Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu ikiliyi göndermek ve Galatasaray lıyım demek.Yok artık tamam kötü durumda şu an Selçuk ta göndermek ne demek.Ne alıyorsan bana da söyle bu aralar moralim bozuk bu kafayı yaşamak istiyorum.

Selcuk bu performansla devam ederse Mancini keser biletini sene sonu. Kenardaki hoca bakmaz sizin gibi 2 senedir ne yaptigina bugun ne yaptigina bakar.

Melo'yu neden gondermek istemis onu anlamadim ama.

Muslera

EmreCan-Semih-Koray-Telles

Melo-Emre.C

Hajrovic-Sneijder-Ontivero

Burak

Bu kadronun oynatilmasini isterim bir maclik bakalim ne cikar​

Devre arası yapılan transferlere ne kadar güveneceğimizi zaman gösterecek zaten.Umarım paramızı sokağa atıp,sonradan binbir uğraşla göndermek isteyeceğimiz adamları almayız..

Transfer politıkası bana mantıklı gelmedi

Tutmazsa sneıjder den basla hesaba

koray günter 2 dakika oynamis bundesligada 89. dk girip de. nasil ilk 11e yaziyorsunuz aklim almiyor

koray günter 2 dakika oynamis bundesligada 89. dk girip de. nasil ilk 11e yaziyorsunuz aklim almiyor

Sezonbaşlangıç-Sakatlık

12/1301.06.201329.07.2013lif yırtılması

12/1325.03.201325.04.2013lif yırtılması

12/1324.02.201310.03.2013Hip çürük

12/1306.02.201315.02.2013hamstring

Ben söyle bisey duydum hemde birinci ağızdan Başkan hoscana vermiş veriştirmiş tarık olayından dolayı

Üstüne necati ve ermanın parasını istemiş

Veysel e bize yapılan hiç hoş olmadı ya sezon sonuna kadar bekle yada ben oynamamayı göze alamam diyorsan git çarene bak

Doğrudur kardeşim.

Menez ile on sozlesme imzalayip bedava imza attirabilirdik

Gittik Hajroyu aldik ..

Sene basi Nani Nani diye sabahladik

Ayni bonservise Bruma'yi aldik ..

Bruma daha karlı idi. Nani sana 2 yıl verim sağlar.

İzet kötü değil dediğim gibi ama Menez ile ön sözleşme konusunda vardır bir sıkıntı ki, olmamıştır. Sonuçta dediğim gibi Real Madrid değiliz "bize gelcen ulen" diyemeyiz.

Arkadasin saydigi isimlerden parayi verirsen Guarin ve Balo'yu alirsin ama Nuri sicak bakmiyor TR'ye.

Nuri dortmundaki gibi değilde Milli takımdaki gibi oynarsa hiç gelmesin.2.Hamit vakası olacaktır.

bence umut gündoğan-Selçuk yeterli .Kıymetini bilelim çocukların.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt