Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder olayi farkli. Inanmiyordum ama o ara zaten Sneijder tipinde oyuncu ariyorduk. Yani yönetim de istiyordu.

Guarin olayini su an yönetim de isteyemez mantikli düsünürsek. Aradigimiz bölge de oynayacak bir isim degil. He olsa müthis olur o ayri.

Gesendet von meinem Xperia Z1

Zaten devre arası alacağın stoper sana ne katabilir ki? Ama diğer yandan alırsın Guarin'i takım sınıf atlar. Böyle düşünmek gerekli. Ki Melo'da stoperde gayet iyi oynadı.

Zaten devre arası alacağın stoper sana ne katabilir ki? Ama diğer yandan alırsın Guarin'i takım sınıf atlar. Böyle düşünmek gerekli. Ki Melo'da stoperde gayet iyi oynadı.

Ya bana sorarsan direk Guarin derim. O ayri.

Göreceksiniz birsey cikmayacak.

Kim atıyorsa bu yalanları güzel sıyırıyor

Anca böyle alınır gazımız

herkes bişey sıkıyor arkadaş :D ranocchia şahane olur orası ayrı forvetimiz yok maxera arıyoruz drogbadan acayip soğudum

Şimdi giderler alakasız alakasız bölgeye adam alırlar

Guarıni alacağımızı düşünenler var ciddi ciddi

Bize yedırmezler onu

Twitter'da spastinin teki cikmis Ontivero icin sunlari yazmis:

Ben Ontivero kiralanacak diye bilmiyorum ama kesin degil.

Ulan sunlara ciddi ciddi inaniyorsunuz ya..

Bi halt bildigi yok, bakti haberler atiyor, fare gibi deliginden cikti biliyorum numarasi yapiyor.

Madem biliyordun simdiye kadar niye söz etmedim hirbo.

Ulan bunlar en az Özat kadar küfür hakediyor.

ranocchia,ontivero ile guarini aynı anda almak yabancı sınırıyla kafa bulmak olur.

endoğanda soruk yok demiş menajeri.hafta başına kadar vatandaşlık işlemlerinin tamamlanmasını bekliyolarmış.

Mancini iyi bir Stoper aradi ama bulmadi. Aslinda Vidic istemis ama bu sezon SLinde oynadi icin olmadi .... Yönetim Heitinga önermis ama Mancini istemedi.

Mancini Yönetime "o zaman bana Melonun yerine first class bir oyuncu alin Meloyu stopere cekecegim." demis. Yönetim de Guarin Juventus ile görüsüyor, ama Inter Juventusa satmak istemiyor duymus,böylece Inter ile Görüsmelere baslanmis..

Avrupa icin:

----------------------Muslera----------------------------------

---------Chedjou---------Felipe Melo-----------Semih------

-Eboue---------------------------------------------------Telles-

-----------------Selcuk Inan-----Fredy Guarin---------------

-----------------------Wesley Sneijder-------------------------

------------Yilmaz---------------------------Drogba------------

Böyle bir sey olabillir yani....

Ne diyorsun @Hakan Delikanli ? :cool:

Baskan ile Mancini gelecek senenin takimini kuruyorlar herhalde

Bu sene ligden umitlerini kesip genc yetenekleri agustosa kadar takima adepte edecekler

Zaten ikincilikte direk Ş.L :))

Seneye 19 a 19 fenerle kapışırız

Terim gitti ama hala devşirme olayı devam ediyor.

Gesendet von meinem GT-P3110 mit Tapatalk

Calciomercato Inter, Guarin, il Galatasaray aumenta l’offerta, dipende dal colombiano

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt