Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
başkan İbrahim Kızıl, “Beşiktaş'ın Cenk Tosun’la gizli anlaşma yaptığı iddia ediliyor. İspatlarsam kıyameti koparırım" dedi.

Etikspor iş başında.

Borussia Dortmund 2015-2016 sezonunda oyuncuyu 7 Milyon EUR'ya geri alma hakkına sahiptir transfermarkette yazıyor 2016 2017 sezonunda bu parasya hakları olmuyomu ?

başkan İbrahim Kızıl, “Beşiktaş'ın Cenk Tosun’la gizli anlaşma yaptığı iddia ediliyor. İspatlarsam kıyameti koparırım" dedi.

Etikspor iş başında.

Bruma olayında etik dışı bir durum olmadığı gibi burada da yok, sözleşmesinde 6 ay kalmış adam istediği takımla görüşüp anlaşabilir. Anadolu takımlarının başkanları bir türlü kabullenemiyor bu kuralı.

2buçuk yıl sonra olabilecekler.

1.Dortmund parayı vurur Koraya bakmazlar

2.Dortmund 7m veremiyecek hale düşer.

3.Türkiyede yabancı kontenjanı kalkar.

4.Dortmund tesislerine göktaşı düşer

Bruma olayında etik dışı bir durum olmadığı gibi burada da yok, sözleşmesinde 6 ay kalmış adam istediği takımla görüşüp anlaşabilir. Anadolu takımlarının başkanları bir türlü kabullenemiyor bu kuralı.

Sorun yok zaten. Ama kendi söylemlerine göre önce takımla görüşüp izin istiyorlar etik olsun diye. Kendileriyle çelişmişler onu diyorum.

Aynisini antep olsa yapmazdi bence bazen fazla etik ve centilmen davraniyoruz

@GrandeGS: Gaziantep YK Üyesi KIZIL:

G.Saray bize söz verdiği için,

R.Betis'in Dany için teklif ettiği,

500.000 Euroluk kira teklifini reddetti.

yalnız Bruma'ya tekrar üzüldüm 5 yabancılı ilk 11 çıktığımız zamanlar yedekte stoper yok diye Chedjou-Dany'i alıyorduk yedeklere Bruma tribüne çıkıyordu, şimdi türk defanslarımız çoğaldı gerek ilk 11 gerek de kulübede kadroya girebilecekken sakatlandı çocuk :( üstelik Türkiye Kupası'nda rahat rahat oynayacakken :(

yalnız Bruma'ya tekrar üzüldüm 5 yabancılı ilk 11 çıktığımız zamanlar yedekte stoper yok diye Chedjou-Dany'i alıyorduk yedeklere Bruma tribüne çıkıyordu, şimdi türk defanslarımız çoğaldı gerek ilk 11 gerek de kulübede kadroya girebilecekken sakatlandı çocuk :( üstelik Türkiye Kupası'nda rahat rahat oynayacakken :(
çok doğru

Aynisini antep olsa yapmazdi bence bazen fazla etik ve centilmen davraniyoruz

@GrandeGS: Gaziantep YK Üyesi KIZIL:

G.Saray bize söz verdiği için,

R.Betis'in Dany için teklif ettiği,

500.000 Euroluk kira teklifini reddetti.

o zaman sen de bize iyilik yap kızıl cenk kargalara bedavaya gideceğine şimdi bize 1 milyona sat

Baya gençleşmeye gittik. Artık sezon başlarında oyuncuların performansının eskiye göre düşüş yaşamasından endişelenmeyeceğiz, kendilerini ne kadar geliştirdiklerini tartışacağız vay anasını garip oldum bi

Rüzgarin ogluna nazar degdi.

telles ntvspor da konusuyor antremanda basın toplantısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt