Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yukarıda yazdığım 4-5-1 kadrosu

1.Burak'ı parlatır.

2.Selçuk'u rahatlatır.

3.Sneijder'i parlatır.

4.2011-2012'de ki oyunun daha kalitelisini vaat eder.

------------------Muslera-----------------------

-Eboue-----Semih-------Ujfalusi-----Balta-------

-Engin------Melo--------Selçuk------Emre-------

-----------------Elmander-----------------------

----------------Necati--------------------------

şeklinde oynuyorduk o sene. Yine 5 orta saha gibiydik. Aynı çalışkanlığı gösterebilecek STSL şartlarına adapte edilmiş yegane formasyon budur.

burak ilerde top tutamıyorki elmander ve necati topu saklayabilen oyunculardı

Kontenjan olmasa Guarin'e hayır demek zaten delilik olur da Melo gibi adamdan orta sahada yararlanmak varken üstüne stoper açığımız kabak gibi ortadayken macera transferi olur.

Tabi 4-3-1-2 oynayacaksak ayrı. Koyarsın Melo Selçuk Guarin üçlüsünü önlerinde Sneijder o zaman olur. Ama yanında stoper de almak şart. Guarin gelirse stopere bütçe ayrılacağını sanmıyorum.

bu dolar ve eurodaki kur artışı çok transferin önüne keser arkadaşlar geçen sene 5 milyon euroya alınan adam şuan 5.8 milyon euro gibi fiyata denk geliyor

2.36 idi geçen sene şuan 3.10 yani 5 milyon euro 6.5 milyon euro oldu.Maaşlar vs ile çok zorlaştı işimiz.

Emre-Melo/Selçuk-Sneijder-Burak ve Guarin ile zaten topu sürekli önde tutacağız. Baskı, baskı, baskı- or bam-bam-bam ile sadece koşsa yeter.

demek istediğim o değil yani burakında etrafındakileride beslemeleri lazım al dön ver filan o özellik çok yok yoksa baskı filan o yönü çok iyi

Bence ne Guarin ne de Doria alinabilinir. Ikisinin de transferine inanmiyorum acikcasi.

Şu DOria'yı hiç izlemedim... Bilmem de... Ama adı hoşuma gitti...Mutlaka alınmalı gibi

Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande Galatasaray Üniversitesi’ndeydi - 28.01.2014 14:24 (KULÜP HABERLERİ) / Galatasaray.org

Resmi ziyaretler için Türkiye’de bulunan Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, Galatasaray Üniversitesi’nde düzenlenen 'Bilim ve Yüksek Öğretim Alanında İşbirliği’ konulu konferansta katıldı.

Aydın Doğan Konferans Salonu’nda düzenlenen konferansta Galatasaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ethem Tolga, Galatasaray Eğitim Vakfı Başkanı İnan Kıraç, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal ve Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Candan Erçetin’in yanı sıra Galatasaray Üniversitesi öğretim üyeleri ve öğrencileri yer aldı.

Konferansta bir konuşma yapan Hollande konuşmasının ardından Candan Erçetin’e ’Kültür ve Sanat Nişanı’ takdim etti. Erçetin'i tebrik eden Hollande, konferansın ardından Rektör Ethem Tolga ve beraberindekilerle birlikte rektörlük binasına geçti.

Cumhurbaşkanımız gelir de ziyaret etmez mi sarayını ?

Guarin gelirse ancak şöyle kadro olur.

----------------------Muslera-----------------------------

Salih---------Semih-------------?---------------------Alex

-----------------------Melo-------------------------------

--------------Selçuk----------Guarin-----------------------

----------------------Sneijder------------------------------

------------Drogba---------------Burak---------------------

Burada da 2 sıkıntı ortaya çıkıyor, stoperi yerli kullanmak zorundayız piyasada adam kalmadığına göre Ceyhun, Hakan, Gökhan falan idare edeceğiz.

+ 4-3-1-2 taktiğinde sıkıntı olan oyunu kanatlara açamama durumu. Geçen sezonun devre arasından beri bunu yaşadık zaman zaman, taraftar da sürekli şikayet etti. Yine aynı problem olabilir.

Ya da Mancini klasik şekilde 3-4-1-2'ye devam eder, Melo stopere geçer, ki Guarin alınırsa en olası senaryo bu gözüküyor, o zaman da Melo gibi bir oyuncudan orta sahada mahrum kalmış olacağız.

O kadar oyuncu aldık veya oyuncu ismi geçiyor 1 tane takımı daha üst seviyeye çıkaracak oyuncu yok bunların arasında biraz telles belki.

Guarin harika transfer olur ama stoper eksiğimiz varken ne derece akıllı olur bilinmez.

Stoper almak takıma hiçbir şey katmayacak zaten, yine gol yiyeceğiz ve yine ön alanda sıkıntı yaşayacağız. Ama Guarin transferi her şeyi değiştirebilir. Gerçekten büyük fırsat.

En iyi iskelet bizim için -ismi geçenlerden

-----------------------------Muslera-----------------------------------------

--Veysel--------Doria-----------------Semih---------------Alex Telles---------

---------------Guarin---------Melo-------------Selçuk------------------------

--Emre Çolak-----------------------------------------------Sneijder-----------

--------------------------Burak Yılmaz----------------------------------------

olur net, 2014-2015 için.

Veysel mutlaka alınmalı. Salih'ten iyidir. Ayrıca Emre ile o kanatta defansif açıdan sorun yaşanmaz.

Telles zaten tek başına hucum etmeyi seven biri deniyor. Sneijder kağıt üzerinde sol açık gibi olur ama yine serbest oynar. İçeri kateden rolünde oynar yani.

Guarin ve Melo işin mücadele kısmını halleder. Emre Çolakta destek olur.

Drogba ile yollar ayrılır ve yerine sezon sonu Mevlüt Erdinç/Cenk Tosun 2'lisinden biri alınır.

YAPILMASI GEREKEN TRANSFERLER

Veysel Sarı (Eeskişehirspor)-25

Koray Günter (B.Dortmund)-19

F.Guarin (Inter)-27

Doria (Botofago)-19

Mevlüt/Cenk-26/22

Gönderilenler

Riera

Amrabat

Dany

Chedjou

Drogba

alın size taş gibi takım. Maliyeti de ( 1 +1.5+11+10+3/0= 23.5-26.5 Milyon Euro)

Ama Drogba'ya en az senelik 6 Milyon Euro vermekten kurtulursun. Chedjou gibi lesh bir stoperden 4-5 Milyon Euro para kazanırsın. Aamrabat'dan da 3-4 Milyon Euro gelir.

emre colak olmamis reyiz

demek istediğim o değil yani burakında etrafındakileride beslemeleri lazım al dön ver filan o özellik çok yok yoksa baskı filan o yönü çok iyi

Guarin-dikine giden Melo-Sneijder-Çolak

bu yüzden kadroda zaten. Burak alan paylaşımından nefret eden bir adam. Tek forvet olunca en az 25 gol atar.O sistemde Melo senede 4-5, Selçuk 5-6, Sneijder 10-11, Burak 25 gol atar en azından.

Doria gelirse o da kafa toplarında çok sağlam adam, ondan bile katkı alırız. Umut'da joker olur.

Guarin gelirse ancak şöyle kadro olur.

----------------------Muslera-----------------------------

Salih---------Semih-------------?---------------------Alex

-----------------------Melo-------------------------------

--------------Selçuk----------Guarin-----------------------

----------------------Sneijder------------------------------

------------Drogba---------------Burak---------------------

Burada da 2 sıkıntı ortaya çıkıyor, stoperi yerli kullanmak zorundayız piyasada adam kalmadığına göre Ceyhun, Hakan, Gökhan falan idare edeceğiz.

+ 4-3-1-2 taktiğinde sıkıntı olan oyunu kanatlara açamama durumu. Geçen sezonun devre arasından beri bunu yaşadık zaman zaman, taraftar da sürekli şikayet etti. Yine aynı problem olabilir.

Ya da Mancini klasik şekilde 3-4-1-2'ye devam eder, Melo stopere geçer, ki Guarin alınırsa en olası senaryo bu gözüküyor, o zaman da Melo gibi bir oyuncudan orta sahada mahrum kalmış olacağız.

bence guarin şuan gerekli değil devre arasında bu kadar para harcamak filan çok bozar mancini yeni sistem filan derken lig biter sene sonu iyi olur ama chedjouda gitmek şartıyla

emre colak olmamis reyiz

Emre de son 2-3 ayda bariz bir 2011-2012'de ki verimine doğru dönüş var. Düzenli oynatırsak bu sefer belirli bir standartı tutturacak gibi. Ben güveniyorum açıkçası. O adam kanat forvet değil, forvet arkası olacak karar becerisi yok, ama tekniği iyi top tutmamızı sağlar. Arkasına koyduğun adam da Veysel 2'si orada işin defansif kısmını halledecek.

Full pres, baskı oyununda şart. 4-3-3 değil benim yazdığım 4-5-1 ve 4-4-2 arası bir şey ama kaydırmalı. Sneijder aslında Hagi gibi serbest adam. 2. forvet.

Guarin-dikine giden Melo-Sneijder-Çolak

bu yüzden kadroda zaten. Burak alan paylaşımından nefret eden bir adam. Tek forvet olunca en az 25 gol atar.O sistemde Melo senede 4-5, Selçuk 5-6, Sneijder 10-11, Burak 25 gol atar en azından.

Doria gelirse o da kafa toplarında çok sağlam adam, ondan bile katkı alırız. Umut'da joker olur.

adam eksiltebilen oyuncu yok :saturn: hajrovici türk yapsınlar emrenin yerine tamam kabul ediyorum bu sistemi :livid:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt