Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mantikli düsünün bu yüzden yazdim.

Ontivero geliyormus. Nereye geliyor, yaninda mi oturuyorsun.

Guarin e 10 milyon ne lan? Cocuk kadar aklin yokmu?

Nerde varmis bizde o maddi durum?

Hadi diyelim verdik, sinirlamayi unuttun galiba. Hangi 11de düsünülüyorda aliyormusuz Guarin i?

Hadi onu da gectim, Guarin ayrilsa cok daha iyi alternatifleri olur.

Stoper gelecekmis, Guarin gelecekmis, üstüne Ontivero, Endogan ve Koray.

Aklinizi sevsinler.

Gesendet von meinem Xperia Z1

Olm ...

Ontivero kendisi yazmis "geliyorum"

Ontivero Lucas ._. (OntiveroL) sur Twitter

https://pbs.twimg.com/media/BfDColeIIAA_0-c.jpg
BfDColeIIAA_0-c.jpg

Guarin gelebillir..Inter 10 Milyon € istiyor,diyorlar bencede dogru degil ama eger dogruysa gelebillir bence.

Sen zaten her zaman imkansiz falan diyorsun ama sonunda yine susuyorsun,Sneijder'de oldugu gibi. Herseye negativ'e bakma. :redface:

ne guarini la :D tribün yabancı dolu tribünü geçtim lisansı çıkmayan 2 tane yabancı var stoper transferi söz konusu guarini alıp muslerayımı atacaksın tribüne :crushed:

Olm ...

Ontivero kendisi yazmis "geliyorum"

Ontivero Lucas ._. (OntiveroL) sur Twitter

https://pbs.twimg.com/media/BfDColeIIAA_0-c.jpg
BfDColeIIAA_0-c.jpg

Guarin gelebillir..Inter 10 Milyon € istiyor,diyorlar bencede dogru degil ama eger dogruysa gelebillir bence.

Yahu biz 10 milyon fln veremeyiz. Versek bile sinirlamadan dolayi yönetim ve teknik heyet bu transferi hic düsünmemistir bile.

Sinirlama oldugu sürece 11 e girmesi münkün degil.

Yani cok lüks olur.

Daha stoper konusuluyor olm neyin kafasini yasiyorsunuz?

Transferlerimizin Hepsi Kapali kuttu. Bu ucuza aldigimiz genc gurbetcilere lafim yok, birtanesi tutsa bile deger.

Hajrovic ' i cogu begenmemesine ragmen ben Hazirlik maclarinda begendim. Umut Gündogan' i da begendim. Birtek Salih Dursun hosuma gitmedi. Taktik bilgisi ve Yer tutmada cok zagiflari vardi. Simdilik fayda sagliyamicak gibi duruyor. Tellesinde Riera 'dan fazlasi mi var eksigi mi var onu zaman ile Görecegiz. Lig maclarinda, özelikle Aslantepedeki maclarimizin cogunda Ufuk kaleye gecmeli. Bu sezonluk Sampiyonluk cok zor artik. Mancini bir an önce Bu 3:5:2 den vazgecmeli.

Gesendet von meinem HTC One mit Tapatalk

pozisyon bilgisi ve hava hakimiyeti olan bir stoper gelsin elin stoperleri bir maçta iki gol atıyor biz 92 kornerde gol dahi atamamışız.

Yahu biz 10 milyon fln veremeyiz. Versek bile sinirlamadan dolayi yönetim ve teknik heyet bu transferi hic düsünmemistir bile.

Sinirlama oldugu sürece 11 e girmesi münkün degil.

Yani cok lüks olur.

Daha stoper konusuluyor olm neyin kafasini yasiyorsunuz?

Bruma Transferinde de verdik niye olmasin...Guarine 3-4 Milyon versek seve seve gelir...tabi ki cok cok zor bir transfer ama bence imkansiz de degil...

belki yönetim bir halber almis,yabanci sinniri sezon sonunda kalkiyor falan filan. Kim billir ki? bruma zaten antepe gidiyor. rieranin sözlesmesi feshedildi...Amrabat kiralik gitti...Dany de büyük ihtimalle kiralik gidiyor.... Ontivero alicagiz ve hemen kiralicagiz diyorlar

belki yönetim bir halber almis,yabanci sinniri sezon sonunda kalkiyor falan filan. Kim billir ki? bruma zaten antepe gidiyor. rieranin sözlesmesi feshedildi...Amrabat kiralik gitti...Dany de büyük ihtimalle kiralik gidiyor.... Ontivero alicagiz ve hemen kiralicagiz diyorlar

Yazdiklarina kendin bile inanmiyorsundur.

Ontivero haberine bile inanmiyorum ama kesin konusmayacam.

Guarin 100% uydurma 100% yani.

Stoper transferi bile soru isareti.

Cedjuyu jimnastikcilere kiralasak ne guzel olur.Dunya kupasina gidecek orda takilsin sehir degistirmeden, bize hayir gelmez yeni stoper gelirse forma filanda alamaz.Dany'den once gitse bana uyar.

Zaten Guarin olursa Melo stopere geçecek. Hem stoper hem Guarin imkansız zaten.

bence orta saha nin göbegine transfer gerek yok, Melo ve Wesley var, bide Umut/Yekta/Inan var, tabi ilk isim Hamit yazilmali artik bi oraya. Kanat ve tek forvet daha önemli

Yazdiklarina kendin bile inanmiyorsundur.

Ontivero haberine bile inanmiyorum ama kesin konusmayacam.

Guarin 100% uydurma 100% yani.

Stoper transferi bile soru isareti.

Haydaaaaa.....Görecegiz .... ama Guarin gelse seni görmek istiyorum...Sneijder de aynisini yazdin,bunu unutmadim...

bence Guarini alabillirz. "Galatasaray Guarin'in 1. Tercih değil, ama İnter onu ancak yurtdışına satmaya hazir. Sneijder için gibi kimse aynı maaşı vermek istemiyor...Ingiltere'den başka teklifleri bekliyorlar , ama şu anda öyle bir sey söz konusu değil. Ünal Aysal fırsat transfer part 3 gibi gözüküyo"r.

Hadi bakalim...

Burak 2 mac ceza aldigina gore lig macina yetisiyor degil mi? Antep maci 1, kupa maci 2.

Haydaaaaa.....Görecegiz .... ama Guarin gelse seni görmek istiyorum...Sneijder de aynisini yazdin,bunu unutmadim...

bence Guarini alabillirz. "Galatasaray Guarin'in 1. Tercih değil, ama İnter onu ancak yurtdışına satmaya hazir. Sneijder için gibi kimse aynı maaşı vermek istemiyor...Ingiltere'den başka teklifleri bekliyorlar , ama şu anda öyle bir sey söz konusu değil. Ünal Aysal fırsat transfer part 3 gibi gözüküyo"r.

Hadi bakalim...

Sneijder olayi farkli. Inanmiyordum ama o ara zaten Sneijder tipinde oyuncu ariyorduk. Yani yönetim de istiyordu.

Guarin olayini su an yönetim de isteyemez mantikli düsünürsek. Aradigimiz bölge de oynayacak bir isim degil. He olsa müthis olur o ayri.

Bence interden biriyle ilgileniyoruz ama Guarin mi Ranoccia mi belli degil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt