Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Real Madrid'in geri alma opsiyonuyla alinan oyuncular (benim bidligim):

Granero

Carvajal

Callejon

geri alma opsiyonu olan, ama suana kadar alinmayan adam:

Joselu

Juan Carlos

Sarabia

Barcelona:

Jeffren

Oriol Romeu

bizimde bizim yerlilerde böyle madde koymamiz gerekli. anil gitti, patlarsa 5 million euro'dan baslarlar

Eğer Guarin Ve Ronaccohia gelirse muhteşem olur.

Guarin Melonun daha genci ve daha iyisi bence.

O zaman CL düzeyinde orta sahamız olur ama yabancı sınırı bu hayali de engelliyor

Guarin iyi tamamda ama melonun ancak ayakkabasın bağlar. Hucumda bir tek şut özeliğinden dolayı daha etkili diye biliriz. Diğer bütü alanlarda melo ezer gecer şu an guarini futbolcuukda.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, gündemdeki stoper transfer hakkında açıklamada bulundu.

Milliyet'e açıklamada bulunan Aysal, "Ranocchia dışında başka bir tercihimiz daha var. Yarın netleşecek" açıklamasında bulundu.

Baskan ilgilendikleri ismi 24 saat icinde kadroya katacaklarini söylemis Milliyet´e.

Real Madrid'in geri alma opsiyonuyla alinan oyuncular (benim bidligim):

Granero

Carvajal

Callejon

geri alma opsiyonu olan, ama suana kadar alinmayan adam:

Joselu

Juan Carlos

Sarabia

Barcelona:

Jeffren

Oriol Romeu

bizimde bizim yerlilerde böyle madde koymamiz gerekli. anil gitti, patlarsa 5 million euro'dan baslarlar

Mertan'ın satışında geri alma opsiyonu koyduk diye biliyorum.

Ferhat Kiraz atıldı bizim maçta yok

Rano gelsin gelmez ise

Lescott , Ogbonna gibi yedek ama iyi topculara is atmaliyiz

o degilde birkac yuz bin daha verip tariki almadik gidip nerdeyse 3 milyon euroya salihi aldikya diyecek birsey bulamiyorum. saka gibi.

selcuk'un kulubeye mahkum olmasi icin yabanci sinirinin 9a cikmasi lazim

Orta saha şimdikinden çok daha dinamik çok daha sağlam bir görüntü çizeceği için, gerekirse savunmayı yerlilerden oluşturur hoca. Guarin Melo ikilisi Guarin Selçuk ikilisinden çok daha sağlam duruyor. Fakat alınacağını sanmıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt