Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[media]https://www.youtube.com/watch?v=WN1HfJ2G5nA[/media]

Niye böyle yapıyoruz anlamıyorum,Eskişehir de teklifi vermis sana,vereceğin para 250 bin euro,vermedin cocugu beklettin beklettin daha fazla beklemem demis adam haliyle haklı,o da Tarık gibi sözlesme uzatacak,hangi kafayla yapıyolar bu isleri ben anlamıyorum..

Eskişehir bizi suçladı ya, etik hareket etmiyorlar falan. Herhalde bizimkiler de ona terslendi.

Ulan su Veysel'i almadılar ayıptır ya,cocuk gelmek icin herseyi yaptı ama bizden yana bir ısık görmemis belli ki o da Eskisehir ile uzatmak icin görüsmelere baslamıs,gittik Salih'i aldık,yazık valla yazık..

Veysel alınsa iyi olurdu ama yönetim Es Es'e tavırlı galiba, Necati ve Erman'dan kalan alacaklarıda istemişiz

[media]https://www.youtube.com/watch?v=0YnBs_m7PAI[/media]

aslında bizim acilen bi b takımına ihtiyacımız var. kiralık gönderiyoruz oynatmayıp köreltiyorlar oyuncuları

O iş Allahın emri zaten. Her zaman söylerim. Dünya markası olmak için bir B takımı şart. Trabzon'un bile var ve bakıyoruz adamlar oranın meyvesini yiyor yavaş yavaş. Mesela Yusuf Erdoğan gibi önemli oyuncu kazandılar. A takımda olsa belki de oynatılmadan kaybolup gidecekti. Bizim de öyle bir takımımız olsa piyasadaki potansiyelli gençleri toplayıp izleme şansımız olurdu. Aralarından 2-3'ü bile tutsa çok büyük iş yapmış oluruz...

Ranocchia transferi beni uzun zaman sonra mutlu edecek gibi.

gelişiyle birlikte muhtemel chelsea kadrom:

----------------------------------------Muslera-----------------------------------

----------A.Chedjou-----------------A.Ranocchia---------------Semih Kaya---------

E.Eboue----------------Felipe Melo------------Selçuk İnan------------A.Telles-------------

------------------------------------W.Sneijder-------------------------------------------

-----------------------------Burak Yılmaz-Didier Drogba.

çıkar eboueyi koy veyseli çıkar drogbayı koy umutu süper lig onbiri hazır

Bugünkü maç Olimpiyat'ta ise Allah futbolculara sabır versin.İstanbul'un göbeğinde bu kadar rüzgar varsa dağ başında artık neler olur bilinmez.

koray sağlık. kontrolünden geçmiş

512x.jpg

oguzhan icin manisa baskanı acıklama yapmıs arkadaslar dogrumu acaba anlaştik galatasaraya gitti diye.

yok mu şu interde şöyle sol kanat forvet falan. ortaya karışık bişeyler yollayıverin interli baboşlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt