Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gurbetçilerden şöyle iyi bi sol kanat alsalar çok iyi olur.genç oyuncuların alınması iyi ama ilk 11 için de 1-2 tane gurbetçi alınsa daha iyi olur, kanat oyuncularına çok ihtiyacımız var.

images

Yakinda fitness salonu kalkar floryadan .. boyle bir hal ala bilir ..

La genclestirme operasyonu dedik Unal Basgan olduruyor :trollfacce.gif:

365G24S ‏@365G24Scom1 dk.

Günün en komik haberi ise Tarık ve Veysel transferlerinde Galatasaray'ı suçlayan Eskişehir'in Yekta'yı resmen istemesiydi.

5 milyon eurodan açacaktık kapıyı

@365G24Scom: Eskişehirspor bir hafta içinde ödeme yapmazsa TFF kanalıyla para istenecek. Yayın haklarından kesinti yaptırılacak

Takım kreşe döndü be bir sürü bebe

Sent from my iPhone using Tapatalk

bizim saglam bir gole yatkin bir kanat oyuncusu bulmamiz lazimdi. drogbayi tribüne gönderebilirdin. hele böyle oynarsa. şu bastosu romadan önce kiralamaliydik.

Renktaş bu sezonu gözden çıkardım zaten ben. Şimdiden gelecek sezonun kadrosu yavaş yavaş inşa edilsin ve ufak tefek eksikler de yazın tamamlansın diye bakıyorum. Takım da büyük bir temizlik şart artık. Mancini macera aramasa esasında fena hoca değil ama bazı olmayacak şeyler üzerinde ki ısrarlarıyla kendi kendine zarar veriyor. Bakalım zamanla bazı şeyleri daha net gözlemleriz.

Genç kadro Mancininin işi değil renktaş. Hazır adamları çok iyi oynatır. Aklıma sadece Balo geliyor Mancini zamanında parlayan.

acaba kanata veya forvete bi transfer yapılacak mı? yapılmazsa ontivero takımda kalır kiralanmaz bence

Saka maka kac tane topcu aldık,takımın yarısı degisti neredeyse yahu:)

kimseyi savunduğum yok ama bilgi kirliliği yaratmayın Malki'nin annesi Türk olduğu için hemen aldı vatandaşlık

Annesinin Türk olduğunu biliyorum kardeşim. Benim demek istediğim şu. Malki 2-3 gün içinde Türk vatandaşlığına geçiyor. Bize gelince 1 ay bekliyor. Örnek mi, Endoğan Adili. Babası Türk olduğu halde uğraştırıyorlar.

alman Sport 1 kanali türkiye liginin mac özetlerini demin verdi

ilk önce sandim hollanda 3.lig maclari sonra bi baktim ahhh bizim lig

yil 2014...yazik valla rezil stadlari/zeminleri görünce

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt