Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
koray'in sözlesmesi 6 ay sonra bitmiyor, gecenlerde sözlesmeyi uzatmisti.

alman bild gazetesine göre (futbolda haberleri ac cok hep tutuar) 2 million euro ödemissiz ve dortmund'un geri alma opsiyonu var. muhtemelen 3-4 million euro civaridir o rakam.

600 bin euro hic bir şey Bora sabri yilda 1m kazaniyor :))

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

600 değil 750 bin :) Ya ben vermeyelim demiyorum zaten, sadece rakam iyi bir rakam onu söylüyorum. Daha 18 yaşında ve 2.ligde 43 dakika oynayabilmiş. İnşallah ileride faydalı bir eleman olur kulübümüze :D

alman bild gazetesine göre (futbolda haberleri ac cok hep tutuar) 2 million euro ödemissiz ve dortmund'un geri alma opsiyonu var. muhtemelen 3-4 million euro civaridir o rakam.

Geri alma opsiyonu hiç memnun etmedi beni. Bizim şansımıza tutar çocuk patlama yapar, zaten Alman pasaportu var.. Ne bileyim belki abartıyorum ama hep tırsarım böyle şeylerden, garanti işi severim..

Geri alma opsiyonu hiç memnun etmedi beni. Bizim şansımıza tutar çocuk patlama yapar, zaten Alman pasaportu var.. Ne bileyim belki abartıyorum ama hep tırsarım böyle şeylerden, garanti işi severim..

büyük kulübler malesef bunu hep yapar. real'de aynisini carvajal'da yapmisti. 5e falan satmislardi leverkusen'a, orda patlama yapti bir sezon sonra 6-7 million euro'ya geri aldilar adami.

yani tutarsa ve patlama yaparsa 1.5 sene yine gider koray

Zamanında Hakan Çalhanoğlu'yu 300-500 bine almadık. Şimdi elimizde üst düzey bir orta saha olurdu. Tabii Fatih hoca o sıralar Yiğit, Amrabat gibi çöplerle uğraşmayı tercih etti. Gençleştirme ve yerli operasyonunu geçen seneden itibaren yapsaydık şu anda puan farkı 10 olmazdı hatta belki de liderdik.

Insallah böyle birsey yoktur. KAP aciklamasini bekleyelim bakalim.

30.06.201430.06.2014

30.06.2014 de sozlesmesi bitiyordu.

Ranochia'yı en son 2-3 sene evvel izleme fırsatı bulmuştum.

Oldukça temiz bir ayağı var, sakin, soğukkanlı, klasik İtalyan sertliğinden uzak, doğru pozisyonla rakibi karşılamaya çalışan, akıllı bir savunmacı, ön libero mevkinde de sırıtmadan oynayabilmekte, uzun boyunun verdiği avantajla havadan oldukça iyi.

Fakat, sıkça bahsedilen zaafı o zaman da dikkatimi çekmişti, cidden çok ağır, hatta Chedjou'dan da ağır.

Son durumunu bilmiyorum, umarım gerekli çabukluk antremanlarını yaparak geçmişteki ağırlığından nispeten kurtulmuştur.

Keşke imkan olsa da Adil Rami, Benatia gibi tecrübesi ve de sertliği olan bir stoper alabilsek.

Olanaklar dahilinde sene sonu için diğer adaylarım; "Umtiti ve Kurt Zouma", tabi yerli olarak da (sözleşmesini uzatmış olsa da) Ömer Toprak.

Geri alma gibi bir opsiyon söz konusu olamaz bence. Şimdiye kadar böyle bir madde ilk kez duyuyorum. Belki satılması halinde öncelik Dortmund'un olur gibi bir madde olabilir.

"In einer früheren Version dieses Artikels stand, Günters Vertrag würde zum Saisonende auslaufen. Dies stimmt nicht. Sein Vertrag wurde verlängert, ohne dass der BVB es öffentlich kommuniziert hat."

BVB-Wintertransfers: Koray Günter vor Wechsel - Keine Anfrage für Lewis Holtby - Ruhr Nachrichten

az cok böyle bisey diyor: ruhrnachrichten bu haberin bir eski versiyonunda sözlesme sezon sonu bitecek diye bir haber yapti, ama o haber yanlisti. dortmund oyuncunun sözlesmesini uzatmisti ama medyayi bu olayda bilgilendirmedi.

Geri alma gibi bir opsiyon söz konusu olamaz bence. Şimdiye kadar böyle bir madde ilk kez duyuyorum. Belki satılması halinde öncelik Dortmund'un olur gibi bir madde olabilir.

yapiyor onu almanlar heleki bayern her zaman geri alma opsyonu koyduruyorlar kontrata.

ama istedigi kadar opsiyon yapsin oyuncu istemedikten sonra alamaz bence.

büyük kulübler malesef bunu hep yapar. real'de aynisini carvajal'da yapmisti. 5e falan satmislardi leverkusen'a, orda patlama yapti bir sezon sonra 6-7 million euro'ya geri aldilar adami.

yani tutarsa ve patlama yaparsa 1.5 sene yine gider koray

İşte bunu bizim yapmamız da garip geldi açıkcası. Sonuçta yerli oyuncu sıkıntısı yaşıyoruz ülke olarak.. :S

renkdas bayern emre can'da aynisini yaptilar. isterlerse sezon sonu kontrat'da yazan rakama emre cani geri alirlar. leverkusen cit cikartamaz

lan adamların gözünde iyice katar olmuşuz ranocchia yarım sezon için 2,5 milyon euro istemiş görüşmeler dondurulmuş bizimkiler astori'ye yönelmiş.

Koray'ın geri alma opsiyonu varsa ve 2 milyon Euroysa ölü yatırım. Manisasporlu çocuğa da 75000 Euro verildiyse çok saçma. O paraya daha iyi transfer yapılırdı.

Ogbonna yada Lescott gelmedimi hâlâ

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt