Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok katılmıyorum buna. Ujfalusi savunmayı yönettiği için Eboue ve Hakan daha formda gözüküyorlardı. Şimdi bizim beklerin aklı hep savunmada, hücumu düşünemiyorlar. Özellikle süper final de Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldığımız maçı hatırla, hiç pozisyon vermedik. Çünkü savunmayı o kadar iyi yönetti ki Ujfa, şimdi öyle bir maça çıksak bu savunma ile direk direncimiz kırılır. Chedjou savunmayı yönetebilme başarısını deplasmanda ki Juve maçında gösterebildi sadece, bu nedenle sıkıntı yaşıyoruz.

Chedjou nun Juve macindaki performansinin nedeni takim halinde savunma yapmamizdir. Gökhan 2. Maçta harikaydi mesela çünkü o maçta da iyi savunma yaptik. Ujfalusi Hakan ve Eboue'nin bindirmelerini kademeye girmelerini filan mi sağlıyordu hayir. O defans hatti bu sene olsun hic bir şey değişmez.

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nasri senelik 8m pound kazaniyor.

Türk lira'ya çevirirsen bu galiba 30m lira eder.

Hem orta sahada oynuyor.

Gereksiz ve asiri pahali transfer olur.

No.

Nereye aliyoruz Nasri'yi :) Abartiyorlar.

Doria 'ya 15 istemişlerse Dede'yi daha ucuza kapatamaz mıydık acaba ? Tabi son zamanlarda izlemedim ama izlediğim vakit gayet sağlam bir görüntü veriyordu.İtalyanlar olmazsa saçma bir transfer yapmamızdan korkuyorum.

Chedjou nun Juve macindaki performansinin nedeni takim halinde savunma yapmamizdir. Gökhan 2. Maçta harikaydi mesela çünkü o maçta da iyi savunma yaptik. Ujfalusi Hakan ve Eboue'nin bindirmelerini kademeye girmelerini filan mi sağlıyordu hayir. O defans hatti bu sene olsun hic bir şey değişmez.

Yok Umut, savunma organizasyonu sayesinde orta sahaya daha yakın oynuyorduk. Şimdi iyi bak stoperler nerdeyse ceza alanından top alıyorlar. Savunma çok geride kurulunca da hücuma katkı direk düşüyor. Ujfa tecrübesi ve liderliği ile savunmayı önde kurduruyordu. Örneğin Fenerbahçe de savunma oyuncularının bu kadar katkı yapmasının sebebi savunmayı ortaya çok yaklaştırıyorlar. Bizde çok uzak kalıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt