Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gitse ne yazar. Guarin, ranoc.,muslera, telles,sneijder,melo,drogba,...Eboue,chedjou,hayro sonra seneyebruma geri dönecek. Her neyse ,ilk saydığım 7yabancıdankimi tribüne yolaya bilirsin sen ?

Ranocchia'ya gerek yok bence.Ama Guarin gelirse muazzam olur.Melo,Guarin ve Selçuk ile deler geçeriz.Sol açık veya sağ açık transferide yapmayacağımıza göre.

Mancini cildirmis .. Benim 90 yillarda futbol resimlerimi gormus .. transfer teklifinde bulundu .. Ebouenin yerine azicik da sen yat dedi ne yapayim ahali kabul edeyimmi .. Turk pasaportum da var

Korayi hic canli izlemedim AMA soylentilere gore cok yeteneklimis

Verstuurd vanaf mijn Nexus 5 met Tapatalk

Paketleri güzel Avea'nın, o konuda sorun yok ama bir arkadaş küçük şehirdeysen alma demiş. Ben küçük bir şehirde kullanmadım hiç, onu da göz önünde bulundur.

Ben AVEA'nın Emniyet için verilen özel tarifesindeyim, hem ucuz hem de bana hiç sorun yaşatmadı ancak ben sadece Malatya ve İstanbul illeri için konuşabilirim.

semih koray tuttugunu dusunun senelerce defansin ortasinda sorun yasamayiz muthis olur

bu koray bu kadar iyiyse 1m euroya nasıl bırakıyor dortmund, işkilendim şimdi ben. inşallah yanılan onlar olur.semih kadar olsa bile yeter bize

Italya'dan biri gelecek ama kim bakalim

MU9398607QH604_250.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt