Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Memleket EsEs olsada almanyada kaliyorum.

Eses de ise gökmeydan ve odunpazari yerlerde kaliyordum..oraliyiz.

Ancak tatilden tatile gitdim EsEs e hep.

* LG G2 Tapatalk *

Yakinmisiz bende odunpazarinin orada ki askeri lojmanlarda buyudum bilirsin belki :D

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sabir be millet.

Manci yeni oyuncularini bi takima adepte etsin. Ayrica.bi yeni sisteme gecis yapmak süriyor.

Herzam ..sabirli olucaz diyorsunuz.ondan sonra.bi yarim sezon daha.bitmeden ,,istifa kivamina" geluyirsunzz.

* LG G2 Tapatalk *

harbiden yeni oyuncuları monte etse de aga hala riera dany oynatıyor adam gidecekleri belli olduğu halde.hele riera yı adam 3 kupa maçında da oynattı.hem gitmesini isteyip hem hangi zihniyetle her maç oynatır bi antrenör.artık inandım adam kasıtlı yapıyor.

Astori daha iyi olur sanki. Ranocchia, aklımda hantal bir stoper olarak kaldı nedense, ya da uzunluğundan dolayı önyargılıyım.

Aytaç Kara = Selçuk Şahin 2

İlerliyen zamanlarda böyle bir gol atarsa kariyeri aynı olur, demedi demeyin. Stil olarak baya benziyorlar çünkü

[media]https://www.youtube.com/watch?v=DrmSTLMqQ8M[/media]

Hayri Cund&Emir Sato nerdesiniz beni böyle yalnız bıraktınız

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

harbiden yeni oyuncuları monte etse de aga hala riera dany oynatıyor adam gidecekleri belli olduğu halde.hele riera yı adam 3 kupa maçında da oynattı.hem gitmesini isteyip hem hangi zihniyetle her maç oynatır bi antrenör.artık inandım adam kasıtlı yapıyor.

Ilk11 daha belli degil. Resmi aciklamayi bekleyin

* LG G2 Tapatalk *

Astori berbat bir oyuncu.umarım bir hata yapmayız. Ranoccia astoriyi top diye oynar diyeyim hatta biraz ileri gidip.

Manchester City spend £433 on player wages Every Minute !

Yuhh ya..

bence cok iyi isler yapiyoruz genc oyuncularla tecrübelilerle güzel takim kuracagiz.

brumada sakatlanmasa tam olacakti, neyse onun yerine bi ontiveroyu izleyelim bi.

is var kendisinide yoksa alinmazdi hizli bide kanatta nasil olur bi bakmak lazim.

göndericeklerde gönderilidi bir sabriyle hakan baltaya tesekkür edip ayrilmali artik.

onlarin yerine salih ve baskalari oynamali artik.

birde stoper alindimi artik manchini düsündügü kadroyu kurmaya baslayabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt