Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cenk Tosun Sercan Yildirimdan neden farkli?

Açikçasi merak ettim bazilari neden Cenk'i tercih ettikleri.

FB'li Caner sezon sonu Avrupa'ya gidebilirim demiş, Hasan Ali'de zaten ışık yok.

Gökhan, Volkan, Emre gibi adamlarda da düşüş başladı.

Önümüzdeki sezon yerli sıkıntısı çekmeye başlayacaklar o zaman göreceğim bu itirazlarını.

Cenk daha atletik vuruslari çok temiz sercanin kici yarim metre arkadan geliyor

FB'li Caner sezon sonu Avrupa'ya gidebilirim demiş, Hasan Ali'de zaten ışık yok.

Gökhan, Volkan, Emre gibi adamlarda da düşüş başladı.

Önümüzdeki sezon yerli sıkıntısı çekmeye başlayacaklar o zaman göreceğim bu itirazlarını.

kığılı kalksın istiyormuş yabancı sınırı

Telles hırçın bir çocuğa benziyor,begendim konuşmasını...

BVB tekrardan Koray'a yavşamaz merak etmeyin 2 seneye Subotiç-Hummels'i satıp yerine çok daha potansiyelli adamlar alır.

Ha oldu ki Koray çok çok büyük bir patlama yaptı CL'de iyi maçlar falan çıkardı(İnşallah) o zaman belki geri alırlar fakat 3 'e aldığımız adamı 4 milyon karla geri satmış oluruz.Hem oyun anlamında biz kazanırız hem maddi anlamda yine karlı duruma geçeriz.

3e aldigimiz adami 2 sene sonra 7 milyona satinca nasil kar ediyoruz. Bu adam 2 sene galatasarayda bedava mi oynayacak?

Şu antebi yenseydik çok daha iyi başlardık lige... Haketmedik belki ama kötü oyunla oynayıp kazandığın maçlar şampiyon yapıyor zaten...

muhasebeci basın transfer dönrmi bittikten sonra devre arası 200 milyon tl harcadığımızı yazar kesin

Çeptalk

Bu İbrahim Kızıl bir zamanlar şikecilerin yandaşı değil miydi? Geçen Bruma ile ilgili konuşmasını dinledim. Adam resmen kalite kokuyor. :D Nasıl bu kadar olumlu değişti anlamıyorum.

Bruma olayında etik dışı bir durum olmadığı gibi burada da yok, sözleşmesinde 6 ay kalmış adam istediği takımla görüşüp anlaşabilir. Anadolu takımlarının başkanları bir türlü kabullenemiyor bu kuralı.

Tabiki sorun yok ama fikret orman tarık transferinde etik değerlerden bahsediyordu

Biz kuluble görüşmeden oyuncuyla muhattap olamayız diyordu serefliler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt