Nejat Ilgaz
Tecrübeli Üye
- 27 Haziran 2010
- 7.434
- 1
- 1.173
Vidic, alves
Alves ? Dani ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vidic, alves
2014-2015
--------------Burak-------------
Nasri-------Sneijder---------Bruma
--------Selcuk----Melo---------
Alex----?-----------Semih-------?
-------------Muslera---------------
Koray için şöyle bir yol izlenemez mi? Oyuncunun bonservisi şu an bizde X kulübe satılıp sonra tekrar geri alınsa(sanırım hülle deniyordu), Dortmund' un 7 milyon Euro' ya geri alma hakkı düşer. Yani en kötü olasılıkla böyle birşey yapılabilir.
Koray için şöyle bir yol izlenemez mi? Oyuncunun bonservisi şu an bizde X kulübe satılıp sonra tekrar geri alınsa(sanırım hülle deniyordu), Dortmund' un 7 milyon Euro' ya geri alma hakkı düşer. Yani en kötü olasılıkla böyle birşey yapılabilir.
Kayseri Emre Colak için teklif yapmıs,son zamanlarda beğeniyorum Emre'yi,daha genc,umarım bu kadar kolay elden cıkarmayız...
Kayseri Emre Colak için teklif yapmıs,son zamanlarda beğeniyorum Emre'yi,daha genc,umarım bu kadar kolay elden cıkarmayız...
2014-2015
--------------Burak-------------
Nasri-------Sneijder---------Bruma
--------Selcuk----Melo---------
Alex----?-----------Semih-------?
ins. gider ve kurtuluruz
--------------Dzeko-----------
Burak-------Sneijder---------Bruma
----------Selcuk----Melo---------
Alex----ömer------Semih-----hamit
2 sene sonra gider teklif yaparız,10 milyon fiyat cekerler:redface:
De Marke @demarkesports7 sn.
İbrahim Kızıl: "Bruma transferinde şaibe aramak anlamsız. İleriye dönük yatırım yaptık ve tamamen renklerimize de katabiliriz."
Bu ne diyor lan?