Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aman bülent kormaz duymasın dediklerkni ozaman:DD

o takımın lideri Hagi'idi, Bülent kendiside söylüyordu Popescu liderdi diye defansta onun kaptanlığı, benim size ne kadar kaptanlık yaparsam o kadardı ki bunu kendisi de diyor

Chelsea, kapanmis West Hame karsi bi türlü pozisyon üretmekte zorlaniyor. Torinodaki gibi konsantre sekilde bir defans yaparsak, baya zorlariz ordada. Arenada almamiz lazim.

gol vuruşları iyi, topa hakimiyeti ve tekniği iyi, yırtıcı değil belki ama dzeko bize cuk oturur.

Dzeko nun dediğim gibi top hakimiyet, gol vuruş bunlara diyecek lafım yok bunlara laf söyleyen çarpılır zaten ama ona göre de kadro lazım...

Aslında forvete elmander tarzı bı adam bulsak bütün sorunları çözeriz

Basan pres yapan güçlü bir forvet

Yaya Toure

Bastian şıvayştayger

Arturo Vidal

Sergio Busquest

Marchisio

Xabi Alonso

Javi Martinez

Joao Moutinho

Ilkay Gundogan

Montolivo

Cabaye

De Rossi

Khedira

Matuidi

Kevin Prince Boateng

Michael Carrick

Lucas Leiva

Paulinho

Fellaini

Lars Bender

Fernandinho

Alexandre Song

Guarin

Sandro

Obi Mikel

Luiz Guztavo

Essien

Nainggolan

Pogba

Matic

Gokhan Inler

Ramires

Lassana Diarra

Yann M Vila

Fernando

Javi Garcia

en az yarısı melodan kötü. bu olmadı yeni liste yap bence,bu arada şıvaştayger i bi kontrol et.

Bizim genc yerli topcularin fizikleri neden hep zayif ? niye biri hayvan gibi degil. altyapida hic agirlik felan kaldirmiyorlarmi antremandan sonra ? bir kac kisi haric hepsi zayif ince gücsüz

O da bir basari.

Uyeligin 1. gununde ceza almak :DD

Yardımcı olmak için cevapladım bildiklerimi

Forvet arkası oynayan sorumluluk tan kaçamayan ayağı pas alısverısı iyi bir arkadaş

Duran topları güzel solak

Yok senin dediklerine değil tepkim. tamam genç iyi güzelde biraz da oynayacak isimler lazım bize. O açıdan dedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt