Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Guarin iddiasının kaynağı nedir?

Kaynak İtalyan medyası galiba (Gerçi bizim medyadan beterler.) da Guarin gitmek istiyor, Juve'ye göndermeyiz diyor İnter de. Ayrıca Hernanes için kaynak arıyor İnter. Öyle olunca yine bizim adımız geçiyor tabii ama bana sorarsan gideceğine kesin gözüyle bakıyor olsam da bize geleceğini sanmıyorum.

Italyan medyası aynı bizimki gibi. Genel olarak Türklere çok benziyorlar zaten.

Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk

Kanatlı oyun sistemi olan takım istiyorum.

Ömer;Önce sistemi olan bir takıma dönüşelim .11 'imizi şaşmadan sayalım sonra kanatlı oyun sistemine geçelim .Sen 1 ve 2.aşamayı yapmadan 3.aşamayı istiyorsun:)))

İnşallah 1.aşamayı yarın gerçekleştirir sevgili manchini.ne yaptığınıda kendi bile bilmiyor sanırım.

3-5-2 den vazgeçip 4 lü savunmaya dönecek

melodan stoper yaratma sevdalarına son verecek.

Adam gibi sağ bekli sol bekli 4 lü defans kuracak.

Sonrada İzeti sağ kanada oturtturacak.

Solda şimdilik sneijder iadere eder.orayada kanat lazım ama en azından sağ kanatla bir oynamaya başlayalım bakalım.Bu şekilde çok daha derli toplu görüntü vermiş oluruz en azından.

Ranocchia + Natkho da olabilir. Maliyeti çok da yüksek olmaz hem.

Muslera

Veysel-Ranocchia-Semih-Telles

Melo

Guarin-Selçuk

Sneijder

Drogba-Burak​

7 yabancı oluyor beyler işin içinden çıkamadım :(

Muslera

Eboue-Rannocchia-Semih-Telles

Melo-Selcuk

Hajrovic-Sneijder-Burak

Drogba

Chelsea Macina

Ah Şu Tarık Çamdal ı kaçırmasaydık gelecek için harika bir transfer olacaktı

Ya İnter eski İnter değil neden satıyorlar muhabbeti çıkmış gene

Biz şu an İntere göre Madrid sayılırız

Aybaba'ya 194 gün hapis cezası Turkfutbol.com Futbol Haberleri

2012 yılında bir televizyon kanalında katıldığı programda Zokora'ya, "Hainin teki, adam değil, şerefsizin teki" dediği suçlamasıyla yargılanan Adnan Aybaba,

hakaret içerikli sözleri nedeniyle 194 gün hapis cezasına çarptırıldı.Aybaba'nın hapis cezası, günlüğü 20 TL'den olmak üzere 3880 TL para cezasına çevrildi.

Renktaşlar bu Ranocchia'ya hiç ısınamadım. Çok hantal ve top ayağına geldi mi 6 ay düşünüyor.İnşallah ben yanılırım ama pek sanmıyorum.Ayrıca soğukkanlı da değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt