Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cok mu sacma oldu ? :D

-----------------Muslera-----------------

Altintop/salih---Semih--- Zan-----Telles

---------Guarin-----Melo--Selcuk---------

----------------Sneijder------------------

----------- -Burak-Drogba------------------

Valla takip ediyorum,Dortmund stopersiz oldugu durumda bile alıp formayı vermedi,hemen oynayabilecek durumda degil diyor..

Dortmund'da oynayacak kapasitede degildir henüz dogrudur, ama bizde de Ceyhun'lar oynuyor.

19 yasinda Türk. Gayet iyi bir yatirim olur. Ha bizim profesörler Terry'lik bekler Koray'dan tabi.

Bruma'dan Ronaldo'luk bekledikleri gibi. Yada Lucas' tan Messi'lik bekleyecekleri gibi.

Yatirim olarak bakmak lazim. Kapalim, iyidir

Cok mu sacma oldu ? :D

-----------------Muslera-----------------

Altintop/salih---Semih--- Zan-----Telles

---------Guarin-----Melo--Selcuk---------

----------------Sneijder------------------

----------- -Burak-Drogba------------------

ne zanın sakatlıklarına güvenebilirsin nede hamite. hamitin şuan çok maç eksiği var o yüzden

Beyler Salih i niye hemen çöp yaptınız o kdarda değil.. Adamı 4 lünün sağında biraz izleyelim bakalım bence erken karar vermek için.. Hem de sakatlıktan dönen Hamitten daha iyi olacaktır..

Melo defansa gecmesin diye boyle bir 11 yaptim, ama haklisin

guarin işi olmaz zaten sneijderi 20 gün boyunca bekledik ben daha guarin haberini 2 gündür duyuyorum sadece burda oda olmaz o transfer guarin yerine umut gündoğanı koyarsın stoperede yabancı hakkını doldurursun sağ bek allaha emanet

Ben bu seneden ümidi kestim zaten Mancini gelecek senenin takımını yaratıyor ya batıcaz ya çıkıcaz hayırlısı

Bir kadro da ben yapayim:)

---------------------Muslera---------------------

Hamit------Semih-------Koray------Alex

---------------Melo-------Guarin--------------

Izet-------------- Sneijder---------Selçuk (?)

----------------------Burak-----------------------

Drogba'yi severim ama bir sure dinlense iyi olacak, cok formsuz.

♧tapatalk♧

Beyler son haberler nedir? Günaydin, yeni uyandim da- bilgilendirenden allah razi olsun simdiden

-------------Muslera--------------

Salih----Zan------Semih-------Telles

--------------Melo------------------

-------Selçuk--------Sniejder-------

Hajroviç----------------------Umut G.

-------------Burak/Drogba---------

Şöyle bir maça çıkalım. Yada Hakan geride Telles ileride. Hoş Telles ileride oynar mı bilmiyorum ama varyasyonları denenebilir.

Ne Guarini ya. Kafayı mı yediniz. O geldiği anda orta sahada baş edebilecek biri çıkmaz bizle felaket bişey olur

Orta saha alsınlar sorunumuz bence her ne kadar isim olarak çok iyi oyunculardan kurulu bir orta sahamız olsa da yeterli sertliğimiz yok bunun nedenide orta sahada ki tüm yükü melo ve selçuk inana yüklememiz gibi gözüküyor.

Orta sahada bir kişi daha olması gerekiyor yoksa ne topun arkasına doğru düzgün geçebiliyoruz nede rakibi baskı altına alabiliyoruz yazık yani Selçuk İnan'a adam her maç çok fazla koşuyor zaten çalım atıp dikine oynayabilen bir oyuncu değil pasör oyuncu ve oyunun yönünü belirleyen tarzda biri neden verim alamıyoruz bence cevap oyuncuların çok uzak olması kanat yok ileride de düzgün pas alan olmayınca rastgele oynamaya başlıyoruz.

Kesinlikle tek forvete dönmeliyiz ve bu isim burak olmalı drogba yedekte beklesin zaten her maç şans bulur 90 dakikayı çıkaramadığı çok açık onu cl maçlarına güçlü olarak bekletmemiz gerekiyor 90 dakikalar oynayıp berbat oynayarak hem fizik hemde mental açıdan bitiyor.

Defansın çok önemi yok orta saha sert olsun zaten çoğu topu daha kalemize gelmeden keseceğiz defansa korayı alsınlar alabiliyorlarsa birde yabancı alırlar kadro konusunu hoca düşünsün artık formda olanı oynatır.

Sağ bek sorunumuz tekrar baş gösterdi bu arada orayı tempolu bir şekilde oynayacak birine ihtiyacımız var çok teknik olmasına gerek yok koşsun pas oyununda berbat olmasın bide orta kessin yeter veysel alınırsa o oynar yoksa Salih ile idare ederiz hamit gelene kadar.

Sorunu çok yanlış yerlerde arıyoruz direk stoper alıp takım süper olur diye bir şey yok orta sahada direncimizi arttırmamız lazım.

3 6 1 veya 4 2 3 1 'i bir kaç takviye ile çok iyi şekilde oynar bu takım şampiyonluk gitmiş değil yeterli direnci gösterirsek işimiz zorda olsa şampiyon olabiliriz ama ciddi anlamda toparlanmaya ihtiyacımız var işimiz çok zor.

guarin işi olmaz zaten sneijderi 20 gün boyunca bekledik ben daha guarin haberini 2 gündür duyuyorum sadece burda oda olmaz o transfer guarin yerine umut gündoğanı koyarsın stoperede yabancı hakkını doldurursun sağ bek allaha emanet

Ama Guarin 100% gitmesi lagzim, kendi baskanlari soyledi

Telles - Transfer - Transfer - Transfer ..

Semihle yola cikilmaz :) .. Turgut Antep macinda delik desik etti .. ve cogu maclarda boyle oluyor Semih kafayi one egip kosuyor ve dusmeye ramak kala ya toparliyor ya dusuyor ..

İkidir aynı şeyi yazıyorsun ama o pozisyonlarda hata Ebou'de. Semih bir taraftan ortadan kaçan adamı kollayıp bir taraftan kanadı kapatmaya çalışırken helak oldu.

muslera

tarık çamdal semih terry telles

selçuk melo

hamit sneijder bruma

Burak

seneye benim 11im hajrovic türk statüsünde oynarsa hamitin yerine koyarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt