Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önceden yazmıştım baya oyuncu alıp bir o kadarda yollamıştım kendimce sitede. FM ci diyerek geyik yapanlar oldu ara transfer döneminde o kadar hareket olur mu diyenler oldu. Olması gerekiyordu ve oldu.

NOT: Listemdeki çoğu oyuncu alınmadı o konuda ayıp ettiler :D

10 dakika arayla kap bildirimi yapsak görüşmelere başlandı ve imzalar hakkında 3 şuabata kadar anca biter :D

ontivero

adili

ranocchia

koray

oğuzhan

----

riera

dany

amrabat

bruma

nerden baksanız 9 - 10 tane bildirim bekliyoruz

Ünal baba yine otomatiğe başladı gözünü karartınca ortalığı ağlatıyo valla :tiphat:

Beni heyecanlandıran transferlerimiz (sırayla):

1. Alex Telles

2. Andrea Rannochia (inşallah)

3. Lucas Ontivero

4. Izet Hajrovic

5. Koray Günter

6. Umut Gündoğan

Kapasitesini tam olarak bilmesem de, Lucas' ın tutmasını çok isterdim.

O tarzda birine çok ihtiyacımız var. Aradan vızır vızır akacak, top ayağına yapışacak vs.

Keşke

Hangi sistemi oynatacağına göre değişiyor ihtiyaçta. Bu kadar transfere 3-5-2 yüzünden çokta sevindiğim söylenemez.

Mancini herşeyi 3-5-2 üzerine kurarak transfer yaptırıyor. Ama ya bu sistem tutmazsa ki tutacağına dair en ufak bir ışıkta vermiyor( tamam belki oynayan oyuncular yüzünden diyebiliriz ama durum bu)

valla bu italyanla 3 lü defans oynanmaz. herhalde anlamiştir olmayacagini.

bu taktik sacmaligi da bir tek türkiye liginde var, yok 433 olmazmis, yok 451 olmaz, tek 442 filan... ya birkan bunlari

Paris 63 milyon Euro vermiş pogba için juve reddetmiş

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

2.97 ye düştü bile ama bu sefer de banka kredilerinin maliyeti yükselecek...

Hemen yansımaz bence ona. Ama bu durum uzun süre (2-3 ay) değişmeden devam ederse o zaman önce sanayi kredileri (ki kurumları kapsıyor-Galatasaray gibi) , sonra da tüketici kredileri (mortgage, otomobil vb...) yükselir.

Bu da net olarak alım gücünün düşmesi, daha durağan ekonomi, ekonominin daha da tıkanması ve sonunda da 1-2 yıl içinde kriz demektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt