Mirza Osmanoğlu
Sarı Üye
- 11 Ocak 2014
- 950
- 0
- 586
Veysel uzatacakmış oda yola gelmiş öyle diyor eskısehırlıler
Sıkıntı dediğim nokta böyle bir duruma yol açabilir. Çocuk haklı, sözleşme yenilese de ben şahsen kızmam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Veysel uzatacakmış oda yola gelmiş öyle diyor eskısehırlıler
Melo çok kötü oynuyor demi
Ontivero , Hajrovic , Bruma
Farkinda misiniz bilmiyorum ama bu seneki yabanci transfer politikamiz cok kotu.
Alır almaz kiraya verdiğimiz kimdi? Aldık dediğimiz
Ontivero , Hajrovic , Bruma
Farkinda misiniz bilmiyorum ama bu seneki yabanci transfer politikamiz cok kotu.
Manciniye ve yönetime teşekkürler kim ne derse desin çok ciddi bir yatırım yapıldı sabredecez biraz genç yetenekli isimler aldık. Takımın yaş ortalaması yükselmişti şimdi iyi bir stoper alırsak sene sonu da bir forvet transferi yeterli olur bu sene şampiyon olmasak da ilerisi için gayet iyi hamleler yaptık. Transferlerden memnunum ama sadece salih yerine veysel tarık alınabilirdi çok daha güzel olurdu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Abi yapmayın ya brumanın neresi kötü transfer kendi yaş grubunda dünyanın en iyilerindendi. Hayroviçi de izlemedik daha karar vermeyin.
Bu geçen sene Arenada bize gol atan herif değil miydi
Abi yapmayın ya brumanın neresi kötü transfer kendi yaş grubunda dünyanın en iyilerindendi. Hayroviçi de izlemedik daha karar vermeyin.
Sıkıntı dediğim nokta böyle bir duruma yol açabilir. Çocuk haklı, sözleşme yenilese de ben şahsen kızmam.
Endoğan Adili kiralık verildimi bilmiyorum geldimi onuda bilmiyoruz![]()
Yeter artık seyini çıkartmayalım