Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oğuzhan Kayar kim o nerden çıktı?

MT11i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu kadar DNA ile oynamak da ne kadar doğru bilemedim.

Eğer ismi geçenler olursa

Alex Telles -6.15 ME

İzet Hajrovic-3.5 ME

Endoğan Adili-?

Salih Dursun-2.75 ME

Ranocchia-?

Koray Günter-1.5 ME

Veysel Sarı- 0

Lucas Ontivero-0

Oğuzhan Kayar-600.000 Euro

Umut Gündoğan-550.000 Euro

şeklinde bir dönem geçirmiş olacağız. Harcanan ücret yaklaşık 15-18 Milyon Euro arası olacak.

Bence en iyisi yapılıyor. Mevcut takıma bakıyorsun yaş ortalaması 27-28. Ve çoğu doymuş durumda.

1996-2000 yılları arasındaki kadronun temelleri 2-3 sene önce atılmıştı. Bu kadro başarı sağladı ve bizi çok mutlu etti. Bu kadronun dağılacağını bile bile yapılanmaya gidilmedi. Sonrası hüsran. Ben bir daha böyle hüsran yaşamak istemiyorum.

Şu alınan ve alınacak gençlerden 4-5 tanesi bile tutsa işlem tamamdır.

Merkez bilgi verin kim geldi yada geleceği belirtildi

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

sorun şu bizim dna miz yok zaten. ilerleyen dönemde iş yapabilir ama bize 1-2 olmuş herif lazimdi. hele bir kanat oyuncusu kesin lazimdi.

Hangi sistemi oynatacağına göre değişiyor ihtiyaçta. Bu kadar transfere 3-5-2 yüzünden çokta sevindiğim söylenemez.

Mancini herşeyi 3-5-2 üzerine kurarak transfer yaptırıyor. Ama ya bu sistem tutmazsa ki tutacağına dair en ufak bir ışıkta vermiyor( tamam belki oynayan oyuncular yüzünden diyebiliriz ama durum bu)

Bence en iyisi yapılıyor. Mevcut takıma bakıyorsun yaş ortalaması 27-28. Ve çoğu doymuş durumda.

1996-2000 yılları arasındaki kadronun temelleri 2-3 sene önce atılmıştı. Bu kadro başarı sağladı ve bizi çok mutlu etti. Bu kadronun dağılacağını bile bile yapılanmaya gidilmedi. Sonrası hüsran. Ben bir daha böyle hüsran yaşamak istemiyorum.

Şu alınan ve alınacak gençlerden 4-5 tanesi bile tutsa işlem tamamdır.

Yanlış hatırlamıyorsam dün ilgilendiğimiz ama ismini söylemediğim stoper doria demiştiniz ne oldu o iş dünden beri hakkında konuşan yok.

Merkez bankasının faiz arttırma kararları kısa vadede en çok bize yarayacak herhalde. Artan Euro yüzünden çok fena eksiye girecektik. Şimdi tekrar 3 TL atına doğru gidecek.

Hangi sistemi oynatacağına göre değişiyor ihtiyaçta. Bu kadar transfere 3-5-2 yüzünden çokta sevindiğim söylenemez.

Mancini herşeyi 3-5-2 üzerine kurarak transfer yaptırıyor. Ama ya bu sistem tutmazsa ki tutacağına dair en ufak bir ışıkta vermiyor( tamam belki oynayan oyuncular yüzünden diyebiliriz ama durum bu)

Adam haklı. Mancini bu kadar oyuncu aldırdı ancak 3-5-2 oynamaya ısrarla devam ederse bu takım bu ligi en fazla 4. bitirir...

Boas yapar bence renktaş. Öyle bir adamın şuan boşta olması çok saçma bir durum. Olası bir Mancini ayrılığı (Milli takım teklifi, başarısızlık sonrası istifa ya da görevine son verilme) gidilecek ilk adam Boas olmalı. O adama güveniyorum ben. Forumda bir Emrah Duvar var. Az önce bu konuyu konuştuk. ikinci Mourinho olacağı konusunda hemfikir olduk. :D

Renktaş ben o ilk Porto'dan Chelsea'ye geldiğinde çok erken bıraktı, biraz daha Porto da kalmalıydı diyordum açıkçası. Ve sanki ondan yeni Mourinho olmadı gibi be renktaş :) Chelsea serüveni ortada zaten ve Tottenham o gittikten sonra üst üste maçlar kazanmaya başladı yani :D

Mancini'yi bende son 1 aydır hatalı buluyorum ama gene de sahip çıkmamız lazım hocaya. Gene 4-5 yıl öncesi gibi 6 ayda bir hoca değiştirdiğimiz dönemlere dönmemeliyiz, ipin ucu bir kaçtı mı bir daha kim gelse toparlayamıyor çünkü. Sürekli bir yeniden yapılanma, oyuncu sürkilasyonu derken kaybeden biz oluyoruz bu sefer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt