Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda,sana katılmıyorum.Çocukları direkt olarak koyacaksın oyuna.Hiçmi hiç sırıtmazlar.Yıllardır oynayıpta sırıtanların yanında bunlar filiz kalır.hepside oynamalılar.hemde hiç vakit kaybetmeden.

Öyle kolay olmaz o işler maalesef. Rakipler zaten sert oynuyor. Böyle oyucuları direk koyup kaybetmek de mümkün.

1. KAPTAN MELO . 2.DROGBA 3.MUSLERA

Benim tercihim bu yonde olurdu ..

melo'dan kaptan olmaz çok agresif , Sabri'den olmaz kimse sözünü dinlemiyor mesela Sniejder'den olması için kendisi gibi Avrupai kafada olan oyunculardan kadro kurulu olması lazım anca Hollanda milli takımında yer onun kaptanlığı, lidermidir? evet liderdir ama kaptan olmak için o liderlik yemtiyor. Drogba yönetmesini biliyor olabilir, Selçuk iyidir bu konuda kaptanlık konusunda.

images

koray günter i sürekli konuşuyoruz ama emrecan bence hiç yabana atılacak oyuncu değil. inşallah semihle birikte geleceğin stoperleri olurlar

Bana Melo gibi hırçın, rakibi sindiren, tüm toplara korkmadan giren, tekniği iyi ve her maç canla başla mücadele eden kaç oyuncu söyleyebilirsiniz?

Jermaine jones almış bjk

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

Allahin makavelisi bruma'ya tutmadi demis ya :asd:. Allah akil fikir versin.

Sent from my iPhone using Tapatalk

iyi hamleler yaptık devre arasında.. bruma'nın sakatlığı ve antep'de puan kaybı canımızı sıktı ama olsun. benim hala umudum var şampiyonluk için. yeter ki arena'da ki maça kadar seri yapıp puan farkını 6-7 ye çekelim.

melo'dan kaptan olmaz çok agresif , Sabri'den olmaz kimse sözünü dinlemiyor mesela Sniejder'den olması için kendisi gibi Avrupai kafada olan oyunculardan kadro kurulu olması lazım anca Hollanda milli takımında yer onun kaptanlığı, lidermidir? evet liderdir ama kaptan olmak için o liderlik yemtiyor. Drogba yönetmesini biliyor olabilir, Selçuk iyidir bu konuda kaptanlık konusunda.

Drogba için çok erken. Ki gidecek gibi görünüyor. En mantıklısı yine Selçuk. Çok sakin görünsede Bülent havası var. Hem Selçuk'u toparlayabilir bu durum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt