Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız enteresan 2 hafta önce b.Dortmund 7 milyon euro teklif etmiş s.... çekmiş adamlar şimdi bize kiraya veriyorlar.

Koray,Guarin ve Ranocchia isimlerine bakılırsa lanet 3-5-2'ye devam edeceğiz.

Benim stoperim alves gibi olacak arkadas cirkef tipsiz suratsiz gerektiginde rakibinin kafasina basacak. Ronacchia sut oglani tipi var olmas

Dany-Bruma-Amrabat kiralandı deniliyor ama hala resmi bir açıklama yok.

Evrak işlerini bir an önce halletsinler de yarın Telles ve Hajrovic'i izleyelim.

Cocukluktan bahsediyorsun ve ayni zamanda gelip yönetim keyfine satin alma opsiyonu koydu diyorsun. Bu cocukluk degil tabi ki.

Hadi yol al, bi halt bildigin yok sacma sacma aciklama yapmaya calisiyorsun.

la kaybol geveze herif.

anca boş boş konuşuyosunuz burda milleti birbirine düşürüyosunuz yönetime düşman ediyosunuz milleti.

çakma skor taraftarı sizi

----------------------Muslera-----------------------

----------Semih-------Ranocchia-------Zan-----------

-Salih-------Guarin------Melo------Selcuk---------Telles-

----------------------Sneijder-------------------------

-----------------------Burak---------------------------

Koray tutarsa Zan yerine olabilir. Hamit gelirse de Salih yerine.

ben hamiti selcuk un yerine oynatirdim...

Koray,Guarin ve Ranocchia isimlerine bakılırsa lanet 3-5-2'ye devam edeceğiz.

Hocam doğru adamlar kullanılırsa gayet güzel oynarız öyle Sabri sol kanat falan değil ama.

--------------------------------------Muslera---------------------------------------

---Günter------Semih-----Ranocchia---

Salih Dursun---------------Selçuk---------Melo--------------Telles

-------------Sneijder-----------

-----------------------Drogba-----------------Burak------------------------

Doğru adamları doğru yere koymak yeterli.

Benim stoperim alves gibi olacak arkadas cirkef tipsiz suratsiz gerektiginde rakibinin kafasina basacak. Ronacchia sut oglani tipi var olmas

harbiden fbde pislik futbolcu sayısı çok fazla emre-caner-volkan-alves-egemen hatta kuyt. bunlar sürekli rakibe sert faul yapan maç içinde öldüren futbolcular. dünkü maçta alves hkabzeye ve gekasa öyle fauller yaptıki adamlar bir daha topa koşmaktan korktular. hakemde kadıköyde fb aleyhine faul veremiyor zaten. neden rakipler ilk 20 dakikada iyi oynayıp sonradan kadıköyde korkak tavuğa dönüyorlar sanıyorsunuz. bizde melodan başka yok bunları yapacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt