Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla biz bu kadar çocuğa söz verıp tutmazsak ayıp olur

Veysel'e garanti verdik, seni devre arası alacağız diye. Çocuk gitti kulübü ile konuştu. Gemileri yaktı. Her şeyi göze aldı. Kadro dışı kaldı. Hatta halı sahada antrenman yapmaya başladı. Dediğin gibi kardeşim, biz bir futbolcuya söz verip ortada bırakmamalıyız. Bize yakışmaz.

Ontivero , Hajrovic , Bruma

Farkinda misiniz bilmiyorum ama bu seneki yabanci transfer politikamiz cok kotu.

Hajrovic'i ben çok beğendim, nerede ne yapacağını biliyor oyunu biliyor..

Bruma geleceğe yatırım, çok yetenekli ilerisi için yatırım oyun bilgisini Hajrovic kadar gelişse zaten Nani olur. Ayrıca adam bu yaşta portekiz milli takımında.. ha desen 12 ye değil 2 ye almak marifet herkesin gördüğünü değil kendin görmen lazım dersen, eyvallah katılırım.

Ontivero yu izlemedim, sende izlemedin. Kimsenin de izlediğini gördüğünü sanmıyorum zaten 18-19 yaşında.. ne yapar ne yapamaz bilemeyiz bahsedilen kadar yeteneği varsa iyi şeyler olabilir.

Semih Kaya (22) - Koray Günter (19) tandemini denemek lazım. :rolleyes-99:

Salih yerine herkes veysel-Tarık alinmaliydi konusunda hem fikir sanırım.

Ama esesle bizim yönetim arasında problem oluştu büyük ihtimalle. .

Eminciğim biraz sabır;O gelseydi bu gelseydiden ziyade bugün aslanlar gibi koşan salihi beğenelim.Tamam hataları yok değil ama oda adapte olacaktır.Sanki veysel-tarık geldiğinde hemen 10 numara topmu oynayacaklar bizde.Sabırlı olalım.Veysel gelebilir henüz herşey bitmiş değil.Şundan isterim veyseli.Forma rekabeti inanılmaz kızışacak ve mükemmel olacak.

Oda gelsin ama Salihimizide hemen öldürmeyelim.Çok genç henüz çooook.Sabır.

Sakin bir sekılde bilinçli adım atmalıyız ama pek öyle gözükmüyor yıne

Stopere 10 ml verecegımız söyleniyor hemde devre arası

Devre arası yapılan transferlere ne kadar güveneceğimizi zaman gösterecek zaten.Umarım paramızı sokağa atıp,sonradan binbir uğraşla göndermek isteyeceğimiz adamları almayız..

Gitgide performansi dusuyor .

Sene sonu Selcuk , Melo , Drogba , Eboue , Hamit vs vs. ile yollar ayrilmali

Guarin , Nuri ,Balotelli gelmeli oncelikli olarak

Bu ikiliyi göndermek ve Galatasaray lıyım demek.Yok artık tamam kötü durumda şu an Selçuk ta göndermek ne demek.Ne alıyorsan bana da söyle bu aralar moralim bozuk bu kafayı yaşamak istiyorum.

Veysel'e garanti verdik, seni devre arası alacağız diye. Çocuk gitti kulübü ile konuştu. Gemileri yaktı. Her şeyi göze aldı. Kadro dışı kaldı. Hatta halı sahada antrenman yapmaya başladı. Dediğin gibi kardeşim, biz bir futbolcuya söz verip ortada bırakmamalıyız. Bize yakışmaz.

Ben söyle bisey duydum hemde birinci ağızdan Başkan hoscana vermiş veriştirmiş tarık olayından dolayı

Üstüne necati ve ermanın parasını istemiş

Veysel e bize yapılan hiç hoş olmadı ya sezon sonuna kadar bekle yada ben oynamamayı göze alamam diyorsan git çarene bak

Takımın ciddi bir revizyona ihtiyacı vardı bu sezon şampiyon olamayacaz devre arası başlaması iyi oldu revizyonun

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hajrovic'i ben çok beğendim, nerede ne yapacağını biliyor oyunu biliyor..

Bruma geleceğe yatırım, çok yetenekli ilerisi için yatırım oyun bilgisini Hajrovic kadar gelişse zaten Nani olur. Ayrıca adam bu yaşta portekiz milli takımında.. ha desen 12 ye değil 2 ye almak marifet herkesin gördüğünü değil kendin görmen lazım dersen, eyvallah katılırım.

Ontivero yu izlemedim, sende izlemedin. Kimsenin de izlediğini gördüğünü sanmıyorum zaten 18-19 yaşında.. ne yapar ne yapamaz bilemeyiz bahsedilen kadar yeteneği varsa iyi şeyler olabilir.

Menez ile on sozlesme imzalayip bedava imza attirabilirdik

Gittik Hajroyu aldik ..

Sene basi Nani Nani diye sabahladik

Ayni bonservise Bruma'yi aldik ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt