çünkü acil ihtiyaçları olmasına rağmen transfer yapamıyorlar, mali durumları da iç açıcı değil.

Hatta bana göre Dany yerine Chedjou bile verilebilir.

Oyuncular TS'ye gitmeyi kabul eder mi bilmem ama..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt