Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Endoğan sağlık kontrolünden geçti ve tüm tetkikler yapıldı. Endoğan A Takımda oynamak için geldi. Fakat “A2′de oynatılmak istendi, bu yüzden dönmeyi istedi” iddiaları gerçeği yansıtmıyor.

Endoğan’ın transferinde bir sorun yok. Geri dönüş olduğu iddiaları gerçeği yansıtmıyor. Tek sorun vatandaşlık işlemleri. Bu işlemlerde uzun sürüyor. İşlemler tamamlandıktan sonra ara transfer dönemi kapanmadan resmi imzayı atacağız.

çok kapalı kutu bir transfer bakalım bir oğuzhan özjacop çıkacakmı endoğandan...

BfEh2U-CUAAU3ed.jpg

Koray Günter ve Ontivero gelirse tamamdır.Devre arası Rhodolfo ve Guarin'e gerek yok.

musleranın sözleşmesi uzatıldımı arkadaşlar bilgisi olan varmı kapa bildirilmişti en son

adili de geldiyse tamamdır artık stopere gerek yok yabancılarıda yollamayın

Doria,ontivero,koray,kaan,endoğan alınırsa kılpayı 21'ini doldurduğu sezon dahil 3 sezon takımda olma şartını taşıyacaklar1 gün kadroda tutulup sonra kiralansalar da. Bruma, İbrahim ve Emrecan ile 8 eder. mümkün olduğunca böyle oyucu alıp kiralarsak 3-4 sene sonra çok iyi duruma geliriz.

Toplanın komplo teorisi geliyor.

Antu mode on.

Beyler şimdi şöle düşünün. Devre arasına liderden 8puan gerideki Galatasaray neden nokta atışı transfer yapıp puan farkını azaltmaya çalışmak varken daha düşük maliyetli genç geleceğe yatırım futbolcular transfer etti. Bu seneyi pas geçmiş olabilirlermi? Neden Coentrao değilde Telles. Neden Nani değilde Hajro ve Ontivero.

Benim aklıma şu geliyor bu başkan bizim kulağı delik adam geçen senede bu ibişlerin uefadan ceza alcağını 2hafta önceden söledi. Acaba bu yargıtay kararınıda önceden biliyorduda uefanın bundan sonraki yaptırımlarındanda haberi olabilirmi.

Yargıtay kararı->Uefa kişilerle ilgili karar->Uefadan Tff ye soruşturmanızı yeniden gözdeb geçirin->Tff bu sene için puan silme gelecek ser için ise küme düşürme kararı.

Bana nokta atışı yerine böle transferler yapmamızın tek açıklaması bu gibi geliyor özellikle 8puan gerideyken.

Antu mode off

Amrabat İnstagramda Herşey için teşekkür ederim diyip siyah beyaz bi fotoğrafını koymuş..

Telles şov başlasın :)

bu sene ikincide olsak ş.ligine direk gidecez hatta bjk ikinci olsa biz 3. olsak gene biz direk gidecez:) tek rakibimiz Kasımpaşa onu geçelim yeter :) o yüzden bu sene tek hedef chelsea maçı:)

Lucas Ontivero tutarsa asıl scout başarısı o olur benim için. Yoksa 10-12 milyon verip birini almak bana göre scouting başarısı değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt