Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Harbi Guarin - Selcuk - Melo ortasahasi cok ama cok bomba olur.. Kanatlardan pek is yapamayiz ama ortasahada isi bitiririz deler geceriz.

Sneijder'in ödeme planı nasıldı bilmiyorum ama o konuda bir sıkıntı yaşamadıysak Inter'le bir şekilde anlaşabiliriz belki, ama sıkıntı olmuşsa zorlaşır tabi iş.

Belki de hiç gündemimizde bile yoktur. Boşa konuşuyoruzdur burada, o gerçek de var tabi.

Sneijder'in ödeme planı nasıldı bilmiyorum ama o konuda bir sıkıntı yaşamadıysak Inter'le bir şekilde anlaşabiliriz belki, ama sıkıntı olmuşsa zorlaşır tabi iş.

Belki de hiç gündemimizde bile yoktur. Boşa konuşuyoruzdur burada, o gerçek de var tabi.

O zaman interin baskaniyla bizim baskanin arasi iyidi. Inter endonezyalilara mi ne satilacakti suan ki baskanlarini durumlarini bilmiyorum. Ama Guarine her turlu 10 milyon verilir.

Felipe Melo'nun Antep macinda yaptiklarini yapan herhangi bir stoper gördünüz mü 3 senedir bizde? Kendisini rahatsiz hisseder mi bilemem ama, Guarin hamlesi bana daha uygun geliyor. Melo hepsinden iyi oynuyor orda. Duruma göre Melo Guarin yaparsin, alayini seversin.

Semih Zan Chedjou Koray Balta Salih Ceyhun yeterli simdilik

Transfer döneminin bitmesine çok az bir zaman kaldı bundan sonra yapılacak hamleler hem yönetimin hemde hocanın ligin kalanına bakışını gösterecek.

Şöyle ki eğer idarelik bir stoper ve 2 3 genç oyuncu alırlarsa bu seneden umutları yok demek olacak.

Eğer guarin doria gibi müthiş oyuncular alırlarsa ciddi anlamda inançları var diyeceğim şu ana kadar kötü değildi transferlerimiz katkı yapabilecek sonradan girdiğinde mevcut oyunculardan daha iyi olabilecek adamları aldık.

Yönetimin ve Mancinin inancı varsa transferlerle gösterecekler bunu ve eminim ki takıma olumlu yansıyacaktır bu inanç eğer varsa.

Beyler Salih i niye hemen çöp yaptınız o kdarda değil.. Adamı 4 lünün sağında biraz izleyelim bakalım bence erken karar vermek için.. Hem de sakatlıktan dönen Hamitten daha iyi olacaktır..

Cop diyen yok galiba, sadece eksik oldugu yanlarini one cikaran uyeler var. Her gelen oyuncuya en az 1.5 sene zaman tanimaliyiz zaten..

Melo stoperde olmaz, adami harcariz orada oynatirsak. Gaziantep macinda Mancini de cekti zaten onu sonra stoperden ortaya. Adam zaruretten orada oynatiyor, dogru oldugu icin degil.

Transfer döneminin bitmesine çok az bir zaman kaldı bundan sonra yapılacak hamleler hem yönetimin hemde hocanın ligin kalanına bakışını gösterecek.

Şöyle ki eğer idarelik bir stoper ve 2 3 genç oyuncu alırlarsa bu seneden umutları yok demek olacak.

Eğer guarin doria gibi müthiş oyuncular alırlarsa ciddi anlamda inançları var diyeceğim şu ana kadar kötü değildi transferlerimiz katkı yapabilecek sonradan girdiğinde mevcut oyunculardan daha iyi olabilecek adamları aldık.

Yönetimin ve Mancinin inancı varsa transferlerle gösterecekler bunu ve eminim ki takıma olumlu yansıyacaktır bu inanç eğer varsa.

Veya, hazir Fenerbahce men almisken yani CL buyuk bir ihtimalle garantilemisken alinacak olan oyuncularla ''gelecegin takimini'' olusturmak gibi bir dusunceleri ede olabilir. Bundan daha bir firsat bulamayiz diye dusunmuslerdir..

FB seneye de avrupa'dan men mi ?

kafanı yorma daha bunların stochu krasici geri gelecek mecbur değişir bu 5+0+3 rahat ol sen :)

Ben pek beklemiyorum ama yinede belli olmaz. Oyun oynarnirken kural degismez hazirlikli olacaktin diyen adamlar MALdonado icin hemen oluvermisti :) Farki actik gidiyoruz Play Off var da oynaticaz dediler sezon ortasinda olabilir tabi hersey :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Felipe Melo'nun Antep macinda yaptiklarini yapan herhangi bir stoper gördünüz mü 3 senedir bizde? Kendisini rahatsiz hisseder mi bilemem ama, Guarin hamlesi bana daha uygun geliyor. Melo hepsinden iyi oynuyor orda. Duruma göre Melo Guarin yaparsin, alayini seversin.

Semih Zan Chedjou Koray Balta Salih Ceyhun yeterli simdilik

Bana saydiklarindan bitane adam akilli adam söyle. Bi Egemen Alves etmiyo hepsi. Hatdaa Bekir bile bize ilac olur gibime geliyor..

Ben pek beklemiyorum ama yinede belli olmaz. Oyun oynarnirken kural degismez hazirlikli olacaktin diyen adamlar MALdonado icin hemen yabancı kurali 6+2 oluvermisti :) Farki actik gidiyoruz Play Off da oynaticaz dediler sezon ortasinda olabilir tabi hersey :)

Orta saha alsınlar sorunumuz bence her ne kadar isim olarak çok iyi oyunculardan kurulu bir orta sahamız olsa da yeterli sertliğimiz yok bunun nedenide orta sahada ki tüm yükü melo ve selçuk inana yüklememiz gibi gözüküyor.

Orta sahada bir kişi daha olması gerekiyor yoksa ne topun arkasına doğru düzgün geçebiliyoruz nede rakibi baskı altına alabiliyoruz yazık yani Selçuk İnan'a adam her maç çok fazla koşuyor zaten çalım atıp dikine oynayabilen bir oyuncu değil pasör oyuncu ve oyunun yönünü belirleyen tarzda biri neden verim alamıyoruz bence cevap oyuncuların çok uzak olması kanat yok ileride de düzgün pas alan olmayınca rastgele oynamaya başlıyoruz.

Kesinlikle tek forvete dönmeliyiz ve bu isim burak olmalı drogba yedekte beklesin zaten her maç şans bulur 90 dakikayı çıkaramadığı çok açık onu cl maçlarına güçlü olarak bekletmemiz gerekiyor 90 dakikalar oynayıp berbat oynayarak hem fizik hemde mental açıdan bitiyor.

Defansın çok önemi yok orta saha sert olsun zaten çoğu topu daha kalemize gelmeden keseceğiz defansa korayı alsınlar alabiliyorlarsa birde yabancı alırlar kadro konusunu hoca düşünsün artık formda olanı oynatır.

Sağ bek sorunumuz tekrar baş gösterdi bu arada orayı tempolu bir şekilde oynayacak birine ihtiyacımız var çok teknik olmasına gerek yok koşsun pas oyununda berbat olmasın bide orta kessin yeter veysel alınırsa o oynar yoksa Salih ile idare ederiz hamit gelene kadar.

Sorunu çok yanlış yerlerde arıyoruz direk stoper alıp takım süper olur diye bir şey yok orta sahada direncimizi arttırmamız lazım.

3 6 1 veya 4 2 3 1 'i bir kaç takviye ile çok iyi şekilde oynar bu takım şampiyonluk gitmiş değil yeterli direnci gösterirsek işimiz zorda olsa şampiyon olabiliriz ama ciddi anlamda toparlanmaya ihtiyacımız var işimiz çok zor.

Onur katılıyorum sana. Sıkıntı defansta değil defansı yalnız bırakanlarda. Orta saha ve forvet ileride baskı kurmuyor kesinlikle. Bu da rakip takımın daha hızlı atağa çıkıp defansın çoğu zaman önde yakalanmasına sebep oluyor. Çok değil iki sene öncesinde Melo ve Selçuk'un inanılmaz performans göstermesinin sebeplerini tekrar hatırlayalım:

Elmander: Yeri geldiğinde defansa kadar adam kovalayıp orta saha ve defans oyuncularına destek oluyor, çok yorulmalarına mahal vermiyordu. Selçuk ve Melo ikilisi bir çok maçtan sonra yüksek performanslarının sebeplerini Elmander'in takım oyununa etkisi olduğunu söylemişlerdi.

Engin Baytar: Genelde kanatta oynuyor ve orta sahada sürekli pres yapıyordu. Bir çok maçta atılan goller Engin ve Elmander'in presi sonucu kapılan toplardan yapılan ataklarda bulunmuştu.

Eboue: İleri geri rahatlıkla koşabiliyor, ileride kaldığında Engin hatta Elmander bile Eboue'nin boşluğunu doldurmak için canla başla mücadele ediyordu. İlk sezonda Eboue'nin de koştuğunu gereksiz yere kendini yere atmadığını söylemeliyiz.

Necati: Yeri geldiğinde forvet, yeri geldiğinde orta saha rolünü üstelenebiliyordu. Selçuk ve Melo'nun ileri çıkışlarında çok büyük katkısı vardı.

Emre Çolak: Sol kanatta oynamasına rağmen hücumdan daha çok sahada en fazla koşan oyuncu oluyordu. Bir sonraki sezon ne fiziği ne de beyni buna müsade etmedi. :(

Şu anda ise defansa katkısı olmayan Burak, Duran top dışında geri koşamayan Drogba, defansif olarak pek katkı sağlayamayan Sniejder ile oynuyoruz ve bir de Eboue'nin kötü oyunu ve Selçuk'un etkisiz oyunu, oyunumuzun tuzu biberi oluyor.

Biraz neşe...

BfEgnqGCMAAAg7-.jpg

Ben pek beklemiyorum ama yinede belli olmaz. Oyun oynarnirken kural degismez hazirlikli olacaktin diyen adamlar MALdonado icin hemen oluvermisti :) Farki actik gidiyoruz Play Off var da oynaticaz dediler sezon ortasinda olabilir tabi hersey :)

zaten değişmesine gerek kalmaz bu kararı verenler gider sene sonuna yani seneye 5+0+3 imkansız

Guarin ve Doria dedigin adamlarin sadece bonservisi 30 milyon euro :)

Sol bek ve sag bekimizi daha kaliteli hale getirdik bence, sorunumuz yeni transferler degil takimdaki eskilerin isteksizligi ve formsuzlugu ( selcuk/ drogba vs)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt