Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ciddi ciddi bu mancini mi çin versiyonunu mu aldık merak ediyorum artık.yaw oynayamıyoruz işte 3-5-2 ne inat edip duruyorsun be adam.3-5-2 için canım orta sahayı dağıttın.orta sahanın en iyi adamı melo yu stopere attın.amacın ne be adam.

ciddi ciddi bu mancini mi çin versiyonunu mu aldık merak ediyorum artık.yaw oynayamıyoruz işte 3-5-2 ne inat edip duruyorsun be adam.3-5-2 için canım orta sahayı dağıttın.orta sahanın en iyi adamı melo yu stopere attın.amacın ne be adam.

Dostum futbolu birakip baska sporlarla ilgilensene

Basketbol olur

Voleybol olur

Mihalıççık lı yokmu :D

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

SICAK GELİŞME: GSaray'da Başkan Aysal Ranocchia için bizzat devreye girdi, pürüzler çözülüyor. Gelişmeler birazdan NTVSpor.net'te

arkadaş bu ergen milletine ne yapsan yaranamazsın...geçen sene 4 4 2 / 4 3 2 1 oynardık...bir sürü laf ettiler bu sene adam birşey yapmaya çalşıyor birşey oturtmaya çalışıor olur olmaz o başka konu 3 5 2 oynuyor şimdide 3 5 2 niye oynuyoruz diyorlar ... yahu ne kadar çok biliyorsunuz ya ... ben 3 5 2 oynatması taraftarıyım hocanın sonuna kadar .... istikrarda her zaman selamet vardır ...

Şu Sergen'i izledim şimdi,Eboue'ye "ne bakıyon len" dediği...

Sergen akıllı adam, tehlikeyi sezmiş... :trollfacce.gif:

Başkan yine girdiyse gider bir kahve içer getirir

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

Eskisehir lesshh bir takim olmus iyice

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sabir be millet.

Manci yeni oyuncularini bi takima adepte etsin. Ayrica.bi yeni sisteme gecis yapmak süriyor.

Herzam ..sabirli olucaz diyorsunuz.ondan sonra.bi yarim sezon daha.bitmeden ,,istifa kivamina" geluyirsunzz.

* LG G2 Tapatalk *

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt