Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer yabancı stoper alınmazsa Alex-Semih-Koray-Salih oynasın her maç. Baya dinamik bir savunma hattımız olur.

Grasshoppers'da daha iyi geliştirir kendisini, bu mantıkla başka transferlerde yapabiliriz.

Ulan su Veysel'i almadılar ayıptır ya,cocuk gelmek icin herseyi yaptı ama bizden yana bir ısık görmemis belli ki o da Eskisehir ile uzatmak icin görüsmelere baslamıs,gittik Salih'i aldık,yazık valla yazık..

1. SARI KIRMIZI HABER ‏@SARIKIRMIZINEWS4 dk.

Guarin'in Galatasaray'dan talep ettiği ücret yıllık 4,5 M Euro. Tabii bu rakam Galatasaray'ı caydırmak için.

2. SARI KIRMIZI HABER ‏@SARIKIRMIZINEWS5 dk.

Ancak Guarin'in Juventus'a gitmek istediği biliniyor. İnter Başkanı, oyuncunun menejerine Guarin'i İtalya Ligine satmayacağım dedi.

3. SARI KIRMIZI HABER ‏@SARIKIRMIZINEWS6 dk.

#Galatasaray Guarin için İnter'e 2 taksitte ödenecek şekilde 9 M Eur teklif etti. İnter teklife sıcak bakıyor.

1. SARI KIRMIZI HABER ‏@SARIKIRMIZINEWS4 dk.

Guarin'in Galatasaray'dan talep ettiği ücret yıllık 4,5 M Euro. Tabii bu rakam Galatasaray'ı caydırmak için.

2. SARI KIRMIZI HABER ‏@SARIKIRMIZINEWS5 dk.

Ancak Guarin'in Juventus'a gitmek istediği biliniyor. İnter Başkanı, oyuncunun menejerine Guarin'i İtalya Ligine satmayacağım dedi.

3. SARI KIRMIZI HABER ‏@SARIKIRMIZINEWS6 dk.

#Galatasaray Guarin için İnter'e 2 taksitte ödenecek şekilde 9 M Eur teklif etti. İnter teklife sıcak bakıyor.

helal inter. guarin, alıcaz oğlum seni vuracaz kırbacı

Guarin bizi caydırmak için 4.5 istiyorsa bu adam bize gelmek istemiyordur. Kafası bizde olmayan oyuncuyu biz ne yapacaz ?

Ranocchia transferi beni uzun zaman sonra mutlu edecek gibi.

gelişiyle birlikte muhtemel chelsea kadrom:

----------------------------------------Muslera-----------------------------------

----------A.Chedjou-----------------A.Ranocchia---------------Semih Kaya---------

E.Eboue----------------Felipe Melo------------Selçuk İnan------------A.Telles-------------

------------------------------------W.Sneijder-------------------------------------------

-----------------------------Burak Yılmaz-Didier Drogba.

Ulan su Veysel'i almadılar ayıptır ya,cocuk gelmek icin herseyi yaptı ama bizden yana bir ısık görmemis belli ki o da Eskisehir ile uzatmak icin görüsmelere baslamıs,gittik Salih'i aldık,yazık valla yazık..

Veysel tam 3-5-2'lik oyuncu. Ofansif yönü daha iyi. Salih asla 3-5-2 oynayamaz ama onun da defansif yönü sağlam. Bana kalırsa 2.7 milyon Salih'e vereceğimize hemen hemen o paraya Tarık-Veysel ikilisini almak daha mantıklıydı.

Bu yeni gelen Manisalı çocuğu da kiralık vermek lazım. Alt yapı için geliyorsa bi daha oradan çıkamaz maalesef.

Veysel tam 3-5-2'lik oyuncu. Ofansif yönü daha iyi. Salih asla 3-5-2 oynayamaz ama onun da defansif yönü sağlam. Bana kalırsa 2.7 milyon Salih'e vereceğimize hemen hemen o paraya Tarık-Veysel ikilisini almak daha mantıklıydı.

Niye böyle yapıyoruz anlamıyorum,Eskişehir de teklifi vermis sana,vereceğin para 250 bin euro,vermedin cocugu beklettin beklettin daha fazla beklemem demis adam haliyle haklı,o da Tarık gibi sözlesme uzatacak,hangi kafayla yapıyolar bu isleri ben anlamıyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt