Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

o zaman baya çokmuş daha hiç oynamamış bi oyuncu için fazla. istatistiklerine baktım mili takım alt kategorilerde de çok az oynamış. umarım hiç kimsenin keşfetmediği bi yeteneği keşfetmiş olalım ama pek umutlu değilim, malum geçmişimiz pek parlak değil oyuncu keşfetme konusunda.

Rio gitmiş ama ayağına topun en çok yakıştığı 3 oyuncudan biriydi. Ben seviyordum ama gitmesi şarttı tabi. Ben onu kadıköy'de hakem düdüğü çalar çalmaz Engin Baytar ile money money money diye sevinmesiyle hatırlayacağım :asd:

kendi sl'de ceyrek final gormus oyuncularimizi bedavaya bile satamiyoruz ama ptt 1.ligde toplam 42 dakika oynamis bir adama 2 milyon tl veriyoruz bu nasil bir duzen anlamadim. Hay bu yabanci sinirinin

bi de benim anlamadığım yıllardır bu takıma ve altyapıya hep oyun kurucu gençler alıyoruz bi tanesi tutmadı,tutanı da emre çolak oldu. nasıl bi ülkeysek metre kare başına bi tane oyun kurucu düşüyor ama ne solbek yetişiyor ne stoper ne de santrafor.

otomad (manisasporlu)

galatasaray çok iyi transfer yaptı geleceğin yıldızı çok iyi futbolcu olacaktır oğuzhan

512x.jpg

hoş kare

İş görüşmem varda, şirket ismi o.İş görüşmelerinden de nefret ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt