Deniz Torun
Aslan Üye
- 27 Ekim 2013
- 7.639
- 960
- 1.128
5+0+3 değişirse tabi.:42::42::42:
orasi degisir. fenerin'de sözlesmesi olan 12 yabancilari var. 6+2+2 olur bence.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
5+0+3 değişirse tabi.:42::42::42:
Bu 7m€ mevzusu hiç hoşuma gitmedi. Biz Avrupa'da söz sahibi olacağız diyoruz, Dortmund vs. kulüplerle yarışacağız diyoruz. Bu sözleşme resmen adamların bizi kullandığını gösteriyor. Sen doğru düzgün tecrübesi olmayan adamı al, 2,5 sezon oynat, geliştir, takıma monte et. Ondan sonra biz gelip senden alalım. Ne ala. Onların bize bu yaptığını, biz Anadolu takımlarına yapamıyoruz be. Zaten gidecek adamı oynatacağıma Emre Can'ı oynatırım. Yanlış anlamayın Koray'ı bu forumda en çok isteyen kişilerden biriyimdir belki ama sözleşme şartları maalesef uygun değil. Tekrar söylüyorum bu sözleşme bizim onlar karşısındaki acizliğimizi gösteriyor. Daha o seviyelere gelmek için çok yolumuz var.
Bu 7m€ mevzusu hiç hoşuma gitmedi. Biz Avrupa'da söz sahibi olacağız diyoruz, Dortmund vs. kulüplerle yarışacağız diyoruz. Bu sözleşme resmen adamların bizi kullandığını gösteriyor. Sen doğru düzgün tecrübesi olmayan adamı al, 2,5 sezon oynat, geliştir, takıma monte et. Ondan sonra biz gelip senden alalım. Ne ala. Onların bize bu yaptığını, biz Anadolu takımlarına yapamıyoruz be. Zaten gidecek adamı oynatacağıma Emre Can'ı oynatırım. Yanlış anlamayın Koray'ı bu forumda en çok isteyen kişilerden biriyimdir belki ama sözleşme şartları maalesef uygun değil. Tekrar söylüyorum bu sözleşme bizim onlar karşısındaki acizliğimizi gösteriyor. Daha o seviyelere gelmek için çok yolumuz var.
ulan adamı almasak aciz oluruz, alsak aciz oluruz, 2,5 versek aciz oluruz, pazarlık yapsak aciz oluruz, genç transfer yapsak aciz oluruz, olgun oyuncu transfer yapsak aciz oluruz, türk transfer yapınca aciz oluruz, yapmayınca da aciz oluruz.
ulan adamı almasak aciz oluruz, alsak aciz oluruz, 2,5 versek aciz oluruz, pazarlık yapsak aciz oluruz, genç transfer yapsak aciz oluruz, olgun oyuncu transfer yapsak aciz oluruz, türk transfer yapınca aciz oluruz, yapmayınca da aciz oluruz. hayır yani ben bizim taraftara mal diyince bir de kızıyorlar.