Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
riera,amrabat,dany ve bruma gitti diye bakarsak.telles,hajrovic var.şimdiyse yabancı stoper ve guarin çıktı ortaya.ontivero kiralanır büyük ihtimal.yabancı stoper almazsak da kalır takımda.

endoğanda sorun yokmuş.bi de manisadan oğuzhan kayarı alırsak.. kimbilir belki ikisinden biri parlar da yerli bi kanadımız olur.

595322.gif

Aferin boş geçme bunu da raporla.

Yanlış anlamada ama sen ne yazdığını pek bilmiyorsun. F.t ye salayım derken adanalıra hakaret ediyorsun. Sıf adanalı diye kebapcı demen tüm adanalıra hakretir ki ailemde adanalır olsuğundan dolayı diye biliyorum bunu. Sokakdaki bir adanılaya sen kebapcı de bakalım ne oluyor . Burda ft yi safunmadım farkındaysan direk olarak

istanbulu kucaklamış mancini haberde diyo

Yanlış anlamada ama sen ne yazdığını pek bilmiyorsun. F.t ye salayım derken adanalıra hakaret ediyorsun. Sıf adanalı diye kebapcı demen tüm adanalıra hakretir ki ailemde adanalır olsuğundan dolayı diye biliyorum bunu. Sokakdaki bir adanılaya sen kebapcı de bakalım ne oluyor . Burda ft yi safunmadım farkındaysan direk olarak

Yoo ben fatih terime diyorum. Banane diğer adanalilardan. Yoo farkında değilim.

son dakika:Mustafa kızıl yekta kurtuluş ile anlaştık mancininin onay bekleniyor (gaziantepspor radyospor canlı yayın)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt