Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yanlış hatırlamıyorsam dün ilgilendiğimiz ama ismini söylemediğim stoper doria demiştiniz ne oldu o iş dünden beri hakkında konuşan yok.

Kardeşim nerdeyse 1 hafta olacak, kaynağımın ağzı kilitlendi. Kendisinden duyum ya da bilgi alamıyorum.

1 hafta önceki durum şu. Biz ilgileniyoruz ama kulübü 15 milyon Euro'dan aşağı bırakmıyor. En başta söylemiştim '' Çok zor transfer ama uğraşılıyor. '' Sonrasını bilmiyorum maalesef.

Bu arada Doria için '' Manu, Chelsea, M.City, Real, Barca gibi takımlar alır. Biz alamayız. '' diyen arkadaşlar var. Normal şartlarda bu kulüpler havada karada Doria'yı alır. Ama bu kulüplerin bulunduğu ülkelerde Avrupa birliği vatandaşlığı sorunu, milli takımda şu kadar oynama şartı v.s gibi sıkıntılar var. O yüzden alamıyorlar.

Zenit, Shaktar gibi takımlar da alabilir. Ama Botafogo kulübü, bu kulüplere 30 milyon Euro'dan aşağı satmaz. Çünkü Botafogo, bu kulüplerin zengin olduğunu biliyor. Kısacası, teklif eden kulübe göre fiyat çekiyorlar.

4-6-0 oynayak lan. Mühendislik okudum okulda bu kadar rakamlarla ilgilenmiyordum iyi mi

Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk

Takım iyice anaokuluna döndü :D

Tamam yeter başgann...

Gerçi 2-3 tanesi A2'de oynar heralde.

Salih disinda Iyi transferler yaptik bence ancak bu sene birsey beklemeyin taraftar inanmazken sampiyonluga profesyonal oyuncu hic inanmaz ki sahada ruhsuzluklarindan belli. Ancak seneye ligi domine edebiliriz. Ancak burada herkes bas bas salihin ne kadar dandik biur oyuncu oldugunu bagirirken yonetimden yada klubeden hangi sivrizeka bu adami istedi merak ediyorum

Forum61 de trabzonsporlular kampl ı 6 milyon euroya aliriz demba ba veya cisse yide bedava kiralariz diyor

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

Sol ayak olmasına rağmen sağ ayağını çalıştırıyor Lucas.

Aferin aferin :) Adam olacak bu kerata :)

Ivan Drago gibi High Technology antrenman yapıyor :)

[media]https://www.youtube.com/watch?v=OQyeF6Asxpg[/media]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt